Delonghi Dolce Gusto Mini EDG305.BG 1450 W 800 ml Kahve Makinesi Yorumları

Delonghi Dolce Gusto Mini EDG305.BG 1450 W 800 ml Kahve Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(14 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Amazzon aracılığıyla, 05.03.2022
    Servis ve iade rezaleti

    Ürün sağlam değil almayın, eğer bozulursa her türlü mağdur olacaksınız. Ürünü aldıktan sonra birkaç kullanım sonrası kendiliğinden arıza verdi. Garanti kapsamında servislere yaptıramadım. Ücretli yapım için ise çok fazla ücret talep edildi. Bunun üzerine amazzonla iletişime geçtim ve bana tam ücret iadesi yapılacağı söylendi ve ben de bu sebeple ürünü iade ettim. Ancak en sonunda gümrük ve kargo bedeli kesilerek bana ödediğim ücretin yarısı iade edildi. Zaten artan kurlar nedeniyle yeni makineyi daha fazla para ödemek zorunda kalmıştım. Üstüne vaad edilenin aksine eksik ödeme yapılınca mağduriyetim daha da arttı.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Makinam delonghi olarak değil krups mark olarak teslim edildi malesef!!!!

  • NI1 aracılığıyla, 05.10.2021
    Olmazsa olmaz bir ürün

    Ürün bildiğim bir üründü. Mevcut olanı yeniledim

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.02.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Gayet başarılı bir ürün beklentimi fazlasıyla karşıladı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.10.2020
    (Ürünü satın aldı)

    Ürünü 1.5 aydır kullanıyorum. ***Artıları: Kullanımı çok pratik bir makine, temizlik istemiyor. Espresso, latte macchiato, cappuccino, americano denedim hepsi de beklentilerimi karşıladı. Köpüğü, sütü, kıvamı, içimi her anlamda güzel. Çok üst bir damak tadınız varsa bilemem fakat herhangi bir üçüncü nesil kahvecide içeceğiniz kahveden kesinlikle daha iyi. Başka markanın malum sorunu olan içeceğin yeterince sıcak çıkmaması sorunu bu makinede yok. Çıkar çıkmaz içerseniz diliniz yanar bu şekilde ifade edeyim. Makinenin açıldıktan sonra hazır hale gelmesi de gayet hızlı, ortalama 15 saniye sürüyor. ***Eksiler: Kapsüllerini bulmak gittikçe daha da zorlaşıyor. Kapsül temin edebiliyor musunuz önce ona bakın. Neticede Dolce Gusto uyumlu kapsül yoksa makine bir işe yaramayacak. Bir de kapsülleri absürt fiyatlarla satan satıcılar var, onlardan da uzak durun. Nescafe Dolce Gusto Türkiye'nin kendi sitesindeki kapsül fiyatlarına bakın, size az çok fikir verecektir oradaki fiyatlar. Madem öyle niye oradan almıyoruz derseniz, stok yok :) Bence eksi değil ama makine adından da anlaşılacağı üzere mini. Yer kaplamayan küçük bir tasarımı var. Diğer makinelerde bulunan kapsül haznesi diye bir şey yok yani. Bana sorarsanız gerek de yok. Kullandığım kapsülü hemen çıkarıp atmak bana daha mantıklı geliyor. ***Tavsiye-1: Süt kapsüllerini kullandıktan sonra soğuması için bırakıyorum ve makinenin üstünde açtığı delikten bıçakla yarıp üst jelatinini çıkararak yıkıyorum ve kapsülleri geri dönüşüme atıyorum. Bundan bize ne diyebilirsiniz. Şunun için yazdım, çok fazla plastik atık çıkarmak bir süre sonra rahatsız edebiliyor. Kapsüllü makinelerin kötü özelliği bu diyebilirim. Bu tarz şeyleri önemsiyorsanız bunu bilerek alın. ***Tavsiye-2: Chococino da denedim. Mocha değil zaten; düz sıcak çikolata. Çok önermiyorum. Toz pakette satılanlardan sadece bir tık daha iyi diyebilirim. ***Ekstra Not: Bütün kahve makineleri gibi karantina günlerinde bu makinenin fiyatı da sürekli arttı ve artıyor :(

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Çok güzel çok memnunum kahve çok tutkunum, bu stok son bendeymiş :) aldığımda hemen stok kapatıldı... :)

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.02.2018
    Ben Çok Beğendim

    On numara beş yıldız deyimi bu ürüne çek yakışıyor. ürünü satın aldıktan 2 gün sonra ulaştı tarafıma. fiyat performans oldukça iyi.

  • Media Markt aracılığıyla, 13.12.2017
    çok iyi

    gerçekten çok iyi bir kahve makinesi çok beğendim tavsiye ederim

  • Teknosa aracılığıyla, 28.11.2017

    Ürünü Black friday indirimi ile satın aldım ve kısa sürede elime ulaştı. İlk denemeyi hemen yaptım, gayet başarılı ve pratik. Çok sık kahve tüketmeyenler için kapsüllü makinalar daha kullanışlı. Diğer makinalarda kullanım/maliyet daha ucuza gelse de fazla tüketim yapılmayınca aldığınız kahvenin aroması kaçıyor ve her kullanımdan sonra makine temizliği de sıkıntı yaratıyor. Kapsüllü makinalarda kahve kapalı kapsül içinde beklediğinden aromasında azalma vs olmuyor. kahvenizi yaptıktan sonrada temizlik adına tek yapmanız gereken kullanılmış kapsülü alıp çöpe atmak. Fakat sitede ürün açıklamalarında ve ürünün kutusu üzerinde de yazan altı adet deneme kapsülleri çıkmadı ve bu yüzden iki puanı kırdım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.06.2017
    süper, ama gürültülü

    Yaptığı kahveye denecek hiçbir şey yok, çünkü çok iyi. Ancak makine oldukça gürültülü ve sağlam bir zemin üzerinde durmuyorsa hayli titriyor, o kadar ki bardak üzerinde oynuyor.. Bilmiyorum belki bu durum benim makineme özel, ancak servise bırakıp kahvesiz kalmak istemediğim için şimdilik bu şekilde idare ediyorum.

  • NI1 aracılığıyla, 25.03.2017
    pratik ve lezzetli

    Urunu annem icin aldim, kullaniminin kolay olmasina dikkat ettim, kahvelerin tatlari da gayet iyi, tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.03.2017
    Fiyat kalite dengesi

    Fiyat kalite dengesi iyi. Kapsülleri her yerden kolaylıkla tamin edilebilir. Kapsül fiyatları makul. Espresso kapsüllerini tavsiye edilenden fraklı 4. Çizgide yaparsanız çok keyifli bir lungo nuz olur. Sütlü ve fantazi kahveleri denemedim. Black kahve içicisiyim. Çözünür khave tadı yok, kendi katagorisinde fiyat kalite dengesinde tavsiye edebileceğim bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.10.2015
    Çok İyi

    Ürün beklentimin ötesinde çıktı. Bu makinalar ile ilgili yorumları okumuştum ve kullanıcıların abarttıklarını düşünmüştüm fakat abartmıyorlarmış. Gerçekten çok iyi

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.08.2015
    Misafirlere ikram için süper

    Bu üründen geçen ay aldım, özellikle misafirlere kısa süre içinde güzel kahveler hazırlamak için çok iyi. Hatta hazırladıklarımı çok beğenen misafirlerim de bu makineden aldı. Hem sütlü hem sade kahve hem de kahve dışında şeyler yapabiliyor. Kapsüllerini alışverişe gittiğimde Macro centerdan alıyorum. Temizleme derdi yok en iyi yanlarından biri.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Delonghi Dolce Gusto Mini EDG305.BG 1450 W 800 ml Kahve Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Delonghi Dolce Gusto Mini EDG305.BG 1450 W 800 ml Kahve Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat