Samsung 65TU7000 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı Smart 4K Ultra HD LED TV Yorumları

Samsung 65TU7000 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı Smart 4K Ultra HD LED TV yorum ve tavsiyeleri

(553 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 03.10.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün kaliteli, bide kumandasında sesli arama olsa çok daha iyi olur

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Biz çok memnunuz. İnternet dışında bir özelliğini kullanmıyoruz 😊

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün gayey güzrl çok memnunum

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Görüntü kalitesi hızı çok iyi tavsiye ederim

  • Media Markt aracılığıyla, 21.03.2022
    Tavsiye etmiyorum pişmanım

    ürünü alalım 6 ay kadar oldu qlet miş oledin yanından bile geçemez hata etmişiz. Kumanda tam bir eziyet sadece ilk 10 kanalı izleyebiliyoruz kumada ile gerisine ulaşmak zor. Görüntü kalitesinden bir şey beklemeyin a101 de satılan merdiven altı tv ler ile aynı kısaca bu ürünü bu kadar para verilmez illada iyi tv istiyorum diyorsanız 3 kuruş daha verin oled alın. bundan 8 yıl önce aldığım tv bile bundan daha iyi gösteriyor haraketli sahnelerde sürekli kayma oluyor kısaca ben pişman oldum samsunga sesleniyorum müşteri memnuniyetini önemsiyorsanız mümkünse bunu benden alın yerine adam gibi tv verin birde benim için önemli değil ama ses seviyesi çok az

    Ürünü önermiyorum

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Çok memnunuz

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Tv çok iyi, renk geçişleri, tasarımı ve boyutu ideal. Kanal geçişleri bı tık daha hızlı ol abilirdi sadece

  • Media Markt aracılığıyla, 23.02.2022
    Tam bir hayal kırıklığı

    Samsung QE65Q70TATXTK daha alalı bir sene olmadı. TV'den Youtube.com açtım balkonda çamaşır toplamaya çıktım içeri bir girdim ekranın tam ortasından yukarıdan aşağı ve sağdan sola çizgiler vardı. Görüntü vardı arıza kaydı oluşturdum ve dışarıda küçük bir işim vardı TV'yi açık koydum belki düzelir diye geldiğimde ekran simsiyah olmuş sanki içeriden parçalara ayrılmış gibiydi elimle dokundum ekran sıcaktı hemen korkuyla kapattım ama dışarıda tek bir çizik dahi yok. Hemen küçük bir araştırma yaptım TV'nin içindeki ayı vidalar ekrana baskı yaptığında ya da TV ısındığında da içeriden ekran kırılabiliyormuş. 11 milyara daha bir sene olmadan aldığım TV gitti. Bugün servis geldi ekranı kırmışsınız dedi ve 8270 TL ücreti var dedi+ 100 TL servis ücreti istedi. Paneli değişecekmiş. Hayaletler'mi kırdı ekranı yetişkin insanlarız evde hamile halimle futbol maçı yapmıyorum. Samsung garantisi devam eden ve dışarıda tek bir çizik dahi olmayan TV yi almadan gitti garantiye girmiyor diye. Tüketici Mahkemesi'ne başvuracağım. Benim eşim pazarcı akşama kadar sizin gibi dolandırıcılara çalışmıyor. Parayı sokaktan toplamıyoruz. Samsung'un Kore bayisine bile mail attım umarım vicdanlı biri dönüş yapar.

    Ürünü önermiyorum

  • Media Markt aracılığıyla, 27.01.2022
    Fena değil.

    Birkaç ay önce 55Q70T aldım. Görüntü kalitesi iyi TV hızlı tepki veriyor. Siyahlar konusunda da fena değil. Olumsuz tarafları ise: Problem 1 Tizen işletim sisteminde her türlü programı bulamıyorsunuz. Bu sizi android tv lerin daha iyi olduğunu düşünmeye itiyor. Problem 2 MKV ve DTS gibi internetten indirilen filmlerin çoğunluğunu oluşturan kodeklerde sıkıntı yaşanıyor. Her indirdiğim 10 filmden 5 inde ''Desteklenmeyen ses veya görüntü'' hatası alıyorum. Buda beni TV karşısında kaliteli film izlemekten alıkoyuyor. Problem 3 bundan 11 sene önce (2011) aldığım LG 47LM615S televizyonumdaki 3 boyut, Akıllı ekran ışığı (ki bence çok önemli) gibi özelliklerin maalesef hiç birisi yok. Aradan geçen 15 senede ekrana verilen renk ilerlemiş ama teknoloji gerilemiş düşüncesine sevk ediyor. Problem 4 gereksiz pahalı veya fiyat/performans ile alakası yok. Böyle bir içerik ve kodek yoksunu televizyon için ödediğim onca paraya üzülüyorum.

    Ürünü önermiyorum

  • Trendyol aracılığıyla, 26.01.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün çok iyiydi. Almalarını tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün hızlı ulaştı. Paketleme çok iyiydi. TV kanal geçişleri biraz yavaş kalıyor ama ben youtube ve netflix kullandığım için sorun olmuyor. Bir de aux 3.5 mm ses çıkışı olmadığı için optik çıkışına dönüştürücü almak zorunda kladım. Fakat optik ses çıkışı nda ses değişikliği yapamıyorsunuz. Tavsiyem Bluetooth adaptör kullanmanız olacaktır.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    özelikle ses kalitesi enfes

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    samsung tv lerin kalitesi kendini kanıtlamış

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.01.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Süper👏

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün sorunsuz bir şekilde elime ulaştı paketlemesi çok iyi çeyizime almıştım daha kullanmadım

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün gayet güzel.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    2021 nisan ayından bu yana kullanıyoruz çok güzel. Kargoda kurulumda sorunsuzdu.

  • Amazzon aracılığıyla, 16.12.2021
    Samsung yetkili servisi

    Samsung 65 inç tv aldığım ürün gayet güzel kaliteli ve 1 gün içerisinden bana ulaştı. Fakat kutunun içerisinden duvar monte askısı çıkmıyor ve gelen yetkili servis 300 tl den satışını yapıyor. (KOCAELİ)

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Iyi android yok goruntusu iyi

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Çok memnunum, 1 yıldır kullanıyorum…

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Samsung 65TU7000 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı Smart 4K Ultra HD LED TV kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Samsung 65TU7000 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı Smart 4K Ultra HD LED TV yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat