Tefal Tea Expert Porselen 1650 W 0.7 lt Demleme 1.8 lt Su Isıtma Kapasiteli Çay Makinesi Beyaz  Yorumları

Tefal Tea Expert Porselen 1650 W 0.7 lt Demleme 1.8 lt Su Isıtma Kapasiteli Çay Makinesi Beyaz yorum ve tavsiyeleri

(6 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Hem kaliteli hem kibar hem de lezzetli çay demliyor herkese tavsiye ediyorum

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.04.2018
    Beş Yıldız

    Çok detaylı bir araştırmadan sonra bu makinede karar kıldım. Alt kısmının içinin paslanmaz çelik olması çok iyi. Porselende çay tadı zaten tartışılmaz. Suyu çok çabuk kaynatıyor. Porselen demlik kısmı süzgeçli. Çayın tadı muazzam diyebilirim. Bunun dışında sanırım 3 saat gibi çayı taze tutuyor. Sıcak tutma modu mevcut. Süzgecin demliğe girişi gayet başarılı. Çay koyarken dökülme saçılma gibi olaylar yok. Kısacası tavsiye ediyorum ,pişman olmazsınız.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.03.2016
    Kaliteli ve İşlevsel bir çay seti

    Birçok markayı araştırdıktan sonra Tefal Tea Expert Porselen demlikli çay makinasında karar kıldık.Ve kullanmaya başladıktan sonra iyi bir tercih yaptığımızı gördük.Kettle kısmı çelik demlik kısmının porselen olmasını tercih etmiştik.Kullanımı pratik,kapasitesi kalabalık olmayan aileler için yeterli düzeydedir,Suyu kaynattıktan sonra suyu sıcak tutma moduna geçiyor.Tefal kalitesinide düşünerek alınacak bir ürün olarak tavsiye edilir.

  • NI1 aracılığıyla, 25.11.2015
    teşekkürler

    sorunsuz bir günde elime ulaştı çok güzel kullanışlı ve sağlıklı bir ürün teşekkürler

  • NI1 aracılığıyla, 19.11.2015

    Ürün çok kullanışlı beğendik.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.11.2015
    Kaliteli ve pratik

    Ürün tefal kalitesini gösteriyor. 2 günde elime ulaştı. Fiyat olarak, internetteki diğer sitelerle karşılaştırdığımda en ucuzunu hepsiburadada buldum. Kullanımı pratik ve demlik kısmının porselen olması ayrı bir şıklık katmış.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Tefal Tea Expert Porselen 1650 W 0.7 lt Demleme 1.8 lt Su Isıtma Kapasiteli Çay Makinesi Beyaz kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Tefal Tea Expert Porselen 1650 W 0.7 lt Demleme 1.8 lt Su Isıtma Kapasiteli Çay Makinesi Beyaz yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat