Sinbo SCM-2925 800 W 2400 ml Kahve Makinesi Yorumları

Sinbo SCM-2925 800 W 2400 ml Kahve Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(21 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    İyi Fakat Çok Çok İyi Değil

    Zaten diğer markalarla karşılaştırıldığında daha ucuz olduğunu biliyoruz. Tabi ki 1000tl'lik bir makinenin verdiği espressoyla bir olmuyor. Kötü bir çekirdek kullanırsanız kalitesi düşük kahve elde edersiniz. Kaliteli çekirdeğiniz varsa çekirdeğinizi boşa harcamadan espresso verebiliyor önemli olan bu. Süt köpürtmesi biraz yavaş ama dediğim gibi bu bir fiyat/performans ürünü. Evde kullanmaya uygun, orta kalitede espresso verip orta kalitede süt köpürten işini yapan bir makine. Beğendim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 23.12.2021
    Güzel

    Olumlu yönleri: esspresso kahve için aldım, yeterli Olumsuz yönleri: Sadece çok sıcak olmuyor

  • NI1 aracılığıyla, 09.07.2021
    Kötü paketleme,uzun kargo suresi,ezilmis ambalaj,kirli ürün,Herseye ragmen çalışıyor

    Kötü ve özensiz bir paketleme ezilmiş ürün kutusu özensizce çekilmiş bir streç film,1hafta süren kargo süresi ,ürünü açtıktan sonra kirli bir alt unite ,cezvenin ici toz toprak teşhir ürünü olsa gerek.Bunlara ragmen çalışır durumda,temizledik kullanip dayanikliligini zamanla gorucez ürün,magaza ve kargo hakkinda beklentiyi yüksek tutmamakta fayda var

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 01.07.2021
    kaliteli

    Olumlu yönleri: Sabahları işe gitmeden kahve içmek benim için alışkanlık oldu. Eşimi de kahve içmeye zamanla alıştırdım. Hazır kahvelerin lezzetini sevmiyorum o yüzden en çok espresso içtiğimiz için uygun fiyatlı güzel bir ürün arayışındaydım. Sonunda bu ürüne karar verdim. Geldiğinden beri her gün kullanıyoruz, kahvenin lezzetine bayıldım. Eğer almak istiyorsanız tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 28.05.2021
    Kaliteli

    Olumlu yönleri: Ürün hasarsız bir şekilde Ulaştığı ve özenle paketlendiği için satıcı firmaya çok teşekkür ederim. Ürün kahve yaparken çok güzel köpürtme de yapabiliyor. Almakta tereddüt edenler varsa asla etmesinler kesinlikle tavsiye ediyorum. Çok kolaylık sağlıyor. Su kapasitesi de gayet büyük çokça yapılabilir yani tek seferde. Ben çok memnun kaldım umarım siz de kalırsınız.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.04.2021
    Güzel

    Olumlu yönleri: Ölçüleri ideal bir ürün. Tezgahta duruşu çok hoşuma gidiyor. Süt köpürtme aparatının olması da benim için artı bir özellik. Lezzetli ve hızlı bir şekilde kahve yapabiliyorum. Ürün çok başarılı ve kaliteli. Fiyatını hak eden bir ürün.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 12.03.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Hiç memnun kalmadık

    Olumsuz yönleri: Süzdüğü kahve her nasılsa hiç ıslanmıyor bile!!! Çıkan kahve lezzet ve kalite olarak espressonun yanından bile geçemez anca filtre kahve kalitesinde ve tadında. Bu para da filtre kahve makinasına verilmez. Her seferinde vidalı kapağı açıp kullanılacak kadar su koymak gerekiyor. Düğmeleri de zayıf plastik malzemeden. Daha önce De Longhi kullandık, çok da memnunduk , ama bu makinadan maalesef hiç memnun kalmadık, paramız boşa gitti.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 22.02.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) satıcı ilgili fiyat performans

    Olumlu yönleri: Fiyat performans kralı bir ürün tavsiye ederim

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 11.01.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Çok memnunum

    Olumlu yönleri: Hemen elime geçti. Hala üretilmiyor olabilir ama 2 yıl garantisi var. Fiyatına göre gayet başarılı bir ürün. süt köpürtme aparatı olması benim için önemliydi. Bence süs için fazla paralar vermeye gerek yok. ölçüleri de ideal. tezgahta türk kahvesi, çay makinesi ve kızartma makinemin arasına kolaylıkla girdi. Memnunum

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.05.2019
    kesinlikle bu fiyata kaçırmayın...

    bence bu fiyata harika bir ürün. kesinlikle milyar vermeye gerek yok. çok kullanışlı sadece biraz geç ısıtıyor ama bu fiyata o kadar kusur olsun :)

  • NI1 aracılığıyla, 12.05.2019

    Ürünü beğendim.Ekonomik olması yanında kullanışlı.Tavsiye ediyorum alacak olanlara...

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.05.2019
    Başarılı ürün

    Fiyatına göre iyi bir ürün, fonksiyonları düzgün çalışıyor. Malzeme kalitesi idare eder.

  • NI1 aracılığıyla, 24.03.2019
    Plastik kısımları kalitesiz

    Plastik kısımları (sapı,alt parcasi) kalitesiz, sap koptu kopacak gibi. Isıtırken de tek taraflı kaynatıyor. 3_4 fincan yapabilir.

  • NI1 aracılığıyla, 14.02.2019

    Hacmi büyük güzel bir ürün

  • Media Markt aracılığıyla, 11.03.2018
    uygun fiyat

    fiyat kalite olarak uygun olduğunu düşünüyorum

  • Media Markt aracılığıyla, 13.12.2017
    çok iyi

    gerçekten çok iyi bir espresso makinesi çok beğendim tavsiye ederim

  • NI1 aracılığıyla, 20.11.2017
    f/p ürünü

    Ürün gerçekten başarılı. Süt köpürtme/ısıtma etkileyici. Lezzetli latte ler espresso lar bu makineyle çok rahat yapılabilir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.10.2017
    Beş Yıldız

    Fiyatına göre çok iyi makine.

  • NI1 aracılığıyla, 27.07.2017
    güzel görünüyor

    ben beğendim. şık bir makine.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.01.2017
    super

    süper makina herkes alsin süper kahve yapiyor

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Sinbo SCM-2925 800 W 2400 ml Kahve Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Sinbo SCM-2925 800 W 2400 ml Kahve Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat