Bluehouse BH258CG Molino 150 W Kahve Öğütücü Yorumları

Bluehouse BH258CG Molino 150 W Kahve Öğütücü yorum ve tavsiyeleri

(20 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Uygun Fiyatlı Kaliteli Ürün

    Ürün fiyatına göre gayet kaliteli bugün gün içinde 3-4 kez kahve çektim, çok hızlı bir şekilde parçalara bölerek espressoluk hale getirebiliyor çekirdeği. Haznesi biraz küçük ama birkaç günde bir taze kahve çekmekte fayda olduğundan bundan puan kırmayacağım. Artı olarak satıcı olarak güvenilir bir satıcı bu konuda çekinceniz olmasın.

  • Trendyol aracılığıyla, 06.03.2021
    (Ürünü satın aldı)

    ürün elime ulaştı ve çalışmıyor neden kontrol etmeden yolluyorsunuzki kardeşim günlerden beri bu kargoyu bekliyorum ya sinirlerim oynadı sayenizde müşteri memnuniyeti denen şey o hiç önemsemiyorsunuz galiba 1 yildizida yorumum görünsün diye mecburiyetten verdim yoksa zerre haketmiyorsunuz

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.04.2019
    gayet iyi

    Ürün kısa süürede elime ulaştı kahve çekirdeklerini istediğim gibi doğruyorum yaklaşık 4 aydır kullanmaktayım çok memnunum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.12.2018
    Üç Yıldız

    pek randıman alamadım açıkçası. pul biberden toz biber elde edemiyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.12.2018
    iş görür

    makine güzel ama satıcı yaramaz ofiste kullanıp göndermeseydiler iyi olacaktı . bildiğiniz kullanmaktan aşınmış birde içini temizledim .

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.11.2018
    Kaliteli

    Ürün 3 gün içinde elime geçti, gayet kaliteli, makul fiyatlı ve sorunsuz.. Teşekkürler Hepsiburada!

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.10.2018
    güzel

    ürün teslimatı olsun ürünün kendisi olsun gayet şık ve kaliteli haznesi diğer muadil ürünlere oranla büyük kapak kilidi ve emniyeti bu ürünü daha güzel yapmış ilk kullanımda tane karabiber çektim 30 saniyede toz haline getirdi dışarıya toz veya koku çıkartmıyor bu fiyata alınabilecek güzel bir ürün tavsşye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.05.2018
    Gayet güzel kullanışlı

    Kolay basit kullanım isteyenler alabilir. Filtre kahve içtiğim için ve çekirdekleri kendim öğütmek istediğim için aldım. Taze mis gibi kahveyi öğütüp verdi. Ürün elime üç günde ulaştı ama Aras Kargo sayesinde:( Gerçi acelemde yoktu. Paketleme güzel yapılmış sorunsuz aldım. Teşekkürler satıcıya.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.03.2018
    HARİKAA

    Harika bi ürün kısa sürede bol bol öğütüyor

  • NI1 aracılığıyla, 12.03.2018
    Çok iyi

    Kahve parçalamak için kullanıyorum gayet iyi parçalıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.12.2017
    Beş Yıldız

    Fiyatına göre kaliteli ve sağlam. Kahve dışında başka kuru malzemeleri de öğütebilir.

  • NI1 aracılığıyla, 29.11.2017
    Blue House alınır

    Teşekkürler, güzel paket, hızlı kargo...

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.09.2017
    Dört Yıldız

    Baharat öğütücü olarak kullanıp, çok memnun kaldım.

  • NI1 aracılığıyla, 26.09.2017
    motoru çok kalitesiz

    Ürünü 30 saniye çalıştırıp soğumasi için 5 dk beklemelisiniz. Yoksa motoru yanıyor koku yapıyor 250 gr ürünü un yapmak için baya zamana ihtiyaç var. Aldanip almayın bence

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.04.2017
    Kahve

    Gayet güçlü bir ürün. Kahveyi 30-40 saniye içinde french press 1-1.5 dakikada expressso 2 daakikada Türk kahvesi kadar çekebiliyor. Kahve biraz ısınıyor bazı hassas tatları bozmaması için ara vererek öğütmek iyi olur. Ama şimdi kahve içmeye başladım, tadın kalitesini çok artırıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.06.2016
    Blue house kahve öğütücü

    gayet guzel bir ürün teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.05.2016
    Kahve için uygun

    Üründen memnun kaldım. Kahveyi çekme süresine göre, ince ya da kalın olarak öğütebildim. Bazı makineler bunu yapamayabiliyor. Çekme işlemi bittikten sonra ters çevirip, içindekileri kapağına döküyor ve kaşıkla alıyorum. Beklediğimden biraz daha iri bir ürün çıktı. Artıkları içinden temizlemek biraz zor. İçini temizlerken fişten çekmeyi unutmayın.

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.01.2016
    Oldukça iyi ama

    Kullanınca görüntüsünde ki parlak camdan eser kalmıyor(yıkanmasına rağmen).Ayrıca tarçın yapayım dedim küçük parçalı tarçın kabuğu koydum dönen öğütücünün pervanesi altından plastik parça koptu. Neyse hala çalışıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.01.2016
    çok iyi

    fiyat performans ve kalite olarak çok iyi...

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.10.2015
    PİRİNÇ se HAYIR

    Pirinç unu da yapabilirim diye aldım fakat sadece kahve ve baharat öğüte biliyormuş kullanım kitapçığında yazıyor, bunu bilerek almanızı öneririm

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Bluehouse BH258CG Molino 150 W Kahve Öğütücü kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Bluehouse BH258CG Molino 150 W Kahve Öğütücü yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat