TCL 10 Plus 256GB 6GB Ram 6.47 inç 48MP Akıllı Cep Telefonu Yorumları

TCL 10 Plus 256GB 6GB Ram 6.47 inç 48MP Akıllı Cep Telefonu yorum ve tavsiyeleri

(57 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 17.03.2022
    tcl 10 plus

    Olumlu yönleri: hızlı güvenilir satıcı satiş sonrasindada arayip ilgilendiler sağolsun abilerime

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 11.03.2022
    Bu Fiyata Harika

    Olumlu yönleri: kamera guzel tasarim harika arayuz saf android arayuzu ekran cok iyi elde durusu hemen kendini farkettiriyor xiaomi note 8 alacaktim bunu aldim iyiki bunu almisim sosyal medya icin gayet yeterli cihaz oyunda oynanabilir yabi Olumsuz yönleri: Fiyat Biraz Daha Uygun Olsa Tadindan Yenmez

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 13.01.2022
    ekran genişliği ve depolama alanı üstün seviye

    Olumlu yönleri: Önceki telefonum bozulunca ben de yerine bu telefonu satın almıştım. Fiyatı bana oldukça uygun geldi. Üründen de ben çok memnun kaldım. 6.47 inç ekran genişliği var. Rahat rahat bu geniş ekranı kullanabiliyorum. Oldukça geniş. 64 GB dahili depolama alanı sayesinde her uygulamayı rahat rahat indirebiliyorum. Herhangi bir yetersiz alan sıkıntısı yaşamıyorum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 20.12.2021
    Mükemmel.

    Olumlu yönleri: Ürün beklediğimden çok daha güzel ve temiz geldi. Ayrıca kutu içerikleri eksiksiz geldi. Bence çok iyi keşke aynısından 2 tane olsaydı da 2sini de alsaydım. Teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.12.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Bu bütçe ile farklı bir telefon deneyimi yaşamak isteyenlerin tercih edebileceği bir ürün. Sınıfına göre çok geride kalan özellikleri de var, çok ileride olan özellikleri de. Genel olarak memnunum diyebilirim ama bu ürünü almak isteyeceklerin eksi yönlerini de bilmeleri açısından aşağıya deneyimlerimden yola çıkarak bir liste hazırladım. Ürünün artı yönleri : -Gündüz çekimi ve portre modu çok iyi -Ekranı ve telefonun tasarımı muazzam -TCL UI arayüzünün kullanımı kolaylaştırıcı özellikleri var -Always On Display özelliğinin bulunması Eksileri -Telefonun genelinde yavaşlık hissediliyor ama muhtemelen bir iki haftalık kullanım sonrası, o yavaşlığa alışacağım ve artık rahatsız etmeyecek -Bataryası eğer oyun oynayacaksanız çok hızlı tükeniyor -Parmak izi sensörü hızlı değil, ekranın açılmaması bazen insanı deli edebiliyor. Devre dışı bırakmayı düşünebilirsiniz. -Gece çekimleri, gece modu seçilse bile eğer yeterli ışık kaynağı yoksa çok başarısız ama örnek olarak karanlıkta ışıkları yanan bir binayı çekecekseniz bunu güzel çekiyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Telefonun görseli güzel ama ekran dokunmatiği ve parkam okuyucusu facia bence ekranı kaydırırken uygulamalar açılıyor. Kamerada çektiğin fotoğraflar kayboluyor neden anlamadım. 2. Whatsapp uygulamasına gelen resimleri bulmak zulüm. Telefonun baya eksiği var bence 3 ay dır kullanıyorum ben beğenmedim şahsen.

  • Trendyol aracılığıyla, 18.11.2021
    (Ürünü satın aldı)

    çok iyi, hemde piyasadaki telefonların çoğundan

  • Trendyol aracılığıyla, 15.11.2021
    (Ürünü satın aldı)

    hizli vede güvenilir satici

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.11.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Süper hız süper paketleme süper telefon süper fiyat teşekkürler

  • Trendyol aracılığıyla, 01.11.2021
    (Ürünü satın aldı)

    GM 9 pro kullanıyordum GM 21 pro alacaktım bu telefonu gördüm 64 GB olanını 3000 TL ye alacaktım 356 GB olan 3135 TL ye düşünce hemen aldım 5 gündür beğenerek kullaniyorum oyun oynayan biri değilim epey deki yorumlarda işlemcisinin zayıf olduğu söyleniyor çok fazla oyun oynayanlar memnun değil ben beğendim ekran kalitesi çok güzel .

  • Trendyol aracılığıyla, 18.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ben bu telefonu 17 ağustos'tan bu güne kadar kullanıyorum ve gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki telefon gayet güzel. Kullanan kişiyi tatmin ediyor ben çok memnunum. Eğer almayı düşünüyorsanız 256gb versiyonu alın. Üzücü olan durum benim aldığım zamanki fiyatı 2900 tlydi şimdi 3800 olması. Lafı fazla uzatmaya gerek yok zaten bu cihazı inceleyen birçok kanal oldu kafanıza takılan bir soru işareti kalmaması için izleyin derim. Benim tavsiyem Atacell'den alın.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    muazzam keyifli bi telefon uzun kullanımda nolacak bakalım

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.09.2021
    Tcl 10 Plus

    Olumlu yönleri: Telefon gayet güzel ,bu fiyata tavsiye edebilirim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 28.09.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) tcl 10 plus

    Olumlu yönleri: Daha önce bu buyutlarda telefon kullanmadım ilk izlenimlerim ele çok büyükmüş hissiyatı vermiyor,buyutları iyi,ekran süper görünüyor dokunmatiği hassas.ben günlük kullanıcıyım oyun oynamadığım için performası nasıl bilmiyorum,kamera ortalama,ses mono olduğu için çok tatminkar değil.Özellikle bir şeyler izlemek için çok hoş kavisli ekranı var.ben şu an için memnunum,toplamda kaliteyi zaman gösterir .kullanıp görücez.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 28.09.2021
    +

    Olumlu yönleri: fiyat olarak ve performans olarak çok memnun kaldım.

  • Trendyol aracılığıyla, 27.09.2021
    (Ürünü satın aldı)

    göründüğü gibi geldi çok güzellik

  • Trendyol aracılığıyla, 21.09.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Evet. bu fiyata Göre çok güzel, memnunum.

  • Trendyol aracılığıyla, 19.09.2021
    (Ürünü satın aldı)

    çok güzel bir telefon ve hızlı teslimat

  • Trendyol aracılığıyla, 15.09.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Erken teslim çok güzel. Telefona gelince Kutuyu açınca 10 bin liralık Galaxy 20 zannettim bir an ,

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 13.09.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) ürün orijinal ve kaliteli

    Olumlu yönleri: Telefon beklentilerimi karşıladı, tam bir fiyat performans ürünü, yeni telefon almayı düşünüyorsanız ve uygun fiyatlı bir ürün ariyorsaniz gönül rahatlığıyla alabilirsiniz

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
TCL 10 Plus 256GB 6GB Ram 6.47 inç 48MP Akıllı Cep Telefonu kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. TCL 10 Plus 256GB 6GB Ram 6.47 inç 48MP Akıllı Cep Telefonu yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat