MSI 8GL-071TR Celeron N4000 4GB 64GB Windows 10 Mini Bilgisayar Yorumları

MSI 8GL-071TR Celeron N4000 4GB 64GB Windows 10 Mini Bilgisayar yorum ve tavsiyeleri

(9 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ufak tefek, ses yapmayan, hızlı açılıp kapanan başarılı bir ürün; ancak aldıktan sonra konfigürasyonu iyileştirmem gerekti. Şöyle ki; bu donanım paketindeki 4 GB RAM özellikle MS Teams gibi çok yoğun RAM tüketen uygulamalarda bilgisayarın akıcılığı için yeterli olmuyor. Örneğin video konferansta görüntünüz internet hızının düşüklüğünden değil RAM yetiştiremediği için kesintiye uğruyor. Makinede tek RAM slot'u var o da 4 GB RAM ile geliyor, o tek slot max. 8 GB destekliyor. Üzerinde gelenin yerine 8 GB'lık Kingston KVR24S17S8/8 alıp taktım; rahatladı. Ama ne oldu, üzerindeki RAM boşa çıktı; atsan atılmaz, satsan satılmaz. (Bu arada yazdığımdan başka RAM ile macera aramayın, ben aradım, uymadı; yazdığımı alırsanız başınız ağrımaz). Keza makine otomatik güncellemelerle kendini çağa uydurmaya çalışınca 64 GB SSD'nin 32 GB'ı da güncellemelere gitti. Daha makineye hiçbir şey kurmadım; HDD'in yarısı dolu. Keşke boş kasa hali satılsa da içini gönlümüze göre doldursak. Ama sağlık olsun, zaten fiyatı uygun gelmişti, ilave RAM maliyetine rağmen bence halen uygun.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Genel ofis kullanımı için performansı yeterli, HDMI çıkışı mevcut, kutu içinde montaj aparatları çıkıyor, tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ofis ve internet kullanımı için gayet yeterli. Oyun oynamayın. Ram slotu 1 adet. Dual channel yapamazsınız.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Terminal bilgisayar olarak 2 adet aldım kullanımı çok güzel hızlı tüm ofis faaliyetlerini gerçekleştirebilen bir bilgisayar tek problemi harici güç düğmesi baglanamiyor oluşu ekranın arkasına monteli olduğu için açılışı zor oluyor MSI cubi 5 almıştım onda var fark anlasiliyor

  • Amazzon aracılığıyla, 14.09.2021
    Minimum yer ile gereken performansı veriyor.

    Günlük kullanım için uygundur. Ben memnun kaldım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.05.2021
    (Ürünü satın aldı)

    İşimi fazlasıyla gördü

  • Amazzon aracılığıyla, 23.04.2021
    İşlemci zayıf

    4K performansı yetersiz. Takılma oluyor. 4K oynatmayı düşünen minimum i3 işlemcili seçeneklere baksın.

  • Amazzon aracılığıyla, 11.04.2021
    Mantık,amaç ve kalite güzel fakat düşük donanım yüzünden vasat performans

    Aslında cihaz amacına uygun şekilde pratik ve uygun fiyatlı çözüm sunuyor gibi fakat maalesef performans açısından kısa ve uzun vadede vasat kalıyor.Fansız tasarım,kaliteli işçilik güzel tabi ama Windows güncellemeleri yapıldıktan sonra dahi fare imleci bile performans sıkıntısından dolayı yavaşlıyor ve tepki veremiyor.Sadece tek bir uygulama çalıştırırsanız onu idare edebiliyor ama onda bile tepkime yavaşlayabiliyor.Bilgisayarın açılışı SSD olmasına rağmen 40 sn sürüyor ve bu normal değil,kızımın 2 senelik laptopu 10 sn’de açılıyor kıyaslarsak.Uzun lafın kısası cihaz çok şık ,bağlantı özellikleri güzel fakat bu donanım ile amacına ulaşamıyor.Dana güçlü bir modeli indirime girerse kesin ondan da alırım.

  • Amazzon aracılığıyla, 03.12.2020
    Gayet Yeterli

    Ofis ve internet kullanımları için ideal. Fazla bir performans beklemeyin. Performans isteyenler üst donanımlara baksın. Ben EBA için aldım ve gayet memnunum. Görüp görebileceğiniz en küçük bilgisayar. Monitörün arkasına taktım, böylece kasa hiç yer kaplamıyor. Kablosuz klavye ve fare ile birlikte kullanılınca ortada kablo mablo olmuyor, her şey monitör arkasında. İndirimden bin 800 TL ye aldım. Paketlemeye gayet özen gösterilmiş ve kargo hızı inanılmaz, iki günde teslim ettiler.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
MSI 8GL-071TR Celeron N4000 4GB 64GB Windows 10 Mini Bilgisayar kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. MSI 8GL-071TR Celeron N4000 4GB 64GB Windows 10 Mini Bilgisayar yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat