Cvs DN-1503 Tamdem 1650 W 0.7 lt Demleme 1.75 lt Su Isıtma Kapasiteli Porselen Çay Makinesi Pembe Yorumları

Cvs DN-1503 Tamdem 1650 W 0.7 lt Demleme 1.75 lt Su Isıtma Kapasiteli Porselen Çay Makinesi Pembe yorum ve tavsiyeleri

(14 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    ürün güzel paketlenmiş. Belirtilen teslim tarihinden önce geldi. Kalitesi gayet güzel. Plastiği koku filan yapmadı.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 28.05.2020
    "İYİ"

    Olumlu yönleri: Ofiste kullanmış olduğumuz çay makinesi bozulmuştu. Bununla ilgili olarak yeni bir çay makinesi almaya karar verdik. Yaptığım araştırmalardan sonra CVS marka bu çay makinesini almaya karar verdik. Hemen sipariş ettik ve şu anda kullanıyoruz. Gerçekten çok iyi bir kullanımı var herkese tavsiye ediyorum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 15.05.2020
    "ilk görüş"

    Olumsuz yönleri: enerji kablosu kısa kalmış ....

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 12.05.2020
    "iyi"

    Olumlu yönleri: Evde kullanmak için bir çay makinesi almamız gerekiyordu. Bununla ilgili yaptığım araştırmalardan sonra CVS marka bu çay makinesini buldum ve hemen siparişi verdim fiyat olarak da çok uygundu. Şu anda evde kullanıyoruz ve çok güzel çaylar demliyoruz. Herkese tavsiye ediyoruz.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 25.12.2019
    "."

    Olumlu yönleri: Markayı ilk defa duyduğum iiçin biraz tedirgindim ama plastik olmasına rağmen kaliteli bir ürün olduğu belli kettle çay makinesi için harika çayı güzel hızlı oluyor elektrikli olduğu için her yerde kullanma özelliği var ve çayımı demliyorum kaliteli ürün 2 günde elime ulaştı hızlı ve güvenilir adres

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 24.10.2019
    "CVS DN 1530 çay makinası"

    Olumlu yönleri: Ürün çok güzel okula aldık 2 haftadır kullaniyoruz. Porselende çayın tadı bir baska...

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 23.10.2019
    "Kullanışlı ve kaliteli"

    Olumlu yönleri: Hem hesaplı hemde kaliteli çay içmek isteyenlere tavsiyedir, güzel bir ürün, kullanışlı ve sağlam, porselen demlikli olduğu için çayı güzel oluyor. Demlik de kaliteli, ince değil. Modeli ve görünümü de fiyatına göre gayet güzel ve şık. Olumsuz yönleri: Porselen demliğinin içinde süzgeçli aparatı yok, o da olsaydı daha iyi olurdu tek eksiği o, ama ibriğe takılan küçük süzgeçlerden de takılabilir. Ben öyle yapıcağım.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 09.08.2019
    "."

    Olumlu yönleri: Porselen demlıkte cay keyfını saglayan bır cay makınesı. Cok genıs hacmı yok ama gunluk kullanım ıcın ıdeal bence. 1,7 lıtrelık su ısıtıcı kapasıtesı yemek hazırlıklarında da bana cok yardımcı oluyor. Gorunumu falan da guzel şık. Fıyatını da uygun buldum memnun kaldım.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.07.2019
    "kaliteli ve şık"

    Olumlu yönleri: pratik kullanım, porselen demlikte çay keyfii uygun fiyat

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 13.07.2019
    "."

    Olumlu yönleri: Gerçekten çok ucuz ve işlevsel bi ürün. Üst kısmı hacim olarak yeterli oluyor ve alt kısmını ısıtıcı olarak kullanıyorum rahatlıkla. Ama ilk başlarda plastik kokusu geliyordu sonrasında olmadı. Fiyatına göre iyi.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 23.06.2019

    Olumlu yönleri: memnun kaldım

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.04.2019
    Begendim tavsiye ederim

    Ürün hemen kargoya verildi cabuk geldi. Hiç sorun yaşamadım. Çokta guzel. Teşekkür ederim

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 22.02.2019

    Olumsuz yönleri: ürün güzel fakat porselen demligin kapağı çatlak olarak gönderildi. yani kisacasi defolu ürün aldim... NOT:müşteri memnuniyeti önemli dir

  • Evidea aracılığıyla, 25.06.2016
    beğendim

    rengi ve malzemesi güzel beğendim

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Cvs DN-1503 Tamdem 1650 W 0.7 lt Demleme 1.75 lt Su Isıtma Kapasiteli Porselen Çay Makinesi Pembe kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Cvs DN-1503 Tamdem 1650 W 0.7 lt Demleme 1.75 lt Su Isıtma Kapasiteli Porselen Çay Makinesi Pembe yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat