Korkmaz A305-05 Vertex 800 W 2 Adet Pişirme Kapasiteli Teflon Çıkarılabilir Plakalı Izgara ve Tost Makinesi Yorumları

Korkmaz A305-05 Vertex 800 W 2 Adet Pişirme Kapasiteli Teflon Çıkarılabilir Plakalı Izgara ve Tost Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(4 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Boyutundan dolayı tercih ettim. Kullanışlı ve başarılı

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.08.2016
    İdare Eder

    Ürün iki tost ekmeği alacak kadar ızgarası var. Zorlarsanız bir adet yarım somun ekmeği sığar. Takınca sigortaları attırıyor bir de. Akım korumalı priz aldım çözüldü. Servisle uğraşmak istemedim. Görünümü şık. Kargosu hızlı.

  • NI1 aracılığıyla, 01.06.2016

    çok güzel bir ürün renkte çok güzel!

  • NI1 aracılığıyla, 21.03.2016

    Görünüşü çok güzel. Ama resimde kare gibi görünüyor halbuki tutma yerleri var. Henüz kullanmadık ama Tablalar gerçekten çok oynuyor ama bir mantığı olduğunu düşünüyorum.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Korkmaz A305-05 Vertex 800 W 2 Adet Pişirme Kapasiteli Teflon Çıkarılabilir Plakalı Izgara ve Tost Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Korkmaz A305-05 Vertex 800 W 2 Adet Pişirme Kapasiteli Teflon Çıkarılabilir Plakalı Izgara ve Tost Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat