Frisby FK-W156QU Kablosuz Klavye Mouse Set Yorumları

Frisby FK-W156QU Kablosuz Klavye Mouse Set yorum ve tavsiyeleri

(401 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    8 aydır aktif kullanıyorum fiyatına göre gayet güzel

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün boyutu güzel istediğim gibi çantama sığdı. Mause açma kapama düğmeside var . İşinizi görecektir.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Beklentimi karşılayan iyi kalite bir ürün

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün guzel ozellikle mouse fena sessiz :) cok hoşuma gitti klavyede guzel alınabilir tavsiye edilir mouse dpi hizi gayet hizli ve akici takilma donma yok ikisinde de

  • HepsiB. aracılığıyla
    Sorunsuz Ürün ve Mağaza

    Çok sessiz ve ergonomik bir ürün. Mouse tıklamalarını duyamıyorsunuz bile. Ayrıca ürün küçük olduğu için taşıması kolay ve çok yer kaplamıyor. Mağaza ile ilgili de bir problem yok.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    klavye kullanışlı, yumuşak. mouse da aynı şekilde kullanımı rahat. teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Başarılı

    Maalesef klavyenin dizilişi benim için oldukça sıkıntılı olduğundan ürünü kullanma şansım olmadı, istemeyerek iade etmek durumundayım. Fakat canlı canlı inceleme şansım oldu. Faresi görüp görebileceğiniz en sessiz fare, klavye fena sayılmaz ama tuş dağılımını iyi inceleyin. Bir yazılımcı için zor klavye. Kullanılan malzeme kaliteli duruyor. Pil ömrü için ise kullanmadığım için yorum yapamayacağım.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    Satıcı güvenilir ve hızlı, ürün fiyatına göre oldukça güzel. Mouse epey sessiz, klavye ise tamamen sessiz olmasa da çok gürültülü değil ve tuşları yumuşak.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.12.2022
    (Ürünü satın aldı)

    klavyenin tuşları yumuşak, türkçe karakterler var sadece bir kaç tuşun yerinde farklılık var, kullanırken standart klavye kullananları zorlayabilir.

  • Trendyol aracılığıyla, 11.11.2022
    (Ürünü satın aldı)

    fuarına göre mükemmel

  • Trendyol aracılığıyla, 01.10.2022
    (Ürünü satın aldı)

    çok iyi kaliti. sevdim.

  • Trendyol aracılığıyla, 21.09.2022
    (Ürünü satın aldı)

    fare çok güzel, klavye kötü

  • NI1 aracılığıyla, 14.09.2022
    Tam F/P ürünü

    Önce eksilerini yazayım; 1. Numlock ve capalock ışıklarını kullanırken görme durumunuz yok. 2. Klavyenin terazisi biraz bozuk yani ufak bir oynama yapıyor biraz ağırlık koyarak sabit tutmayı deneyeceğim düzelir mi diye! 3. Orta kısmı esniyor yani tabanı zemine oturmuyor. Güzel yanları; ürün laptop klavye bölümüyle aynı büyüklükte ve numaratör tarafı olması kullanış için on numara. Uzunluğu ideal, tuşlar kullanışlı ve sese takılmayın rahatsız edici değil yani, fare mükemmel. 8/10 luk ürün güzel

  • Trendyol aracılığıyla, 13.09.2022
    (Ürünü satın aldı)

    güzel ve kaliteli sessiz

  • Teknosa aracılığıyla, 06.09.2022
    tasarım

    ofis bilgisayarlarında kullanılması için tercih ettim. tuşların basma hissiyatı gayet zarif ve ince. sanki laptop klavyesi kullanıyorsunuz. mause avuç içi oturma hisseyatı idare eder. bayan kullanıcılar için tam olacaktır.

  • Trendyol aracılığıyla, 26.08.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Pek sessiz gibi gelmedi bana. Hatta normal sesli gibiydi belki de. Geri verdim, sıkıntı çıkmadı.

  • Trendyol aracılığıyla, 28.07.2022
    (Ürünü satın aldı)

    1 günde elime ulaştı, sağlam paketlenmişti, klavye oldukça sessiz, mouse da öyle ama altından gelen kırmızı ışığı sevmedim. Media tuşları kullanışlı. Fiyatına göre oldukça güzel bir ürün.

  • Amazzon aracılığıyla, 05.07.2022
    Çok hoşuma gitmedi..

    Klavye çok kaliteli değil, özellikle boşluk tuşu berbat altında yay yok sanırım basınca tak tak ses yapıyor, birde klavye düz zeminde dengesiz duruyo ayağının birisinin altı boşluk tam oturmuyor, buda kullanırken sıkıntı çıkarıyor tabii. yapacak bişi yok ne kadar ekmek okadar köfte...

  • NI1 aracılığıyla, 27.05.2022
    Maalesef iyi değil

    Öncelikle hali hazırda Everest Km 5535 olarak kullandığım kablosuz bir klavye var. Ona yedek olarak aldım ama .. ama .. Bir kere düz bir zemine koyarak çalışmak imkansız çünkü klavyenin alttan yükselmesini sağlayan aparatı yok. Mecbur altına bir şey koyup, yükselterek çalışmak zorundasınız. Klavye "mini" olmasa da küçük bir klavye. Anlayamadığım şekilde sağda bulunan Enter, Shift gibi tuşlar küçücük. Tombul parmaklı biri asla çalışamaz. Tek artısı multimedya özelliği. Puanım da nezaket icabı.

  • Trendyol aracılığıyla, 15.05.2022
    (Ürünü satın aldı)

    iade ettim klavyeyi beğenmedim

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Frisby FK-W156QU Kablosuz Klavye Mouse Set kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Frisby FK-W156QU Kablosuz Klavye Mouse Set yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat