Arzum AR267 Sultani 1800 W 4 Adet Pişirme Kapasiteli Teflon Çıkarılabilir Plakalı Izgara ve Tost Makinesi  Yorumları

Arzum AR267 Sultani 1800 W 4 Adet Pişirme Kapasiteli Teflon Çıkarılabilir Plakalı Izgara ve Tost Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(8 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Kızartma Süper

    Öğrenci evimde arkadaşım getirmişti büyük bir makine değil yanyana 2 yarım ekmek sığmaz fakat çabuk ısınıyor harika kızartıyor biraz fazla tut ekmeği yakar o derece hızlı tabi ben son derecede kullanıyordum o yüzden yakmıştım ..D ayarlayabiliyorsunuz derecesini bunun 2 katı fiyatına ürünler yarısı kadar ne ısıtıyor ne kızartıyor o kadar makine baktım annem sürekli bunu sayıklıyor öğrenci evindekinden al diye.. ahh biraz daha büyük olsaymış..

  • HepsiB. aracılığıyla
    genel kullanım için uygun

    Arkadaşlar ben ürünü alalı 1 hafta oldu amacım normal tost hazırlamak ve ızgara idi Izgara için kullanımı gayet güzel mesafelenebilir üst ızgarasinı ete dokundurtmadan ekstra ısıtma uygulayabiliyorsunuz bu sayede et gayet hızlı pişebiliyor Tost için ise 2 olumsuz yanı var birisi arka kilitlerin oynar olmasından dolayı kağıt gibi ince meşur tostçularda yediginiz gibi tostlar yapamayabilirsiniz ama yinede tost hazırlayamazsınız anlamına gelmiyor bu tost için diger olumsuz yanı ise ön tarafında bir kilit bulunmaması ürün bence fiyatına göre uygun sabah tost aksam ızgara yaparım diyosanız bence alabilirsiniz

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 21.06.2021
    ilk kullanimda izgarasınin kaplamasi pul pul dokuldu.

    Olumsuz yönleri: Düğünümde hediye gelmisti ilk kez kullandim izgarasini bulasik makinasinda yıkadım. Boyaları kabardi ve döküldü. Kesinlikle tavsiye etmiyorum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 28.04.2018
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) çizik kullanılmiş

    Olumlu yönleri: berbat çizik sankı kullanılmış

  • Koçtaş aracılığıyla, 05.05.2017
    Başarılı

    Ürünü uzun süredir kullanıyorum.Fiyatı uygun performansı yüksek bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.03.2013
    çok memnunum

    yaklaşık bir haftadır kullanıyorum gayet kullanışlı ve güzel bir makina rengi kırmızı görünüyor sparişte ama banada siyah ren geldi ama siyah renklisi daha şık ve güzel duruyor tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.03.2013
    Güzel Makine

    Tavsiye ederim emsallerine göre çok iyi bir makine herkese her eve lazım iki dakikada nar gibi kızarmış tost yapabiliyoru üstelik açılıp tava gibi kullanılmasıda harika

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.03.2013
    Çok güzel ve kullanışlı ama renk olarak siyah geldi.

    Çok güzel ve kullanışlı ama renk olarak siyah geldi. Bordo bekliyordum ama siyah da çok güzel ve asil duruyor. Daha öncede arzum tost makinesini 10 yıl kullanmıştım. Sağlam ve dayanıklı.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Arzum AR267 Sultani 1800 W 4 Adet Pişirme Kapasiteli Teflon Çıkarılabilir Plakalı Izgara ve Tost Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Arzum AR267 Sultani 1800 W 4 Adet Pişirme Kapasiteli Teflon Çıkarılabilir Plakalı Izgara ve Tost Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat