Delonghi ESAM6900 Prima Donna 1350 W 1400 ml Çok Amaçlı Kahve Makinesi Siyah Yorumları

Delonghi ESAM6900 Prima Donna 1350 W 1400 ml Çok Amaçlı Kahve Makinesi Siyah yorum ve tavsiyeleri

(10 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Amazzon aracılığıyla, 24.01.2021
    2. el ürün gönderilmiş

    Kullanılmış, arızalı, muhtemelen iade alınan ürün gönderilmiş. Temizleme zahmetinde bile bulunmamışlar. Atık haznesinde kurumuş kahve kalıntıları var.

  • Media Markt aracılığıyla, 25.07.2019
    Çok memnun kaldım

    Kahve makinelerini uzun süre araştırdıktan sonra Delonghide karar kıldım ancak bu tür makinelerdeki "soğuk kahve yapıyor" türündeki yorumlar beni kaygılandırmıştı. Sonuçta bu makineler ucuz değil. Mediamark'ta büyük bir fırsat yakalayınca ürünü almaya karar verdim. İyi ki de almışım. Sıcak içecek seven biri olarak sütlü ya da sütsüz ürünlerin hiçbirinde bir sorun yaşamadım. Kahveler gayet ayarında ve çok lezettliydi. Üstelik kullanımı da çok kolay. Ürünü ilk aldığınızda kurulum aşamasından kılavuzdaki yönergeleri uygularsanız her şeyi öğrenmiş olursunuz. Zaten makinede Türkçe dil seçeneği de var ve kullanırken sizi yönlendiriyor. Kaynar kahve seviyorsanız bunun da yolları var, makineyi biraz kurcalarsanız pek çok özellik keşfedersiniz. Mesela kahve almadan önce biraz sıcak su alıp bardağı çalkalamak, bardağı makinenin üstündeki ısıtıcada bir süre bekletmek, sütü buzdolabından çıkarıp bir süre bekletmek gibi. Ancak ben bunları yapma gereği duymuyorum sadece makinenin özelliklerini anlamak için denediğim yöntemlerdi. Makine her açılış ve kapanışta kendisini temizliyor, başlangıçtaki temizliği sanırım kendisini ısıtmak için yapıyor. Sütlü ürün yaptıktan sonra, makine temizlik yapılmasını istiyor, tek yapmanız gereken süt haznasinin oradaki bir düğmeyi çevirmek, makine kendi temizliğini yapıyor. Böylece makine tertemiz kalıyor. Sizin tek yapacağınız, makine uyarı verdiğinde su haznesini doldurmak, kahve atıklarını ve su atığını dökmek. Süt bittiğinde süt haznesini temizlemek ki bunların hepsi çok kolay. Filtreyle ya da kireçle uğraşmamak için iyi su kullanıyorum. Ayrıca atık suyu boşaltmakla uğraşmak istemediğimden kahve bardağı konan yere bir kap koydum, makine kendisini temizlerken suyu buraya boşaltıyor. Makine kaliteli, kullanımı kolay, dışı inox, bu da ona şıklık katıyor. Kişisellştirilebilir ayarlarsa bir harika. Makine size altı kişilik profil hakkı tanıyor. Mesela eşim sert kahve seviyor, bense daha yumuşak ve büyük bardakta sütlü ürünler seviyorum. Kendimize ayrı ayrı profiller tanımladık, ayarları zevkimize göre yaptık. Otomatik bardak büyüklüğü seçeneği dışında da kişisel ayar yapabiliyorsunuz. Ayrıca kahve çeşitleri dışında, sıcak çikolata, sıcak su, sıcak süt de yapabiliyorsunuz. Bunca özellik ve ayar zor gibi görünse de kullanım kılavuzuna kısacık bakmak ya da makineyi biraz kurcalamak yeterli. Süt haznasinin üstündeki düğmeyi çevirerek süt köpüğünün yoğunluğunu da ayarlayabiliyorsunuz. Ürünü yaklaşık bir haftadır kullanıyorum, kim bilir daha ne özellikleri vardır, zamanla kurcaladıkça onları da keşfedeceğim ancak şu anda çok keyifli kahveler içiyorum, üstelik sadece bir iki dakikada. Kısa sürede enfes kahveler içmek isteyenlere kesinlikle öneririm. Mediamark'a da hem indirim fırsatı hem ürünün sağlam bir şekilde paketlenip hızla gönderilmesi hem de müşteri hizmetlerine sorduğum sorulara sabırla, gerçek ve açıklayıcı yanıtlar verilmesi nedeniyle teşekkür ederim. Saygılarımla...

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.06.2019
    Beş Yıldız

    Çok pratik ve kaliteli

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.05.2019
    Urun güzel, satıcı çok iyi

    Urun espresso, lungo ve cappucino gibi kahvelerde -eğer iyi de çekirdek kullanırsanız- gerçekten çok çok iyi. Ayrıca ürünün temini ve teslimi ve müşteriye katma değer sağlama noktasında indiriminmerkezi isimli satıcıya teşekkürlerimi sunuyorum.

  • Media Markt aracılığıyla, 11.03.2019
    fiyatının hakkını sonuna kadar veriyor.

    öncelikle çok şık ve çok kaliteli bir makine. köpüklü kahveleri çok güzel yapıyor. sıcak çikolata aşığı biri olarak bunu söylüyorum tek tuşla sıcak çikolatayı tam tadında yapıyor. kahvelerin tatlarını çok lezzetli ayarlıyor. süt yoğunluğunu vs herşeyi tek tuşla hallediyorum. renkli ekranıda makineye ayrı bir hava katıyor. ben çok beğenerek kullanıyorum çok memnun kaldım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.02.2019
    Manuel sistemler daha iyi

    İlk bakışta çok kullanışlı gibi duruyor ama fiyat/yarar oranı çok düşük.1 yıldır kullanıyoruz. Kahvesi kötü değil kendi öğütüp yapıyor, sonra kendisini temizliyor. Mesela latteyi karıştırıyor güzel olmuyor, bazı latte fincanları altına sığmıyor. Tchibonun( otomatik olmayan manuel köpürtmeli makineler) makinesi le daha şekilli latteler yapılıyor. Bence ofis için uygun bir makine, çok tüketim yoksa gereksiz pahalı. Manuel öğütme , sıkıştırma ve süt köpürtme daha keyifli.

  • Webden Al aracılığıyla, 26.01.2017
    Kahve makinası

    Genel olarak webden al sitesi alışverişlerimde problem yaşamadım. Teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.03.2016
    Harika Bir Ürün

    Kahvesini, sütünü, suyunu eksik etmezseniz bir de temizliğini düzenli yaparsanız sizi her zaman mutlu edecek harika bir ürün :) Sıcak çikolata yapması da ayrı bir güzellik, severek kullanıyoruz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.03.2016
    Lezzet,Kalite ve Zerafet

    Öncelikle Hepsiburada ekibine TEŞEKKÜRLER. Siparişi vermemden 18 saat sonra ürün elime temiz bir şekilde ulaştı tabi fiyat konusunda şoktayım bu modeli bu kadar uygun fiyata ikinci el bile bulmak zor. Bu markanın kombi modelini de kullandığım için memnuniyetimi söylememe gerek bile yok, kadife gibi kahveler. Kesinlikle tavsiye ederim. Saygılar.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.11.2015
    Delonghi kalitesi

    Çok aradığım bir üründü. Yurtdışından almayı düşünüyordum iyiki almayı ertelemişim. Hepsiburadada görünce hiç düşünmeden aldım. Delonghi kalitesini hiçbir markaya değişmem. Leziz kahve keyfine ofiste kaldığım yerden devam edeceğim. Teşekkürler Hepsiburada ^-^

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Delonghi ESAM6900 Prima Donna 1350 W 1400 ml Çok Amaçlı Kahve Makinesi Siyah kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Delonghi ESAM6900 Prima Donna 1350 W 1400 ml Çok Amaçlı Kahve Makinesi Siyah yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat