Fakir Pearl 2000 W 6 Adet Pişirme Kapasiteli Teflon Çıkarılabilir Plakalı Izgara ve Tost Makinesi Yorumları

Fakir Pearl 2000 W 6 Adet Pişirme Kapasiteli Teflon Çıkarılabilir Plakalı Izgara ve Tost Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(25 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün kaliteli değil. Pazarlamasını yapan firma üründen de kötü. Özellikle bu firmadan alışveriş yapmayın.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 28.07.2017
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) BEKLEDİĞİMİN ÜSTÜNDE HIZLI KARGO

    Olumlu yönleri: Ürünü kullanmadım ama hemen kargolamışlar ve bu fiyata hiç bi yerde bulunmaz

  • Teknosa aracılığıyla, 13.02.2015

    Hızlı güzel ve tasarruflu. Sabahları işe geç kalacagim korkusu olmuyor artık. Hemen ısınıyor ve tostu mu hazırlıyorum çay pisene kadar. Teşekkürler teknosa.

  • Teknosa aracılığıyla, 26.05.2014

    Fakir kalitesine her zaman güvenmisimdir. Teknosacom dan FAKIR PEARL IZGARA TOST MAKINESI aldim. Hem siparisim 2 gün gibi kisa bir sürede bana ulasti hem de üründen çok memnun kaldim. Kesinlikle tavsiye ederim

  • Teknosa aracılığıyla, 26.03.2014

    Makina güzel ve kullanisli. kisa sürede elimize ulasti. esim çok memnun kaldi. fiyati da gayet uygun almak isteyenlere tavsiye ederiz.

  • Teknosa aracılığıyla, 26.03.2014

    ÜRÜN ÇOK KULLANISLI,SADECE TOST DEGIL KÖFTE VE BIBER DE PISIRIYORUM.IZGARALARI DÖKÜM OLDUGU IÇIN ÇOK GÜZEL PISIRIYOR.ÜSTELIK FIYATI DA GAYET UYGUN,TAVSIYE EDERIM.

  • Teknosa aracılığıyla, 19.03.2014

    Tostu lezzetli yapabildigim güzel bir ürün, ilk aldigim günlerde ürün biraz koku yapti sanirsam yeni oldugundasn dolayiydi simdi o o koku pek kalmadi, ayrica üründe ekmkete kizartiyorum gayet basarili.

  • Teknosa aracılığıyla, 17.03.2014

    Ben fakirin resistanceli ürünler konusunda çok iyi oldugunu düsünüyirum bu ürün ve benzeri ürünlerde bu farki bana hep hissettirdi, bu ürününde yüksek isiya hizla ulasmasi ve kaliteli olusu bana bunu bir kere daha gösterdi. Tavsiye ederim.

  • Teknosa aracılığıyla, 17.03.2014

    Malzeme olarak isiya dayanikli kaliteli malzeme kullanilmis. Teflon taban var yapismiyor istebildigi zaman çikartilip yikanabiliyor. Isyeri için küçük ama ev kullanimi için mükemmel ürüb

  • Teknosa aracılığıyla, 17.03.2014

    Olmazsa olmaz bir üründür ev için. Tost disinda izgara da yapilaniliyor. Çesitli derece ayarlari var istediginiz isida kullanabiliyorsunuz. Apararlari çikartilip yikanabiliyor , oldukça kullanisli. Tavsiye ediyorum

  • Teknosa aracılığıyla, 17.03.2014

    ürünün 2000 watt olmasi hizli oldugunun en büyük gostergesi. istediginiz her zaman tostunuz hazir

  • Teknosa aracılığıyla, 16.03.2014

    urunun dikkatinimi ceken ozelligi 2000 watt olmasi.bu demektir ki tostlarinizi aninda pisirebilirsiniz...

  • Teknosa aracılığıyla, 14.03.2014

    tost makinasi her evde bulunmasi gereken bir alet ayni zamanda izgarada yapabilirsiniz.Arzum ev aletleri dayanikli ve kullanisli güvene bilirsiniz.

  • Teknosa aracılığıyla, 14.03.2014

    tost sevenler icin cok guzel bir urun 2000watt gucuyle cabucak hazie oluyor

  • Teknosa aracılığıyla, 14.03.2014

    Iyi bir tost mskinesi 2000 watt olmasi hizli bir tost yapmanizi ve tostun kurumadan yumusak olmasini sagliyor evinizde mutlaka bulunmasi gereken bir urun tavsiye ederim

  • Teknosa aracılığıyla, 14.03.2014

    fakir tost makinesini tostlar ve izgaralar bi muhtesem resmen parmaklarimizi yiyoruz teknosadan aldigimiz için çok memnunum çünkü teknosa garanti ve hakli müsteri hatti ve çalisan sevgiyle çalisan personelleriyle yanimizda.

  • Teknosa aracılığıyla, 14.03.2014

    isinma zamani kisa temizlenmesi kolay bir ürün. fiyat olarak da tercih edilebilir. ücretsiz kargoyla beraber kaçirilmamasi gereken bir ürün

  • Teknosa aracılığıyla, 06.03.2014

    harika bir ürün 2000w olmasi nedeniyle isi ayari güçlü ekmegi kurutmadan çok güzel tost yapiyor. çocuklarim ve esim tostlarimi çok begenerek yiyor kesinlikle tavsiye ederim.

  • Teknosa aracılığıyla, 05.03.2014

    Ürün 2000 watt oldugu için tostunuzu hizli bir sekilde pisirebilirsiniz,kullanim da çok kolay,temizligi de basit,üstelik fakir kalitesinde,ürün uzun seneler kullanabilrsinz,fiyati da oldukça makul,ihtiyaciniz varsa hiç düsünmeyin derim.

  • Teknosa aracılığıyla, 27.02.2014

    bizim evde vazgecilmez aparatifir tost o yüzden pratik olan en fazla tercih ettigimiz ürün. ayrica cok amacli olmasi da cok iyi tavsiye ederim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Fakir Pearl 2000 W 6 Adet Pişirme Kapasiteli Teflon Çıkarılabilir Plakalı Izgara ve Tost Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Fakir Pearl 2000 W 6 Adet Pişirme Kapasiteli Teflon Çıkarılabilir Plakalı Izgara ve Tost Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat