Arzum AR292 1800 W 6 Adet Pişirme Kapasiteli Granit Tostçu Mavi Izgara ve Tost Makinesi Yorumları

Arzum AR292 1800 W 6 Adet Pişirme Kapasiteli Granit Tostçu Mavi Izgara ve Tost Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(315 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Mükemmel bir makine

    Çok güzel ve kullanışlı bir ürün eşim çok beğendi.Pembe rengi mutfağımıza ayrı bir hava kattı

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Ürün gayet güzel beklentinizi karşiliyor.Kargo ve paketlemesindende memnun kaldim.tesekkurler.

  • HepsiB. aracılığıyla
    bence fiyatına göre on numara

    hızlı teslimat ambalajlama da iyi daha nee teşekürler

  • HepsiB. aracılığıyla
    gayet guzel

    iki yildir kullaniyorm gayet güzel bir urun hiçbir sorun yasamadim temizligide cok kolay yapisma olmuyo

  • HepsiB. aracılığıyla
    TürkMarkası

    Arzum en iyisi gerçekten

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Bendee istemistim bugün geldi ürünü cok begendim henüz kullanmak nasip olmadi ama görsel olarak ayni. Ilk defa burdan ürün istedim hizli ve sağlam geldigi icin ayrica cok teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla
    Çok sağlam değil

    Güzel tost yapıyor. Ama kiltleme aparatı tam kapanmasını engelliyor. Isı ayarlama düğmesi de çok kaliteli değil. Ama bu fiyata göre uygun.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Kaliteli alışveriş

    Kaliteli ve iyi paketlenmiş olarak geldi gayet şık ve kullanışlı Hepsiburada ekibine bizleri dürüst ve kaliteli satıcılar ile buluşturdukları için teşekkür ederim. Aynı ürünü biraz daha ucuz bulup başka siteden almayıp Hepsiburada güvencesi ile almayı her zaman tercih ettim ve yanılmadım kötü satıcı ile karşılaşsamda 10 yılda 1-2 tane olmuştur fakat sorun büyümeden çözülmüştür tekrar tüm ekibe teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla
    çok beğedik

    tost makinemiz paketli sekilde geldi Istedigimiz gibi tost yaptik çok guzel oldu

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    gayet başarılı bir ürün

  • HepsiB. aracılığıyla
    vasat

    kesinlikle cok gec pisiriyor gorunumu harika ama kasar falan hic erimedi begenmedim ayrica mavisiyle arasinda niye bu kadar fark analamadim bence pembe renginde bir sıkıntı var

  • HepsiB. aracılığıyla
    süper ...

    sipariş m geç geldi . o da kargo ile alakalı idi ama ürünü görünce herşeyi unuttum ... çok güzel bir ürün kesinlikle almanızı tavsiye ederim. bugün yaptığım tost lar la iyiki aldım ... eşim de çok bedeni çıtır çıtır çok güzel ...

  • HepsiB. aracılığıyla
    Süper

    F/p ürünü iyi kaliteli.

  • HepsiB. aracılığıyla
    güzel ürün

    elektronik eşya olduğu için çok çekimser kalmıştım internetten sipariş verip vermemek hakkında ama iyiki sipariş vermişim kargoda sıkıntı olmadı şeffaf bir şekilde geliyor, ürün kullanışlı tostu güzel yapmasından sonra en önemlisi temizliğinin kolay olması, belki malzeme olarak biraz daha kaliteli olabilir mesela plakları tutan yerleri gibi.. ama parasına göre gayet kullanışlı ve tavsiye edilebilir bir ürün...

  • HepsiB. aracılığıyla
    Hem Ürün Hem Satıcı Gayet Başarılı

    Satıcı firmadan çok memnun kaldım. Kendi sitelerinden telefonla görüştüğümde verdikleri bilgi, kargo ve teslimat taahhütüne uygun işlem gerçekleştirdiler. Kargo paketi özenli geldi. Ürün kaliteli ve memnuniyeti yüksek nitelikte. Ayrıca piyasaya göre fiyatı oldukça uygun. Teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Güzel ürün.

    Ürün güzel, aşırı beklentiniz yok ise beklentilerinizi hem kalite olarak hem kullanım olarak karşılar.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Fiyatinin karşılığı

    anneler gunu icin hem anneme hemde kayinvalideme aldik.cok begenildi.uzun vadede nasil olur bilmiyorum ama 3 yil garanti olmasida arti yonlerinden birisi.

  • HepsiB. aracılığıyla
    İş görür uygun fiyat

    Ürünü geçen hafta sipariş ettim, birkaç defa tost bir sefer de çöp şişte sosis biber soğan tarzı bir şeyler yaptım. Açıkçası diğer yorumlara bakarken kafam karışmıştı cihaz iyi mi değil mi diye, birincisi tost yapmayı bilmek gerekiyor, sadece ısı isteniyorsa ocak üstü döküm tostları tavsiye ederim. Bu cihaz ise sağlıklı yumuşak tost yapmak için dizayn edilmiş, granit olduğu için ısınması biraz geç olabiliyor ama oldukça iş gören ve güzel tostlar yapan bir alet. Kaşarın erimemesi ya da kızartmaması gibi bir problem olmadı, ha 2 dk da olmuyor orası ayrı ama dediğim gibi sağlıklı. Tasarımı güzel, 180 derece açılması iyi, birazcık yer kaplıyor ama en azından estetik bir görüntüsü var ben buzdolabının üzerine koydum hoş durdu. Ön ayakta bende de silikon yok sanırım normali böyle. Son olarak plakaları çıkarıp takmakta hiç sıkıntı yaşamıyorum, temizliği de oldukça kolay, tostu yapıyorsun, plakaları çıkarıyorsun, cihazı kaldır, plakalar da bulaşık makinasına, işlem tamam.

  • HepsiB. aracılığıyla
    ayakçıklar çıkmadı

    Ön kauçuk ayakçıkları çıkmadı, konu ile ilgili bildirimde bulundum. O yüzden 3 yıldız verdim yoksa ürün güzel.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Çok güzel

    Çok hızlı bi şekilde geldi Çok beğendim hemen ısınıo ???????? marin rengi çok tatlı birebir geldi .

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Arzum AR292 1800 W 6 Adet Pişirme Kapasiteli Granit Tostçu Mavi Izgara ve Tost Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Arzum AR292 1800 W 6 Adet Pişirme Kapasiteli Granit Tostçu Mavi Izgara ve Tost Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat