Nespresso F456 Lattissima Pro 1300 W 1400 ml Kahve Makinesi Gümüş Yorumları

Nespresso F456 Lattissima Pro 1300 W 1400 ml Kahve Makinesi Gümüş yorum ve tavsiyeleri

(32 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Bir Yıldız

    Fiyat çok yüksek

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    1 sene oldu alalı. Herhangi iyi ki almışım diyorum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 16.08.2021
    iyi

    Olumlu yönleri: Kahve makinesi latissima pro özel yapısı ile estetik bir tasarım sunarak mekanizmasının kalitesini sunuyor. Oldukça dayanıklı olan bu ürün, modern bir tasarım pratik kullanım oluşturuyor. Nespresso latissima pro işlevselliği ve farklı performansı ile pek çok alanda tercih ediliyor. Evli bireylerin birbirinden farklı alanlarda kullanımı ile sıklıkla tercih ediliyor ve eşsiz lezzeti ile kahve makinesi pek çok kullanıcının tercihleri arasında yer alıyor.

  • Amazzon aracılığıyla, 20.06.2021
    Kahve derdine son..

    Fiyat performans olarak başarılı tabii ben Nisan'da aldığımda 2.994 tl iken şu an indirimde 3.795 tl olduğu için bu fiyattan alır mıydım diye düşünmüyor değilim ama gerçekten kahvelerde tad değişikliği olmuyor. 1. kahveyi nasıl yapıyorsa 100. kahveyi de aynı tadla yapıyor. Tek eksisi soğuk içecek yapma opsiyonu yok. Lungo, espresso, cappucino, latte ve latte macchiato yapıyor.

  • Trendyol aracılığıyla, 13.06.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Daha fazla starbucksa para vermeye gerek yok. Evde kaliteli kahve ile muhtesem keyif

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 03.06.2021
    Memnun kaldım

    Olumlu yönleri: Çok memnunuz köpüğü vs. çok başarılı hızlıca istediğimiz kahve çıkıyor ortaya.

  • Amazzon aracılığıyla, 05.05.2021
    Süt köpürtme kahve tadı başarılı👍🏻

    Öncelikle hızlı kargo,güzel paketleme,güvenilir satıcı çok tşk.ederim.Makinaya gelince süt köpürtme harika,şık tasarım,kahve yi güzel yapıyor ,açık kaldığında makina kendini otomatik kapatıyor harika! Not:halen formu doldurduğum halde kahve hediyelerim gelmedi ne zaman gelir merak içindeyim.

  • Amazzon aracılığıyla, 29.04.2021
    Memnuniyet

    Çok iyi paketlenmiş şekilde geldi. Araştırıp aldım en uygun fiyat burdaydı. Makinenin kullanımı çok basit ve çok güzel kahveler oluyor👌🏻

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 28.04.2021
    Kötü

    Olumsuz yönleri: Evde kaliteli kahve içmenin keyfini yaşayalım istedik ve bu ürünü aldık. Kullanımı kolay değil. Süt köpürtücüsü çok yer kaplıyor ve hoş durmuyor. Ayrıca kargoya çok geç verildi. Elime geçmesi epey uzun sürdrü. Bu yüzden pek memnun kaldığımı söyleyemeyeceğim. Farklı modelleri değerlendirebilirsiniz.

  • Trendyol aracılığıyla, 21.04.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Hediyeleriniz için teşekkürler sipariş verdikten 2 gün sonra geldi

  • Teknosa aracılığıyla, 16.03.2021
    Kırılmış su haznesi

    Ürün çok güzel bir ürün. Fakat su haznesinin kapağı bi yerinden kırık geldi. Umarım en kısa süre içinde kırık kısmı değiştirilir.

  • Trendyol aracılığıyla, 14.03.2021
    (Ürünü satın aldı)

    kesinlikle muhteşem tavsiye ederim

  • Teknosa aracılığıyla, 11.03.2021
    Teknosa farkı ve başarılı ürün.

    Ürünü saat 13:50de sipariş ettim aynı gün kargolandı ertesi gün ulaştı. 3.699 lira bugünün fiyatıyla. Kahve öğütmüyor bilginiz olsun. Kapsüle mahkumsunuz. (Waycap yada icafilas ile çözümlenebilir) Ama Nespresso kahveleri makina kalitesiyle birleşince sonuç gayet iyi. Kahve konusunda gurme değilim ama çok lezzetli ve yumuşak içimli kahveler yapıyor. Kargo gayet güzel özenli ve tek parça halinde ulaştı :) Kargocu firma Kolay Gelsin diye bir firma ilk defa duydum ama sorunsuz teslimat yapıldı. 3 aylık Spotify Premium üyeliği hediye ettiler. Philips siemens ve nespresso arasında kalmıştım. Bence boyut olarak (neredeyse kettle kadar yer kaplıyor) kullanım kolaylığı dijital ekranlı türkçe menü olması avantajları. Bana birazda diğer ürünlere göre sessiz geldi ama tartışılır. 19 bar basınç rakiplerinde yok onuda belirteyim çoğunluğu 15 bar.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Öncelikle kapsüller iş yeri kullanım için pahalı gelebilir bu sebeple evde kullanmak için oldukça ideal 2 seneden bu yana aynı makinayı kullanıyorum kullanmaya başladığımız günden bu yana en ufak bir problem yaşamadık. kesinlikle tavsiye ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Bir evde bundan daha iyi ve lezzetli kahve yapan başka bir makina yok.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    harika bayıldık. Bu pandemi sürecinde evimizde keyifli kahve saatlerimiz olacak

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.10.2020
    (Ürünü satın aldı)

    Makina çok iyi, ancak sütü sürekli köpürtüyor, köpürtmeden süt ısıtmıyor. Tek problemii, evde 100 kapsül kullandık nerdeyse, kireç çözücü tablet takın uyarısı veriyor. Takmadan da devam edebiliyorsun, zaten içme suyu kullanıyıoruz. Ancak ekrandaki yönergelere uymazsanız süt kısmı arıza yapıyor, dikkat etmek lazım.

  • NI1 aracılığıyla, 02.10.2020

    daha önce de 2farklı nespresso marka makine kullandım,açık ara en kötüsü.Süt köpürtmesi tam bir felaket.

  • Amazzon aracılığıyla, 26.09.2020
    Çok başarılı bir versiyon ,

    Bu versiyon bir harika, süt temizlemesi vs va hepsini halletmişler. Bravo

  • Trendyol aracılığıyla, 14.09.2020
    (Ürünü satın aldı)

    Her şeyiyle çok güzel.Teşekkürler

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Nespresso F456 Lattissima Pro 1300 W 1400 ml Kahve Makinesi Gümüş kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Nespresso F456 Lattissima Pro 1300 W 1400 ml Kahve Makinesi Gümüş yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat