Frısby FM-840M Siyah Mini Usb Mouse Yorumları

Frısby FM-840M Siyah Mini Usb Mouse yorum ve tavsiyeleri

(18 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 20.06.2019
    Frisby Mini Mouse

    Ürünü beğenmedim çünkü üzerindeki boyalar erimiş ve kullanılamaz durumda.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.11.2017
    Beş Yıldız

    Çok iyi

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.10.2017
    mükemmel

    8 sene öncede aynısında almıştım hala kullanıyorum bunu da kızıma aldım, küçük, şirin ve çok dayanıklı bir mouse.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.04.2017
    Beş Yıldız

    görsel olarak mükemmel.fakat çok ufak .10-12 yaş grubuna kadar çocuklar için olabilir ama yetişkinler için tavsiye etmem..

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.09.2016
    Dört Yıldız

    Henüz kullanmadım..ama çok hızlı ulaştırım, temiz ve sağlam paket..ancak, daha önce kullanmıştım...işlev olarak çok iyiydi...

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.05.2015
    işlev

    KÜÇÜK AMA İŞLEVİ İYİ.ÖNEMLİ OLAN DA İŞLEVİ ZATEN...

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.12.2014
    Boyutlar küçük fakat kullanım performansı çok iyi

    Diğer yorumlarda da belirtildiği gibi boyutları biraz küçük fakat kullanımı rahatsız edici değil. Fiyat performans olarak beklentimin çok üzerinde çıktı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.10.2014
    güzel

    minini az kücügü bir mouse büyük ellere göre zor olur parmagı basmaz ama şirin bir mouse güzel. 1 metreye kadar yaklaşık uzuyor ve makaralı

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.08.2014
    minicik :)

    ürün çok güzel ve sevimli :) beklediğimden de küçük çıktı ama memnun kaldım. sıradan bi farenin yapabileceği her şeyi rahatça ve kolayca yapıyor.yaklaşık bi vesikalık fotoğraf büyüklüğünde

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.03.2013
    eşime hediye ettim.

    eşim için aldım çok tatlı küçücük bişi eline cuk oturdu bayanlar için ideal ama benim parmaklarımı yordu anatomi farkı işte:d hb ye teşekkürler...

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.09.2012
    Tavsiye ederim...

    Küçük, kibar ve ucuz. Çocuklara aldığım bilgisayarlarla birlikte sipariş ettim. Bir yetişkin eli için biraz ufak kalabilir ama çocuklara uygun. Kalitesi yeterli, iyi çalışıyor ve iş görüyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.07.2012
    güzel şık bir ürün

    notebok için akdım kullanışlı şık bir ürün taşınması saklanması kolay. Makaralı olması işinizi dahada kolaylaştırıyor.Küçük elinize tam oturmasa bile parmak uçları ile kullanabiliyorsunuz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.05.2012
    hoş bir tasarım

    uzun süre kullanılacak bir ürün fiyatı çok uygun herkese önereceğim bir ürün makaralı olması daha hoş olmuş renk seçeneğininde olması çok güzel

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.06.2011
    küçük ama çok kullanışlı

    küçük ama çok kullanıilı bir mause. fiyatıda çok uygun. kısa sürede elime geçti ve kullanmaya başladım. bir sorun yaşamadım. teşekkurler hepsi burada.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.05.2011
    Şık ve oldukça yumuşak bir mouse.

    Bu mouseu yaklaşık üç ay önce bir arkadaşım vasıtası ile aldım. Mouse elime geçince beklediğimden biraz küçük buldum ama tuşları oldukça yumuşak. Her zeminde çalışmasada çoğu zeminde çalışıyor. Ayrıca şıklığına diyecek söz yok.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.06.2010
    süper mini

    tek kelimeyle süper.dizüstüler için tam ideal bir mouse. çok kullanışlı. ama elleri büyük olanlar için küçük gelebilir. mini olması heryerde kullanmanızı sağlıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.05.2010
    Gayet Güzel

    Bu mouse tabii ki laptop faresi ve mini. Yüksekliği alçak olmadığından ele güzel oturan mouselardan. Ayrıca temizlenebilir bir kaplamasının olması çok güzel. Üzerini silince hemen kirler çıkıyor. Bazı mouselarda ise kir yapışır ve çok zor çıkar ve rengi mahvolur. Bu öyle değil. Ayrıca masada çok güzel kayan bir mouse. Ekrandaki okta kayma hatası olan mouselardan da değil.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.03.2010
    Cok Guzel bir urun...

    Urun cok guzel. Bekledigimden biraz daha kucuk ama onemli degil. Cantamda cok az yer kapladigi icin memnunum. Super hizli gonderi sistemi de mukemmel calisiyor. Gayet memnun kaldim!

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Frısby FM-840M Siyah Mini Usb Mouse kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Frısby FM-840M Siyah Mini Usb Mouse yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat