Delonghi ECO 311-R 1100 W 1400 ml Espresso ve Cappucino Makinesi Kırmızı Yorumları

Delonghi ECO 311-R 1100 W 1400 ml Espresso ve Cappucino Makinesi Kırmızı yorum ve tavsiyeleri

(16 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Amazzon aracılığıyla, 18.06.2021
    Ev için profesyonel barista kalitesinde kahve

    Çok memnun kaldığımız bir alet. Özellikle temizliğine dikkat ettikten sonra kahvenin aroması son damlaya kadar alınıyor. Hem köpürtücü olarak hem espresso makinesi olarak çok basit ve kullanışlı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.05.2019
    2.5 senedir kullanıyorum.

    Aldığımda fiyatı 5te 1iydi. Aldığım ve son derece tatmin olduğun ürünlerden biri. Aynı markanın kahve öğütücüsünü de aldım o da süper. Ikisi beraber süper iş çıkarıyor. Kullanma sıklığınıza göre kireç çözücü tabletlerden kullanmanızı tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.12.2017
    Güzel Alet

    Ürün çabuk elime ulaştı. Nefis espresso, latte, mocha vs. yapmak için bire bir. Sadece çekirdek kahvenizi çektirirken daha iri parçacıklı çektirmek gerekiyor, öbür türlü makinenin basıncı biraz yetersiz kalabiliyor. Süt köpürtücüsü ise müthiş gerçekten.

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.10.2017
    Güzel başlangıç!

    Öncelikle hızlı ve eksiksiz teslimat için teşekkürler. Ürün İtalyan tarzı kahve yapmaya başlayacaklar için son derece yeterli. Kahvenizi yapmadan önce bir miktar boş çalıştırıp tam sıcak su gelmesini bekleyin. Süt köpüğü için buhar basıncı son derece yeterli. Çok memnun kaldım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.07.2017
    Fonsiyonel Makina

    bence 10 numara bir urun kendim kullaniyordum bir arkadasima hediye aldik sira surede disaridan kahve icmezseniz kendini amorti ediyor ben en cok latta iciyorum ince kahve kullanirsaniz daha iyi performans elde edersiniz hepsiburadadan odeme yaptim 2 gun sonra elimdeydi????????

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.07.2017
    Fiyat/perfonması oldukça iyi

    Espresso lezzeti ve köpüğü güzel . Americano için harici sıcak su musluğu yok böyle olunca su akışını durdurmayarak americano yapıyor. Capucino için köpürtücü gayet iyi iş görüyor hızlı ısıtıp capucino köpüğünü çok iyi yapıyor ama latte için sütün kremasını ayırıp yoğun latte köpüğü yapamıyor basıncı az geliyor yani latte art yapamazsınız. Tabi ben latte deneyini yarım yağlı süt ile denedim latte köpüğünün yanına yaklaşamadı belki tam yağlı süt ile art yapacak köpük oluşturur. Çekirdek çekim inceliğini bir iki denemeye bulabilirsiniz çok ince çekince makine tıkanıyor. Tıkanınca hemen açmayın kaşıktaki kahve bomba edasıyla etrafa saçılıyor. Bekleyin biraz fazla basıncı kendisi dışarı atıyor zaten tisss şeklinde emniyet valfinin sesi duyuluyor tıkanınca. Fiyatına göre başarılı bir makina.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.07.2017
    Hızlı gönderi ile ertesi gün kahve yapmaya başladım.

    İndirimdeyken piyasa fiyatının altına almıştım iyi ki de almışım diyorum enfes kahveler yapılabiliyor kendinizi bir barista gibi geliştirmek istiyorsanız çok ideal.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.07.2017
    Uygun fiyat - Yüksek performans

    Biraz araştırma yaptıktan sonra bu ürünü almaya karar verdim, iyi ki de etmişim. Performansı oldukça iyi. Kullanımı kolay. Gayet güzel espressolar ve cappuccinolar çıkartıyor. Ürünün boyutları da beklediğimden daha küçük çıktı, bu da mutfakta yer problemi yaratmaması açısından önemli bir parametre. Cihazı ilk defa çalıştırmadan önce kullanım kılavuzunu mutlaka okuyun. Uygun fiyata evinde espresso ve cappuccino içmek isteyenler için bu ürün oldukça iyi bir seçim olur.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.07.2017
    Teşekkürler

    Hızlı gönderi sorunsuz ürün teşekkür ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.07.2017
    Beş Yıldız

    Sıkıntısız geldi.. Beklediğim gibi mükemmel bir kahve yapıyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.07.2017
    harika kaçırmayın benceeee

    ben çok fazla neskafe içen biri olarak bu alışkanlığımdan kurtulmak için tercih ettim iyide etmişim ne içtiğimi biliyorum artık neskafe sıcak suda hemen eriyor normal kahve tortu bırakır nasıl bir işlemden yada katkı varki zerresi kalmıyor bunun çok zararlı olduğunu söyledi doktorum bende size tavsiye ediyorum bu kahve makinası gayet güzel ve şık

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.06.2017
    Güzel bir ürün hızlı teslim

    kullanışlı güzel ürün teslimat hızlı tşk hb

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.06.2017
    Beş Yıldız

    iki günde siparişim geldi. ürün gerçekten çok iyi. kahve konusunda biz henüz iyi olamasak da makineye alıştıkça güzel ürünler elde edeceğimizi düşünüyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.05.2017
    Beş Yıldız

    Teşekkürler hepsiburada. Uzun zamandır ürünü takip ediyordum. İndirimli aldım ürün hızlı ve eksiksiz elime ulaştı. Güzel ve pratik bir makina tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.05.2017
    oldukca lezzetli

    uzun zamandir arastiyodum sonunda delonghi de karar verdim gayet memnunum.tabi nasil kahve yapicagniz zevkinize bagli esspersso süt ayarini zevkinize göre tutturmak biraz zaman alıyo O?

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.01.2017
    Beş Yıldız

    güzel.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Delonghi ECO 311-R 1100 W 1400 ml Espresso ve Cappucino Makinesi Kırmızı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Delonghi ECO 311-R 1100 W 1400 ml Espresso ve Cappucino Makinesi Kırmızı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat