Breville BTM800 2400 W 1.5 lt Demleme 1.5 lt Su Isıtma Kapasiteli Çay Makinesi Şeffaf Yorumları

Breville BTM800 2400 W 1.5 lt Demleme 1.5 lt Su Isıtma Kapasiteli Çay Makinesi Şeffaf yorum ve tavsiyeleri

(7 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    mükemmel

    Kredi çekip aldım, suyu erçekten çok iyi kaynatıyor. Cam olduğu için suyun köpüklerini görebiliyorsunuz. Krediyi ödeyemediğim için eve haciz geldi hanım biraz kızdı ama demlik kısmı otomatik olduğu için çay keyfime diyecek yok.

  • NI1 aracılığıyla, 20.11.2019
    Arızalı ürün

    Ürün arızalı olmasaydı beğenilebilirdi.

  • NI1 aracılığıyla, 13.12.2016

    Ürün, siyah çay tiryakileri için pek uygun değil. 100 C'de demleme yaptığınızda lezzetli bir çay elde edilemiyor. Daha düşük sıcaklıkta (90-95 C) demlediğinizde ise, bu defa sıcak tutma fonksiyonundaki sabit program gereği çayın sıcaklığı 80 C altına düşüyor. Sıcak tutma fonksiyonunda isteseniz de daha yüksek sıcaklık ayarlayamıyorsunuz. Tekrar kaynatmanız gerekiyor, bu defa çayın tadı gitmiş oluyor. Sıcak tutma fonksiyonu en fazla 60 dakika, yine çay tiryakileri için yeterli değil. Bitki çayları için uygun olabilir. Bu yorumlar çay demleme fonksiyonu içindir. Ürünün kalitesine diyecek söz yok. Ancak cam yüzey devamlı olarak kalanyoğunlaşmış su damlacıkları iyi bir görüntü vermemekte. Kettle olarak kullanıyorum.

  • NI1 aracılığıyla, 25.03.2016
    breville btm800

    görsel olarak mükemmel kullanma kolaylığı mükemmel çay mükemmel kesinlikle tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.12.2015
    Mükemmel Çaylar içmek için doğru tercih

    3 Yıldır kullanıyorum. Ihlamur, yeşil cay, her türlü bitki cayı ve siyah cayı çok güzel hazırlıyor. Aynı zamanda su ısıtıcı olarak da kullanılabiliyor. Cam olduğu için temizliği çok kolay ve koku içinde kalmıyor.her cay için özel programı var ama manuel de ayarlayabiliyorsunuz. Suyu ve cayı sıcak tutma özelliği var. Acık unuttum evden çıktım sorunu da yok otomatik kapanıyor. Tavsiye ederim.. Çok kullanışlı

  • NI1 aracılığıyla, 20.04.2015
    hızlı teslimat

    BREVILLE kalitesi tartışılmaz...

  • NI1 aracılığıyla, 03.07.2014
    ahh ahh

    ahh ahh hediye olarak istenmese verir miyim ben bu parayı buna.. ?!é

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Breville BTM800 2400 W 1.5 lt Demleme 1.5 lt Su Isıtma Kapasiteli Çay Makinesi Şeffaf kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Breville BTM800 2400 W 1.5 lt Demleme 1.5 lt Su Isıtma Kapasiteli Çay Makinesi Şeffaf yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat