Samsung 65Q80T 65" 165 Ekran 4K UHD QLED TV Yorumları

Samsung 65Q80T 65" 165 Ekran 4K UHD QLED TV yorum ve tavsiyeleri

(127 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Media Markt aracılığıyla, 11.12.2021
    Mükemmel

    Süper her şekilde bu TV öneriyorum ihtiyaç sahiplerine alsınlar pişman olmayacaklar samsung Q80 55” harika ötesi...!!

    Avantajlar : Gerçekçi renkler, Parlak ekran, Hafif, Dahili hoparlörler, Dayanıklı

    Ürünü öneriyorum

  • Vatan Bilgisayar aracılığıyla, 18.09.2021

    Görüntü kalitesi mükemmel !

  • Vatan Bilgisayar aracılığıyla, 27.08.2021

    Tv ye karar vermek için 3 ayrı zaman gittik. Her defasında vatan bilgisayar söğütözü çalışanları sabır ve güleryüzle ne sorsak cevapladı.Tvyi sorunsuz bir süreçte aldık ertesi gün teslim edildi samsung kurulumculari hızlıca gelip kurulum yaptı.Hic bir sorun yaşamadık şimdi keyifle tv izliyoruz.goruntu kalitesi ses kalitesi süper ücretini hak eden bir ürün.vatan bilgisayara ve samsunga tesekkurler.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 19.08.2021
    güzel

    Olumlu yönleri: Sipariş verdiğimden kısa bir süre sonra kargo elime ulaştı. Çok özenli paketlenmişti. Televizyona da bayıldık. Fiyatı biraz yüksek gelmişti ama sunduğu kalite fiyatını sonuna kadar hak ediyor. İnce ve hafif bir tasarımı var. Ekran ayarları da çok güzel. Yüksek kalite çözünürlüğe ve yüksek kalite ses sistemine sahip. Almayı düşünen kişilere kesinlikle tavsiye edebilirim.

  • Vatan Bilgisayar aracılığıyla, 06.08.2021

    Aldığım tv den ve çalışanların ilgisinden çok memnun kaldım teşekkür ederim

  • Vatan Bilgisayar aracılığıyla, 08.07.2021
    Bu yorumun sahibi bu ürünü satın aldı.

    Renkler süper harika bir tv

  • Vatan Bilgisayar aracılığıyla, 27.06.2021
    Bu yorumun sahibi bu ürünü satın aldı.

    TV oldukça harika, pahalı ama bu parayı ödemeye değer, keşke odamın büyüklüğüne uyan daha az nitelikle 65 inç alsaydım.

  • Vatan Bilgisayar aracılığıyla, 13.06.2021
    Bu yorumun sahibi bu ürünü satın aldı.

    Harika bir televizyon, HDR performansı, panel parlakligi, renk skala ve kalitesi ve özellikle sesi(60watt) etkileyiciydi, aşırı bir beklenti içinde olmayanın ihtiyaçlarını karşılar. Yüksek beklentili bir kişi zaten yüzde 40 daha fazla ödeyip OLED alsın. Ama bunda da siyahlar hiç fena değil. Ancak uydudaki normal yayın yapan kanallarda pek bir performans beklemeyin. Milli takım maçını 4K olarak izledim pek bir fark anlamadım. YTube üzerinden 4K maç izledim, ben önceden maç izlememişim. Çok çok iyi idi YT dan izlediğim 4K maç. Son olarak; çok hızlı geçen görüntülerde(film sahnesinde kamera odagindan hızlıca geçen figüran gibi...) bozulmalar meydana geliyor. Bunu Samsung un yazılım ile acilen geliştirmesi gerekiyor. Ama çok rahatsız etmiyor bu bozulmalar. Sony XH9096 ile arasında kalmıştım. Bunu tercih ettim. Tercih etmemin sebebi tüm aldığımız Samsung tvler 8-10 senedir tık demedi. Umarım bu da uzun ömürlü olur.

  • Trendyol aracılığıyla, 30.05.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Teşekkürler iyi fiyat

  • Vatan Bilgisayar aracılığıyla, 04.05.2021

    Ürünü Batıkent mağazadan aldım. TV bölümündeki arkadaşların bilgi düzeyi ortalama olsa da gerçekten çok ilgililer. Zaten Vatan’ı tercih etmemdeki en büyük etken çalışanlarının tutumu. Bir gün sonra kurulum yapıldı. Gece izlerken hafif DSE fark ettim. Kabul edilebilir düzeyde. AppleTV uygulamasından satın alınan 4K HDR filmler bu televizyonun hakkını verebilen yegane ürünler. Netflix Amazon falan resmen berbat bunların yanında. Kumanda gayet kullanışlı. Keşke olsaydı dediğim tek tuş görüntü ayarı

  • Vatan Bilgisayar aracılığıyla, 01.05.2021

    SİYAH RENKLER OLDUKÇA ÖN PLANDA VE GÖRÜNTÜ KAYBI NERDEYSE HİÇ YOK.OYUN SAHNELERİ ÖZELLİKLE PLAYSTATİON 5 KULLANDIĞIM İÇİN 120 HZ OLMASI ÇOK BÜYÜK KOLAYLIK VE KEYİF SAĞLIYOR.SESİDE HAREKETLİ SENSÖR KULLANMASI ÖZELLİKLE AKSİYON FİLMLERİNDE MÜKEMMEL KEYİF

  • Vatan Bilgisayar aracılığıyla, 01.05.2021

    Oled alıcaktm ama Qledi araştırınca kesinlikle Qled tercih ettim nedeni oledlerde yanma sorunu oluyor arkadaşlar. eski serilerde söyleniyor ama kronik bi sorun olduğu için oledlerde yanma sorunu halen çözülemedi. ben bu yüzden Qledi tercih ettim ve iyikide almışım görüntü kalitesi ses olayı muazzam tavsiye ederim..

  • Vatan Bilgisayar aracılığıyla, 01.05.2021

    Salonumun büyük olmasından dolayı 85 inç almaya kara verdim ve Q80T yi araştırdım ve aldım çok beğendim.Siyah renkleri 100 hz olması canlı görüntü sunması Qledin ayrıcalığı çok beğendik teşekkürler Samsung.

  • Media Markt aracılığıyla, 30.04.2021
    SİYAHLAR VE SES ÇOK BAŞARILI

    ürünü mağazada incelerken sesin hareketin olduğu yerden gelmesi olayı bizi çok etkiledi evde nasıl olur diye düşündük ama ev ortamında gerçekten çok daha kusursuz .ses akustiği tv nin gerçekten mükemmel . siyah renklerde detay kaybı nerdeyse yok çok başarılı .internet kullanımı çok hızlı ve kolay kullanım sağlıyor.tasarım olarakta çok içimize sindi ve eve aşırı bir pozitif hava kattı.

  • Trendyol aracılığıyla, 26.04.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ses ve görüntü kalitesi çok iyi

  • Vatan Bilgisayar aracılığıyla, 24.04.2021

    İki gündür kullanıyorum, hareketli sahnelerde titreme ve buğulanma yapıyor, özellikle futbol maçı yayınlarında. Fakat diğer TV’imle karşılaştırdığımda (Vestel 48”) Samsung’un görüntü ve ses kalitesi son derece başarılı. Dün “Gemini Man” adlı filmi izledim ve televizyonun görüntü ve ses kalitesine hayran kaldım. Şu buğulanma olmasa tadından yenmezdi fakat çok rahatsız edici değil artık, sanırım gözlerim alıştı. 😅

  • Vatan Bilgisayar aracılığıyla, 23.04.2021

    Amasya Vatan Bilgisayar’a teşekkür ederim. Televizyon siparişimden bir gün sonra evime geldi, ertesi gün de Samsung servis TV’yi kurdu. TV hakkındaki ilk izlenimim olumlu. Görüntü kalitesi tatmin edici seviyede. Memnunum şimdilik.

  • Media Markt aracılığıyla, 09.04.2021
    Dirty screen effect

    Çok ciddi dirty screen effect sorunu var açık renk fonlarda belgesel izlerken, futbol maçlarının hareketli sahnelerinde, komple bozulsada yenisini alıp kurtulsam dedirtiyor.

  • Trendyol aracılığıyla, 08.04.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Muhteşem hemen kargolandı ayrıca aldığım yerdeki müşteri temsilcisi inanılmaz ilgili teşekkürler

  • Teknosa aracılığıyla, 02.04.2021
    Teşekkürler teknosa

    Uzun zamandır samsung65q80t araştıyodum. Teknosada indirim olunca hemen sipariş verdim. Kargoda problem yaşamadım. Samsung servisi kurulumu yaptı. Gerçekten güzel bir televizyon herkese tavsiye ederim

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Samsung 65Q80T 65" 165 Ekran 4K UHD QLED TV kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Samsung 65Q80T 65" 165 Ekran 4K UHD QLED TV yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat