Korkmaz Tostkolik A329-16 1800 W 4 Adet Pişirme Kapasiteli Teflon Çıkarılabilir Plakalı Izgara ve Tost Makinesi Yorumları

Korkmaz Tostkolik A329-16 1800 W 4 Adet Pişirme Kapasiteli Teflon Çıkarılabilir Plakalı Izgara ve Tost Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(529 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Çok güzel

    Dün kargo elime ulaştı, hemen tost yaptık :) çok güzel tost yapıyor ancak alt taraftaki ızgarası biraz oynuyor, belki de öyle olması gerekiyor çok anlayamadım. Firma bu konuda bana dönüş yaparsa çok sevinirim. Bunun dışında temizlemesi, haznesi vs. çok başarılı.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Ürünü beğendik. Ayrıca görünüşü de oldukça şık. Hızlı teslim edildi.

  • HepsiB. aracılığıyla
    KORKULUR

    BEGENEREK ALDIK AMA HUSRAN DAHA ILK AYDA PLAKALARININ KAPLAMALARI DOKULDU TAVSIYE ETMIYORUM..........

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Ürün çok şık ve kullanışlı. çok memnun kaldım. Tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Memnunuz..

    Her şeyi ile mükemmel bir ürün..Orta boy ve ev tipi büyüklükte..Sağlam ve de oldukça yakışıklı...Mutfağımıza güzellik kattı..

  • HepsiB. aracılığıyla
    Tavsiye ederim çok güzel

    Kargo Çok hızlı bir günde elime ulaştı paketleme 10 numara ürün çok güzel 2 ekmeği aynı anda kızartıyor tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Fiyatını hak ediyor.

    Merhabalar, Hakikaten çok başarılı bir ürün. Ürünü başka bir yerden almış bulundum. İki gün oldu alalı. Fiyatını fazlası ile hak ettiğini düşünüyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    kaliteli

    kaliteli bir ürün plakaları önemliydi benim için onlarda kalitesini belli ediyor yıkamadı çıkarması çok rahat. açma kapama düğmesi olabilirdi. tostu yapma süresi bana biraz uzun geldi onun dışında güzel ürün

  • HepsiB. aracılığıyla
    EV İÇİN EN İDEAL ÜRÜN

    Anneme doğum günü hediyesi olarak almıştım ve ailecek üründen çok memnun kaldık. Malzeme kalitesi olarak oldukça sağlam bir ürün. Tost konusunda zaten söylenecek bir şey yok, ızgara konusunda ise birkaç kez balık ızgara yaptık hiç pişman etmedi hem koku yapmadı hem de oldukça güzel pişirdi. Kesinlikle tavsiye edebileceğim bir ürün tereddütsüz alabilirsiniz. Tek noksanı ise plakaların tırnaklarındaki ufak boşluktan dolayı çok az esniyor ama çokta dert edilecek bir şey değil

  • HepsiB. aracılığıyla
    iyi

    Ürün kaliteli duruyor. Tavsiye ederim. Normal bir tost makinasından fonksiyon olarak bir farkı yok. Granit olması, basma sisteminin daha iyi ve sağlam olması bakımından tercih ettim. Kaliteli olmasını umarak bu fiyata aldım umarım yanılmam. Bunun dışında olumsuzluk yaşamadım.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    Ürünü iki gün içerisin de teslim aldım.Ürünü daha önce kullandığım için memnunum.Fakat teslim eden sürat kargo dan memnun değilim.Zorlamalarım dan sonra bir bina önümüzde olmasına rağmen zorla teslim ettirdim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    çok duman geldi, kargo berbat.

    dün ürünü kargoya kendim gidip aldım, sürat kargoydu. daha kötüsü çalıştırdığımda bayağı duman çıkmaya başladı, iade etmeyi düşünüyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Korkmaz A329-16 Tostkolik Granit Tost Makinesi

    Ürünün fiyatı çok iyi ve kısa bir sürede tarafıma ulaştı. Zarar görmemesi açısından çok sağlam paketlemişler. Kırmızı renkli olanı tercih ettim ve resimde göründüğü gibi. Ayrıca içerisinde garanti belgesi ile birlikte faturası da mevcut. İlgilenen arkadaşlara güvenilir olduğunu söyleyebilirim. Firmaya ayrıca teşekkür ederim..

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 04.06.2022
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Çok kaliteli ama fiyatlar ocaktan sonra 2 katina gelmiş.

    Olumlu yönleri: Çok güzel ve kaliteli, tereddütsüz alınabilir. Fiyatlar ocaktan sonra çoook fazla artmış.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 24.05.2022
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) KORKMAZ A329-16 Tostkolik Granit Tost Makinesi Kırmızı

    Olumlu yönleri: Ürün mutfak tezgahınızda şık duruyor, malzeme kalitesi iyi, bahsedilen özelliklerini karşılıyor. Olumsuz yönleri: Isıtma işlemi 4 kademeli eğer tost yemek isterseniz 4. kademede çalıştırarak yapabilirsiniz, diğer 3 kademe biraz zayıf kalıyor , eski makinem arçelikti 3.cü kademesi bunun 4üne bedel ama iş görüyor. Bana media markt'tan geldi koliyi hiçbir şekilde sarmamıştılar direkt kutusuyla gönderilmişti ve kutu baya bi hasarlıydı kargocunun yanında koliyi açtım üründe sorun yoktu ama bunlar değerlendirilmeli çünkü ürün hasar görürse yeni bir ürün hiç kullanılmadan hasar görüp kullanılamaz hale gelirse milli bir kayıp olur.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 18.05.2022
    FİYAT PERFORMANS.

    Olumlu yönleri: kalite ve kullanım kolaylığı çabuk ısınma lezzetli toslar.👏👏

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 12.05.2022
    memnun kaldık...

    Olumlu yönleri: ürün estetik görünümlü ve kullanımı kolay.uzun yıllar kullanacağız umarım...

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 24.03.2022
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) kaliteli ürün

    Olumlu yönleri: Tost makinesine para verecekseniz bu ürün muhteşem. Teneke plakaya 400/700 vereceginize bunu alın derim. Evet çok para ama artık ucuz birşey yok. Ben 350/500 bandında bir ürün bakıyordum ama bu ürünün yorumlarını görünce direkt aldım. Pişman etmedi. Satıcıya da hızlı kargo için teşekkürler

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 20.01.2022
    genel olarak tavsiye ederim.

    Olumlu yönleri: Kaliteli yapışmaz döküm yüzeyleri var,şık ve sağlam Olumsuz yönleri: Tutma sapı hiç kaliteli değil,bu ürüne yakışmıyor vede kırılırsa sap çok pahalı.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 10.01.2022
    tavsiye ederim

    Olumlu yönleri: sorunsuz herkes rahatlıkla alabilir

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Korkmaz Tostkolik A329-16 1800 W 4 Adet Pişirme Kapasiteli Teflon Çıkarılabilir Plakalı Izgara ve Tost Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Korkmaz Tostkolik A329-16 1800 W 4 Adet Pişirme Kapasiteli Teflon Çıkarılabilir Plakalı Izgara ve Tost Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat