Korkmaz Vertex A309 Waffle Tost Makinesi Yorumları

Korkmaz Vertex A309 Waffle Tost Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(16 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 01.10.2017
    şikayet

    ürünün arkasında boya atmış yerler vardı. kargoyla ilgisi olmayan magaza çıkışlı bir durum gibi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.09.2017
    Mümkünse yerli malı alalım

    Teslimat hızlı ve sorunsuzdu.Önceliğiniz tost ise küçük olduğu için tavsiye etmem. Waffle plakaları kapandığında birbirine çok birleşiyor buda waffle arasındaki ince kısımların fazla kızarmasına sebep oluyor ama kapak arasına kibrit-kürdan gibi az pay bırakacak birşey koyarsanız sorun hallolur.iki özellik arıyorsanız fiyatına göre güzel bir ürün.Ben ürün alırken mümkünse Türk malı olmasına önem verdiğim için tercihimde etki oldu.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.08.2017
    Çok çok iyi...

    Kargo çok hızlı siparişi verdiğim günün ertesi elime ulaştı.Cihazı hemen denedik,tam ısınması 3-4 dk sürdü waffıl pişirmesi ise 5-6 dk.Ve çok araştırıp aldığım bu makina harika,homojen olarak tam pişiriyor.

  • NI1 aracılığıyla, 16.05.2017
    Korkmaz Vertex

    Çok pratik, az yer kaplayan şık tasarımlı bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.04.2017
    Aradığımı buldum

    Uzun süredir böyle bir makina araştıyordum. Ve nihayet buldum.gerçekten çok başarılı.5 dakika içinde ısındı.ilk kez denediğim waffle tarifini yapışmadan güzelce pişirdi.plakalar kolayca çıkıyor ve kolay temizleniyor.kargo hemen yollandı kısacası çok memnun kaldım tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.04.2017
    Çok memnun kaldık.

    Ürün elime 2 günde ulaştı. İlk defa bu akşam waffle pişirdik. Tarifini de kullanım kılavuzundan aldık. Gerçekten 3-4 dk. gibi bir sürede waffle pişiyor. Ben çok memnun kaldım. Aynı zamanda plakaları piyasada bulunan birçok tanınmış markaya oranla daha kalın. Bu da kaliteli bir ürün olduğunun göstergesi. Yaklaşık bir yıldır yaptığım araştırmalardan sonra hem tost makinesi hem de waffle özelliğinde böyle kaliteli bir ürün aldığıma seviniyorum.

  • NI1 aracılığıyla, 23.03.2017
    güzel

    ürünü öok beğendim ..çabuk ısınıyor.pkakaların değişmesi fonksiyonel..öneririm

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.03.2017
    Çok Beğendim...

    Tek sıkıntı tost ekmeği büyük olduğunda içindeki kaşar sağa sola akıyor.Ebatı küçük olduğu için normal tabi.Waffle yaptım harika oldu.Hiç yapışmadı.2012 tasarım ödülü almış.

  • NI1 aracılığıyla, 12.11.2016
    orjinal

    bu fiyata hiç bir yerde bulanamıştım süper

  • NI1 aracılığıyla, 17.06.2016

    ürün elime 1 günde ulaştı ancak kargodan paketi alırken şaşırdım ne geldiğine emin olamadım. çok enterasan paketlenmişti. bence özensizdi. paketi açtığımda ürünün üstünde bi çizik gördüm, plakalar tam oturmuyor, oynama yapıyor ve makinenin yanlarında plakaların basladığı yerlerde boyaları hafif soyulmuştu son an'a kadar iade etmeyi düşünmüştüm sonra bu ufak kusurlar 70-80 tl eder mi diye düşündüm çünkü ürün dışarda 249 tlydi. üstündeki çiziği asetonla silmeye çalıştım ve geçti.işte o an iadeden vazgeçtim ve tost yaptım ısınana kadr 5 dk geçiyor ama 2 dk tost hazır. ufak aileler için gayet ideal.tasarımı zaten ödüllü ancak tedarikçi firmanın daha özenli olmasını tavsiye ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.04.2016
    güzel

    Tost ve waffle yapabilen makinelerin çoğunu araştırdım, görüntü ve kalite olarak en başarılısı. Diğer cihazların plakaları çok ince ve sanki yere düşünce kırılacak gibi, bu cihazın plakaları kalın ve beni ilk çeken o oldu. Rengi ve tasarımı harika fotoğraftaki gibi değil, çok tatlı bir nar çiçeği. Alır almaz denedim ve waffle yaptım. İlk fişe taktığımda yanık kokusu geldi ama buna aldırış etmeyin iki dk sonra geçti. Waffle pişirmesi harika çabuk ısınıyor ve waffle birkaç dakikada pişiyor. Temizliği de gayet rahat. Ben kendi çeyizime aldım ve tavsiye ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 05.01.2016

    TOST İÇİN ÇOK KÜÇÜK

  • NI1 aracılığıyla, 01.12.2015
    Güzel Bir Ürün

    Waffle ve Tost Makinasını birarada arayanlar için ideal.Ancak tek olumsuz yönü oldukça küçük olması.

  • NI1 aracılığıyla, 28.11.2015

    Ewt ürün çok güzel rahatça kullanabiliyorum

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.04.2015
    Gayet Başarılı

    Gayet güzel bir cihaz, hızlı ısınıyor, tostu güzel yapıyor. Waffle da yapıyorum, gerçekten güzel oluyor. Bulaşık makinasında yıkanabiliyor, bulaştırdığınız şey kurumadan hemen dışını da silerseniz temizliğinde de sorun yaşanacağını sanmıyorum. Üründen memnunum:)

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.09.2014
    Gönül rahatlığıyla alın derim.

    Ürünü arkadaşıma ev hediyesi olarak aldım. Aktif olarak kullandığını çok memnun olduğunu paylaştı. Waffle aparatı, tost imkanı ile birleşince ufak mutfağında çok yardımcı olmuş. Rengine tasarımına da eşi hayran olmuş. Lezzetli bir şekilde pişirip kolay temizlenebiliyormuş. Bu yorumlar doğruysa ona referans vererek tavsiye edebilirim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Korkmaz Vertex A309 Waffle Tost Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Korkmaz Vertex A309 Waffle Tost Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat