Korkmaz Formula A310 1800 W 6 Adet Pişirme Kapasiteli Teflon Çıkarılabilir Plakalı Izgara ve Tost Makinesi Yorumları

Korkmaz Formula A310 1800 W 6 Adet Pişirme Kapasiteli Teflon Çıkarılabilir Plakalı Izgara ve Tost Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(1142 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    çok güzel

    gerçekten çok beğendik ürünü temizliği ısısı ve tamamen açılması en büyük artıları. tavsiye ediyoruz

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Ben çok beyendim..Fiyatıda iyi bence,alacak olan hiç düşünmesin hemen alsın..O

  • HepsiB. aracılığıyla
    Granit, sıfır koku, sıfır yapışma

    Granit yüzey olduğundan hiç koku yapmıyor ve hiç yapışmıyor. Aynı fiyatta yabancı marka granit olmayan ürün almanın hiç bir anlamı yok kanımca. Tek eksik yönü biraz geç ısınıyor, onun da sebebi kanımca granitin ısı iletkenliğinin teflona göre daha düşük olmasıdır. Yani ya bu geç ısınıyor demeyin bütün granit tost makinaları teflona göre daha geç ısınır tahminimce.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Çok güzel ??

    Paketleme güzel ürün göründüğünden daha kaliteli???????? Hızlı teslimat ??????

  • HepsiB. aracılığıyla
    Fiyat/performans açısından mükemmel diyebilirim.

    Fiyat/performans mükemmel diyebilirim. 2 ay önce kendime almıştım, şimdide anneme aldım. 2 ay içerisinde 30tl fiyat artışı olmuş ama ürüne değer.

  • HepsiB. aracılığıyla
    fiyata gore uygun

    Ürün guzel vok Araştırma yapip en son buna karar verdik. 180 derece aciliyor. ici granit kaplama. acma kapama tusu yok. sicaklik düğmesini cevirmeniz gerekiyor. kapatinca dik durmasi güzel. aldigimiz saticiya iade etmemiz gerekti plastiginde çizikler vardi. baska yerden tekrar aldik.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Çok çok iyi.

    Bravo Türk yerli yapımı Korkmaz.

  • HepsiB. aracılığıyla
    ????

    Bahsedildiği kadar muazzam değil. Yinede Tost için ideal

  • HepsiB. aracılığıyla
    Kalitesiz

    Ürün benzerlerine göre pahalı fakat buna rağmen malzeme kalitesi iyi değil, özellikle ızgaraların takma çıkarma yerleri sağlam ve düzgün değil, ızgaralar sallanıyor. Tam oturmuyor. Ayrıca ürünü çalıştırdığımda ızgaraların altından duman geldi.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Kullanisli

    Urunu ilk calistirdigimizda 10 dakika kadar koku oluyor. Kitapciginda da belirtilmis bu durum. Tostu gayet guzel yapiyor. Ust tarafi fazla kizartmiyor tost yaparken. Kalite olarak guzel. Memnunum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    GÜZEL

    Ürün siparişten 2 gün sonra elime ulaştı. Özenle paketlenmiş ve hasarsız geldi. Döküm olduğu ağırlığından belli. Isınıp ısınmadığını denemek için çalıştırdım ısınmasında sıkıntı yok hızlı ısınıyor. Tek sıkıntısı üst plakası biraz sallanıyor. Tam oturmamış. Alt plakası sağlam.Biz plakayı tutan yeri sıkılaştırıp kullanmaya karar verdik kullanmaya engel olacak kadar büyük bir sorun değil.

  • HepsiB. aracılığıyla
    BEĞENDİM

    Çok güzel bir ürün. Zamanında teslim edildi. Hemen deneme amaçlı tost yaptım. Gayet güzel oldu. Tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    et ızgara için termostatın ısı seviyesini sabitleme şansınız yok

    sadece tost için alıyorsanız ideal . termostat kendi kendine kapanıp tekrar ısındığı için et sulanıyor et ızgara için doğru ürün değil bence. plakalar kolay cıkıyor ve yıkanıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Ürün sıkıntısız 24 saat içinde elime ulaştı . Çeyize aldığım için henüz kullanmadım . Ama sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Teşekkürler..

  • HepsiB. aracılığıyla
    güzel.

    ürün gayet güzel.araştırmalarım sonucunda bunda karar kıldım.nedeni diğer makinalarda plakaların yerinde sağlam bir şekilde durmayım açıp kapatırken ses çıkarması.ama bu üründe ses olayı yok gayet sağlam ve kapaklar oynamıyor.cumartesi sipariş verdim salı elime geçti.tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    hızlı teslimat kaliteli ürün

  • HepsiB. aracılığıyla
    Güvenilir ve şık

    Ürünü pazar günü sipariş ettim bugün elime ulaştı. eve getirdiğimde yorumlardaki gibi koku olayını denemek maksadı ile hemen çalıştırdım. İlk çalışmada bir koku oldu yaklaşık 10 dakika alt-üst her iki kısımda da en yüksek derecede ağzı açık vaziyette ürünü beklettim şimdi koku olayı kalmadı. Ürün gerçekten kalite görünüyor sert kullanımda bastırmalarda takla atma veya dengesizlik yaşama ihtimali sıfır. ayrıca yağ haznesini olması artı bir özellik. kullandıkça deneyimlerimizi paylaşacağım. Bu arada ısınma ile ilgili sıkıntı yok gayet başarılı. Termostatlı olması ve çabuk ısınması bizi memnun bıraktı.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Güzel ürün

  • HepsiB. aracılığıyla
    Kullanıyoruz işte.

    Ürünün kilitleme mekanizması çok kalitesiz görünüyordu ve 1-2 günde kırıldı. onun dışında 2 yüzeyini de farkli ısıda kullanmak gayet hoş. barbakü tarzı birşeyler yapma planiniz varsa hayal kırıklığına ugrayabilirsiniz. çünkü çok geç pişiriyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    ısıtma zayıf

    ısırtması çok az, termostat çok çabuk atmakta, tost haricinde ısıtılmış ekmek yapıyorsunuz.7-8 ay sonra üst tablası ısıtmamaya başladı, yani arızalandı. fatura bulamadığımızdan tamiri olmadı. hepsiburada yardım için mesajlarıma ve aramalarıma geri dönüş yapılmadı.yerine başka bir tost makinesi bakıyoruz. adam akıllı bir tost makinesi almanızı isterim. hepsiburada dan almayında nerden alırsanız alın derim

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Korkmaz Formula A310 1800 W 6 Adet Pişirme Kapasiteli Teflon Çıkarılabilir Plakalı Izgara ve Tost Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Korkmaz Formula A310 1800 W 6 Adet Pişirme Kapasiteli Teflon Çıkarılabilir Plakalı Izgara ve Tost Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat