Arzum AR295 Wafito Tost Makinesi Yorumları

Arzum AR295 Wafito Tost Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(27 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 18.12.2017

    Memmun oldum, sadece isitma bir az yavaş

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.12.2017
    Wafito

    Ben cok memnun kaldim. Bence fiyat performans urunu.

  • NI1 aracılığıyla, 07.12.2017
    Çok pratik ve yer kaplamıyor

    Ürün mutfakta yer kaplamasın işlevi fazla olsun diyenler için bire bir. Çok memnun kaldık ve mutfakta dik şekilde konulduğunda asla yer kaplamıyor ve tost çok güzel oluyor.tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.12.2017
    Gayet güzel

    Yorumlara bakarak aldım. Mutfağım küçük olduğu için boyutları çok ideal, ayrıca gayet de güzel tost yapıyor. Geç ısınıyor yorumlarına da çok katılmıyorum. Zaten elektronik bir cihaz, 5 saniyede ısınacak diye bir şey yok, fişe taktığınızda kısa sürede ısınıyor. Çok memnunum iyi ki almışım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.11.2017
    Şık ve kullanışlı

    İlk kullanımda kenarlardan az bir duman çıkabilir bu yüzden panik olmayın .. 2-3 dk içinde ısındıktan sonra yeşil ışık yanıyor ve tostunuzu koyuyorsunuz kırmızı ışık yanınca alıyorsunuz. Duruma göre biraz daha bekleyebilirsiniz. Çok memnunum herkese tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.11.2017
    Dört Yıldız

    Ürün elime çabuk ulaştı, Ürün gayet iyi güzel çalışıyor. fiyat performansına göre tavsiye ederim

  • NI1 aracılığıyla, 08.11.2017
    arzum wafito

    ürünü beğendim.pratik, şık,sağlam, kullanışlı bir tost makinasi.tavsiye ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 08.11.2017
    Çok şık ve güzel tasarıma sahip.

    Ürün resimde gözükenden daha güzel bir görüntüye sahip ve şık.gayet kullanışlı.kutunun içinde ayriyeten waffle plakaları var.tost plakaları üzerinde.çıkarma düğmesi çok kullanışlı plakaların çizilmesinin imkanı yok.ilk çalıştığında kötü bir koku oluştu servisi aradım 5 dk çalışsın normal bir koku dediler koku sonradan gitti.düşünenlere tavsiye ederim yarım ekmek tostu rahatlıkla yapabilirsiniz.inşallah yorumum yardımcı olmuştur.

  • NI1 aracılığıyla, 07.11.2017

    plakaların değişimi sıkıntılı, tırnaklar plakaları tutmuyor bazen düşüyor... genelde iyi ürün ... neyse sorun devam ederse 3 yıl garantisi var olmadı servise gönderirim

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.11.2017
    Dört Yıldız

    Tezgahın üstünde az yer kaplıyor ve iki kare tost ekmeği tam olarak sığıyor. Tam istediğim gibi ve hızlı teslim edildi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.10.2017
    Tavsiye ediyorum

    Arkadaşımda başka modeli vardı(kırmızı olanı), tavsiye edince araştırıp bu modeli aldım(sadece mutfağıma uysun diye siyah olsun istedim). Zaten küçük bir makine istiyordum çok yer kaplamaması için, tam da istediğim gibi geldi. Dik de tutabildiğiniz için yer tasarrufu konusunda çok kullanışlı. Diğer yorumlarda da bahsedildiği gibi çok çabuk ısınmıyor ama bu benim için iyi bir özellik. Fişe takıp tostu/waffle tarifini hazırlıyorum, bu sırada ısınmış oluyor. Isındıktan sonra pişirme süresi bence oldukça kısa ve kısa olmasına rağmen tostlarda peynirler çok rahat eriyor. Bir açma-kapama düğmesi olmasını tercih ederdim ama çok önemli değil benim için. Yine yorumlarda bahsedildiği gibi, kılavuzundaki waffle tarifinden ben de çok memnun kaldım, denemenizi öneririm. Buarada kılavuzda belirtilmemiş ama tarife göre yapıldığında 10 adet waffle çıkıyor(bir plakadan iki waffle olarak hesaplarsak beş parti yapılıyor). Malzeme kalitesi fiyatına uygun seviyede(kötü değil ama üst kalite beklememek gerek). Benim istediğim özelliklerde olması bir yana performansından da memnun kaldım. Rahatlıkla tavsiye edebilirim. Not: İlk defa makinede waffle yapacaksanız dökerken dikkat edin, fazla dökerseniz yanlardan akıyor ve sonrasında temizliği zor olabiliyor(tecrübeyle sabittir).

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.09.2017
    beklentimin üzerinde çıktı

    ürün umduğumdan iyi çıktı tavsiye ederim fiyat performansa göre normal

  • NI1 aracılığıyla, 10.08.2017
    Az yer kaplayan kibar bir ürün. Estetik takıntınız varsa direk alın.

    Az yer kaplayan kibar bir ürün. Estetik takıntınız varsa direk alın.

  • Evidea aracılığıyla, 05.07.2017
    çoook iyi :)

    dakikalar içerisinde waffle yapıyor içi pişmemiş kalmıyor çok memnunum

  • NI1 aracılığıyla, 22.06.2017
    ÜRÜN ORİJİNAL ARZUM ÜRÜNÜDÜR.

    Beğendim, sağlam ve problemsiz ürün.

  • NI1 aracılığıyla, 22.06.2017

    Ürün gayet şık, dizaynı çok iyi. Çok da önemli değil ama biraz geç ısınıyor.

  • NI1 aracılığıyla, 22.06.2017
    2 kişi için ideal

    Küçük olduğu ve dik konumda durabildiği için oldukça az yer kaplıyor. Kare tost ekmekleri kullanılarak aynı anda 2 adet tost yapılabiliyor. Çabuk ısınıyor, tostu çabuk yapıyor. Plakalar kolay temizlenebiliyor. Beklentiniz güzel tostlar hazırlamaksa başarılı bir ürün. Tavsiye ederim. İlk fırsatta kullanma kılavuzunda bulunan waffle tarifini de deneyeceğim.

  • NI1 aracılığıyla, 30.05.2017
    TOST MAKİNASI

    GAYET BAŞARILI BİR ÜRÜN. TEŞEKKÜRLERİMLE..

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.05.2017
    Beş Yıldız

    Gayet güzel bir ürün çok kullanışlı

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.03.2017
    Dört Yıldız

    Gayet güzel ve başarılı.Hediye için aldım beğenildi.Kullanımı gayet kolay.Plakaların değiştirilebilir olması güzel olmuş.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Arzum AR295 Wafito Tost Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Arzum AR295 Wafito Tost Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat