Braun KF 570 1100 Watt 10Fincan Kapasiteli Kahve Makinesi Yorumları

Braun KF 570 1100 Watt 10Fincan Kapasiteli Kahve Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(71 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Cok kaliteli bir urun. Kahve yapimi kolay ve keyifli. Cok hizli ve guzel kargolanmis olarak geldi.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Kaliteli kahve içmek isteyenler buraya

    Bu ürünü elektronik mağazalarında son günlerde çok sık gördüm. Filtre kahve sevdiğimiz için eşimle almaya karar verdik. Makineye göre kendi zevkiniz doğrultusunda alıp öğüttürdüğünüz kahve zevkle içeceğinizi düşünüyorum. Biz tarçın ve bir miktar zencefil ilavesiyle pek beğeniyoruz. Çok lezzetli yapıyor kahveleri. Hepsiburadanın hızlı teslimatı da takdire değerdi. Tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla
    Kesinlikle tavsiye ederim

    Makine oldukça kaliteli ve teslimat çabuktu. Kahvenin aroması oldukça güzel oluyor ve dumanı tütüyor. Kahvenin soğuk olması sorunu yok. Su filtresiyle gelmesi bir avantaj. Demlenmenin sonunda biraz buhar ve ses çıkıyor ama büyük bir problem teşkil etmiyor. Almayı düşünenlere kesinlikle tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Kaliteli

  • HepsiB. aracılığıyla
    Braun

    Satıcı ve hepsiburada işini iyi yaptı,gelen üründen de memnun kaldık...

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    2 haftadır kullanıyorum gayet başarılı bir ürün

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    braun kalitesi

  • HepsiB. aracılığıyla
    Harika makine

    Ürün bir günde elime ulaştı. İlk önce 2 defa sadece su ile çalıştırdım.. Çok hızlı çalışıyor ve kesinlikle damlatma yapmıyor. Henüz kahve yapamadım ama eminim braun gibi bir marka kalitesiz ürün yapmaz.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Ürün güzel Hepsiexpress Berbat

    Ürün kahve içimi açısından çok iyi tamamen 10 dk ya yakın bir sürede kahveyi yakmadan tam tadını alabileceğiniz şekilde size sunuyor. Kahveniz uzun bir süre sıcacık kalıyor. Cam kabı daha önce kullandıklarıma göre daha kaliteli ve dayanıklı. Şu anki indirimden aldım ve bu konuda memnunum. Ancak x saat içinde verirseniz kargoda diyen dolandırıcı timsali iş yapan mükemmel hepsiburadanın dediği x saat içinde siparişi verip ürünümün bugün içinde kargoda olacağını bilerek(perşembe) ve ertesi gün elimde işyerimde olacağını düşünerek siparişimi verdim(cuma günü ulaşacak). Ancak kargoya cuma günü verildi?! Ürün cumartesi günü, müşteri hizmetlerinden madem böyle bir beceriksizlik yaptılar dememe rağmen adresi değiştirilmeden iş adresime gönderildi. Hepsiexpresse ulaştığımda kargo adresi değişmiyor dendi her ne kadar hataları boylarını aşsa da....En nihayetinde cuma günü elimde olması gereken makine, Pazartesi öğleden sonra-akşam üstü elimdeydi. Ürüne puanım 5 yıldız ama Hepsiexpress ve Hepsiburadaya puanım 0 bile olamaz keşke - puanlama olsa. Tüm bunlara rağmen eşi kolay kolay bulunamayacak bir kahve deneyimi yaşattığı için brauna teşekkür ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Memnun Kaldım

    Ürünü deneme fırsatı buldum. Ürünü alırken çıkış noktam french press'de arzu ettiğim kadar sıcak kahve içememekti. Endişem ise makineyi kullanmanın temizlik açısından daha zor olabileceğiydi. Öncelikle kahvenin sıcak olması ve sıcak kalması konusunda gerçekten oldukça başarılı. Parçaları oldukça ergonomik tasarlanmış ve temizlemesi beklentimin aksine çok kolay oldu. Zaten kağıt filtre kullanıyorsunuz. Kağıt filtrenin konduğu kahveyi süzen bölüm yana doğru kolayca açılıyor ve yerinden çok kolay çıkarılıp çok kolay takılabiliyor. Bu açılardan çok memnun kaldım. İşyerinde biz zaten kaynak suyu kullandığımız için makine ile birlikte gelen filtrenin ne ölçüde etkin olduğu konusunda fikrim yok. Maalesef yedek filte gelmedi. Gelen filtre kartuşunun da 2 ayda bir değiştirilmesi öneriliyor. Dolayısıyla orta, uzun vadede filtre değişimi ile kimsenin maddi olarak uğraşabileceğini düşünmüyorum. (Not: Bir fincan kahve yapacaksanız, en az bir fincan dolu ve bir fincanın 3 te biri kadar daha su koyun çünkü suyun önemli bir kısmı kahve süzülürken eksiliyor.) Ben memnun kaldım ve bu tarz ürün düşünenlere öneriyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    Kaliteli kahve kullanımı ile ürün iyi bir performans sağladı. Fiyat/kalite oranı olarak da iyi bir seviyede.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Harika bir ürün

    Alırken biraz pahalı bulmuştum ama ürün gelip kullandıktan sonra fiyat ve eder dengesinin mükemmel olduğuna karar verdim.kesinlikle tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Buhar sorunu

    Buhar sorunu dışında başka bir problemi yok. Filtre kahveye giriş için ideal bir makine. Hazne için de 1x4'lük filtre kahve kağıdı kullanabilirsiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Görünümü oldukça güzel. çok memnun kaldık. herkese tavsiye ediyorum. ayrıca kargomuz hemen geldi. tşk ederiz.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Bir Yıldız

    Kahve yaparken üst kısmından inanılmaz derecede buhar çıkarıyor. Tavsiye etmem.

  • Media Markt aracılığıyla, 14.01.2020
    ürün çok iyi

    KALİTELİ TAVSİYE EDERİM

  • Media Markt aracılığıyla, 06.01.2020
    Lezzet

    Avantajlar : aroma , Sağlam plastik , cam karaf , kaliteli kaymaz sap
    Dezavantajlar : plastik
    Braun kahve işinde en iyisi. Basit makineler arasında alabileceğiniz en iyi alternatif

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.07.2019
    Ideal

    Guzel kullanisli, 9 aydir ofiste kullaniyoruz. Bitise dogru su cekmeye calisirken cok gurultu yapiyor ve fazlasiyla buhar cikariyor bilginiz olsun. Bir de nedense kahvenin ustunde hep bi yag tabakasi olusuyor, filtresinden oldugunu dusunuyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.07.2019
    Dört Yıldız

    Ürünü bir yıldır kullanıyorum. Su arıtmasını hiç kullanmadım, bunun yerine hazır filtre kullanıyorum. Eğer çeşme suyu kullanacaksanız tat olarak gerçekten fark ediyor. Diğer makinelere de bakacak olursanız da kahveyi süzme açısından mutlaka kağıt filtre olan makinelerden alın derim. Kahve süzülen kısımda hafif esneme ve dolayısıyla kapağın üzerinde buharlanma oluyor. Çok fazla bir buharlaşma değil açıkçası ben çok rahatsız olmadım. Otomatik kapanma özelliği soğumayı yarım saat daha geciktiriyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.06.2019
    Braun Kalitesi

    Ben öncelikle Delonghi ve Braun arasında kalmıştım ancak Braun kararını yorumları okuyarak verdim. Şu ana kadar gayet memnunum. Ürünü iki kez boşta sadece su ile çalıştırmayı ihmal etmeyin gerisi lezzetli kahvelere kalsın.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Braun KF 570 1100 Watt 10Fincan Kapasiteli Kahve Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Braun KF 570 1100 Watt 10Fincan Kapasiteli Kahve Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat