Tefal Express 8000032189 Kahve Makinesi Yorumları

Tefal Express 8000032189 Kahve Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(16 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 18.05.2016
    Harika Ürün

    Üründen inanılmaz derecede memnunum, gerçekten kullanımı ve kahve yapma şekli güzel temizliğide çok kolay. Herkese tavsiye ederim. Tek anlamadığım biraz fazla kahve yapmak istediğimde su havzasına fazla su koyduğumda , havzadan o başlığa çok su dökülüyor ve yanlara taşabiliyor. Sanırım henüz ayarını tutturamadım :) Onuda yaparsam süper olacak.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.03.2016
    sıcacık kokulu kahve

    eski makinem kahveyi istediğim gibi sıcak yapmiodu.ama bu makine inanilmaz arkadaslarim dogum gunumde hediye aldi ve daha önce kahve icmiomusuz onu farkettik.herkese tavsiye ederim.gönül rahatliğiyla alsinlar.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.01.2013
    Güzel

    Bu ürünü araştıracak aldım kalıtelı ve şık gorunumuylude bır harıka fıltre kahve için mükemmel çözüm oldu yalnız altı termos olsaydı daha geç sogurdu yınede herseyıule çok guzel

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.11.2010
    Yüksek performans, kolay kullanım

    Günde en az bir kaç litre kahve tüketilen bir ortamda, hatta bazen arka arkaya defalarca kullanıldığı halde son derece yüksek bir performans ile çok hızlı biçimde kahve hazırlıyabilen bir model. Aroma ayarı gerçekten işe yarayan bir ayar. Ayrıca temizlenmesi de oldukça kolay.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.09.2010
    kesinlikle süper ve çok uygun fiyat

    ÖNCELİKLE TEFAL MARKASINA OLAN GÜVENİM YÜKSEK . ÜRÜN ÇOK KISA SÜREDE ELİME ULAŞTI VE RESİMDE GÖRÜNDÜĞÜNDEN ÇOK DAHA GÜZEL . KAHVE İÇİN KEM SERT HEM YUMUŞAK OLAN BÖLÜMÜDE VAR . KESİNLİKLE TAVSİYE EDİCEĞİM BİR ÜRÜN .

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.11.2009
    mükemmel

    tadından aromasından hiç bir şey kaybetmemiş bir kahve içmek istiyorsanız önce kaliteli ve özel bir kahve ardından da kaliteli kahve makinası almalısınız ben öyle yaptım tefal e güvendim çok memnunum.2 yıl dan fazla oldu hâlâ kullanıyorum.görünüşü de kibar ve lüx.artık nescafe içmiyorum.kahvenin tadına vardım.işyeri için almıştım daha sonra evimede aldım.herkes e tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.11.2009
    tefal ve kalite

    tefal filtre kahve makinesi yeni aldım gerek şekli olsun gerek yaptığı kahve olsun çok güzel tefal e teşekkür ediyorum.hazır kahveleri çok fazla sevmem bu yüzden bu makineyle kahve içmenin keyfine vardım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.09.2009
    Çok güzel, ama...

    Kahveyi/çayı sıcak tutma problemi var. Bu konuda bir bilgisi olan var mı acaba? Su bittikten sonra düğmesinin kapatılması gerekiyor. Kapatılınca da ısıtma sistemi devreden çıkıyor. Onun dışında görüntüsü ile, kahvenin tadı ile doğru bir seçim olduğuna inanıyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.08.2009
    Kullandığım en iyi filtre kahve makinesi...

    Bu ürünü kullanmadan önce 2 tane değişik markalarda filtre kahve makinesi kullanmıştım. İki makinede sadece kahve için kullanmama rağmen 1 yıldan az sürede sorun çıkarmaya başlamıştı. Tefali de 1 yıldır kullanıyorum. Halen ilk kullanımdaki tatta kahve yapabiliyorum. İç kaplaması plastik de olsa, kaliteli olduğundan kahvenin tadında değişiklik olmadı bu zamana kadar. Yarı fiyatında olan ürünler de var ancak kaliteli bir makine almaksa niyetiniz vericeğiniz paraya değer. İçine daha sonra metal filtre alıp kahvenin tadını en yüksek düzeyde koruyabilirsiniz. Ayrıca çay yapmak için de ideal. Elektrik tüketimi de makul seviyede.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.06.2009
    çok başarılı bir ürün

    Tefal markasına yakışan kullanımı kolay bir ürün herkese tavsiye ederim...metal tasarımı da son derece şık bir görünüm sağlıyor. su haznesi de yeterli

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.06.2009
    Kahve sevenler için çok ideal.

    Emin olun bu ürünü aldıktan sonra bir daha Nescafe içmek istemeyeceksiniz. Gerçek kahve tadını çok iyi ve hızlı bir şekilde yansıtıyor. Herkese tavsiye ederim...

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.02.2009
    Başarılı uygun fiyatlı şık bir makina

    Bu ürünü ofis için almıştım. Uygun fiyatından dolayı seçtiğim bu modeli ofise kurduktan sonra ürünün kalitesinden çok memnun kaldım. Evde kullanmakta olduğum daha pahalı Baun marka kahve makinamdan hem daha sessiz çalışıyor hem de daha güzel kahve yapıyor. Herkese kesinlikle tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.02.2009
    Başarılı

    Aslında bildiğimiz kahve makinalarında prensip olarak farklı değil, kullanılan malzeme ve eklenen bir-iki detay bu makineyi diğerlerinden ayırıyor. Aroma ayarı çok kullanışlı birşey değil, "düşük" seviyeye getirirseniz suyun bi kısmını filtreye uğratmadan hazneye verdiğini söylüyor kullanım kılavuzu, yani kahveyi az koymaktan pek bir farkı yok :)

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.07.2008
    Beklentimin üzerinde

    Daha önce düşük kaliteli olarak nitelenen ucuz kahve makinalarından çok sayıda kullandım, ürün bugün elime ulaştı ve hemen güzel bir kahve demledim, sonuç harika, der ürünlerde burnuma gelen plastik kokusu gibi yabancı kokular yok, yoğunluk ayarlayıcısı da gayet kulanışlı. görüntüsü çok şık. fakat filtresi yok, bu ürüne şöyle güzel bir filtre yakışırmış. ama benim gibi filtre yıkamaktan sıkılıyorsanız kağıtla kullanmak daha kolay gelecektir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.05.2008
    fiyatına göre geyet kaliteli

    beklediğimden çok daha iyi bir ürün çıktı kutusundan açıkçası. benzer özelliklere yüklü bedeller ödemenize gerek yok.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.04.2008
    harika bir ürün

    tefal zaten kendini kanıtlamış bir marka.Bu fiyata da bu kalitede ürün bulmak zor.piyasadaki cogu üründen daha iyi olduğundan emin olabilirsiniz.bu fırsatı kacırmayın derim .

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Tefal Express 8000032189 Kahve Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Tefal Express 8000032189 Kahve Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat