Krups Nescafe Dolce Gusto Melody Kahve Makinesi Yorumları

Krups Nescafe Dolce Gusto Melody Kahve Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(4 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 15.02.2015
    Kolay kullanım

    Kaliteli içecekler yapabilen ve kullanımı çok kolay bir makine. Özellikle sıcak çikolatasını evde çocuklar çok seviyor. Kahve makinesi almayı düşünenlere kahveden daha fazla içecek yapabilen bir ürün olarak tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.04.2014
    Harika

    Çok kahve makinası kullandım ama bu en ama en iyisi hatta harika. Kahve sıcak ve de aroma muhteşem. İtalya da ki kahveler gibi. Bravo Krups.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.02.2014
    Kapsulleri bulmak çok kolay

    Kapsuller bazı tefallerde ve istanbulda tüm macro centerlarda var. Atasehir Migros ve Caddebostan migrosta da kapsul var. Makine bir harika kapsul bulmak gayet kolay.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.02.2014
    Nefis kahveler

    Makinenin kullanımı çok kolay ve yer kaplamıyor. Kahveler isr son derece lezzetli. Ama heüz kapsüllerini Türkiye de satan bir site ya da mağaza bulamadım.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Krups Nescafe Dolce Gusto Melody Kahve Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Krups Nescafe Dolce Gusto Melody Kahve Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat