Bosch TTA2009 1785 W 0.7 lt Demleme 2 lt Su Isıtma Kapasiteli Çay Makinesi Krem Yorumları

Bosch TTA2009 1785 W 0.7 lt Demleme 2 lt Su Isıtma Kapasiteli Çay Makinesi Krem yorum ve tavsiyeleri

(1 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • YorumBudur.com aracılığıyla, 19.01.2015

    Bosch’un özel tasarımıyla öne çıkan kahve makinesi, ekmek kızartma makinesi ve su ısıtıcısından oluşan özel tasarım “Private Collection” kahvaltı serisiyle “ uyumlu Bosch TEAXX çay makinesi, mutfakları kırmızı rengin sıcaklığı ile ele geçirirken, annelerin çay keyfini de artırmak konusunda da oldukça iddialı.

    Normal su ısıtıcıların aksine Bosch TEAXX çay makinesi su kaynadıktan sonra durmuyor; özel ısı konumuna geçerek suyun hep aynı sıcaklıkta kalmasını sağlıyor. Kaynama konumundan sıcak tutma konumuna otomatik olarak geçen TEAXX çay makinesi ile hazırlanan çaylar, hep aynı sıcaklıkta içilmeyi bekliyor.

    Cihazın 2 litre su kapasitesi ve 0.7 litre çay kapasitesi ise çay keyfinin olması gerektiği gibi uzun sürmesini sağlıyor. TEAXX çay makinesi kolay kullanım için tek elle açılabilen kapaklı cam sürahiye ve taban üzerinde 360 derece hareket edebilme özelliğine; güvenlik için ise cihazın çalıştığını gösteren ışıklı halojen halka demliğine sahip. Su seviye göstergeli şeffaf su ısıtıcısı sayesinde çay makinenizin içinde kalan su miktarını kolayca görebilirsiniz. Gizli rezistanslı paslanmaz çelik zemin ve kablo sarma yeri de cihazın diğer özellikleri.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Bosch TTA2009 1785 W 0.7 lt Demleme 2 lt Su Isıtma Kapasiteli Çay Makinesi Krem kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Bosch TTA2009 1785 W 0.7 lt Demleme 2 lt Su Isıtma Kapasiteli Çay Makinesi Krem yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat