Samsung QE-55Q95T 55" 4K Ultra HD Smart QLED TV Yorumları

Samsung QE-55Q95T 55" 4K Ultra HD Smart QLED TV yorum ve tavsiyeleri

(76 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Media Markt aracılığıyla, 28.10.2021
    Görüntü kalitesi çok iyi

    İçinden 2 kumanda mi çıkıyor yoksa 1 tane mi birde keşke bir promosyonla soundbarı da beraber verselerdi

    Avantajlar : Gerçekçi renkler, Parlak ekran, Dayanıklı

    Ürünü öneriyorum

  • Vatan Bilgisayar aracılığıyla, 12.08.2021

    Bende yeni aldım Muhteşem bir tv alac arkadaşlar tavsiye ederim

  • Vatan Bilgisayar aracılığıyla, 29.07.2021

    Q80t kuzenime aldım kendimede q95t aldım aradaki farkları merak ettim q95t benim şuana kadar gördüğüm en inanılmaz qled teknolojisine ve 16x led teknolojisiyle görüntüler harika şiddetle tavsiye ediyorum 4k 120 hz ps5 keyfide çok başka 800t samsung qled uyumlu sinema sistemiyle kendimi sinemada hissettim şiddetle öneriyorum iyi seyirler

  • Media Markt aracılığıyla, 24.06.2021
    Oyun Modu Kötü

    Oyun modu genel olarak kötü local dimming düzgün çalışmıyor bu tv yi oyun için almıştım fakat oyun için alınmaz inşallah sorunu çözerler. Tv çıkalı baya oldu hala doğru düzgün bir update yok.

    Avantajlar : Parlak ekran, Dayanıklı

    Dezavantajlar : Beklentileri karşılamıyor

  • Vatan Bilgisayar aracılığıyla, 20.06.2021

    Ürünü Vatan Üsküdar mağazasından aldım. Murat Osman Bey'e çok teşekkür ediyorum.Her gittiğimde benimle ilgilendi, ürün konusunda beni ikna etti. İyi ki ikna etmiş. TV'nin görüntü ve ses kalitesi harika. Oyun modunda 120hz desteği var. Bilgisayarlarımı da buna bağladım. Herşey tek bir yerde harika oldu. Herkese bu ürünü tavsiye ediyorum. Ben çok memnun kaldım.

  • NI1 aracılığıyla, 15.06.2021
    Efsane

    Kusursuz... muhteşem... efsane

  • Vatan Bilgisayar aracılığıyla, 14.06.2021
    Bu yorumun sahibi bu ürünü satın aldı.

    Ürün çok iyi. Görüntüler muazzam. Oled ile arasında kalmıştım. Ama tercihimi Qled’den yana kullandım. Oled siyahlarını alabiliyorsunuz. Samsung’un görüntü kalitesi bir başka. Tavsiye ederim. Vatan Optimum mağazasındaki arkadaşlara teşekkür ederim, çok yardımcı oldular.

  • Vatan Bilgisayar aracılığıyla, 06.06.2021
    Bu yorumun sahibi bu ürünü satın aldı.

    Ben bir Samsung televizyon satıaldım . Beni bilgilendiren Ümit ve Ali beye teşekkür ederim

  • Trendyol aracılığıyla, 02.06.2021
    (Ürünü satın aldı)

    ürün 14 günde elime ulasti hem kargo firmasi ürunü geç getirdi hemde gec kargolandi.Firma ürünü 2 günde kargoya vereceğini söyledi ama 6 gün sonra kargolandı.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.05.2021
    Güzel

    Olumlu yönleri: Oled ve qled arasında çok kararsız kaldık. Ancak oledlerin uzun kullanım sonrasında çıkardığı teknik sorunların masrafı düşünüldüğünde qled almak daha mantıklı geldi ve aldıktan sonra bir farkı olmadığını deneyimledik. Görüntü kalitesi gerçekten muhteşem. Renkler o kadar detaylı ki en ince ayrıntısına kadar seçebiliyorsunuz her rengi. Ekran zaten oldukça büyük. Sinema keyfini sevenler için son derece ideal. Seyrettiğin her ne ise futbol dizi sinema vs gerçek anlamda size çok daha fazla keyif veriyor.

  • Teknosa aracılığıyla, 13.05.2021
    Tek bir kusuru dışında Çok memnunum

    Daha önceden 55ku7000 serisini 4 sene kadar kullandım. Pc bağladığım için 120hz cok fark yaratıyıor o yüzden bu televiyonu aldım. 1 aydır kullanıyorum. Tek eksisi ekranın biraz ısınması. Önceki kullandıgım led tv hiçbir ısınma yapmıyordu, ama Qled Televizyon 2 saat kadar açık kaldıgında Ön Panel ekran Baya ısınıyor. Detaylı araştırma yapamadım ama Anlayan birine sordum Büyük ihtimalle Qled oldugu için bu ısınma normaldir dedi. Yinede bi servise danışacagım. Genel olarak 4 yıldızı ekrandaki ısınmadan dolayı verdim. Yoksa Tv tartışmasız Görüntü ve ses konusunda Muazzam...

  • Trendyol aracılığıyla, 08.05.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün sağlam geldi paketlemesi çok güzeldi. Görüntü kalitesi gerçekten muhteşem. Tv nin sesini çok beğendiğimi söyleyemem fazla tiz. 4K görüntüleri muhteşem kalitede izleyebiliyorsunuz. Ürün görsellerinde görünen duvar sıfır askı aparatı ürnün içerisinden çıkmadı. Servise durumu sorduğumda bu aparatın zaten tv ye dahil olmadığı söylendi. Almak istersem ise fiyatının 1200 TL civarında olduğu belirtildi. Satıcının sayfasındaki görsel açıkçası bizi yanılttı sonuç olarakaparatın çıkmaması bizi biraz üzdü. Satıcı ürünü hızlıca kargoya verdi, tv sorunsuz bir şekilde kuruldu ve çalışmakta. Teşekkürler Trenyol

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 07.05.2021
    çok iyi

    Olumlu yönleri: Fiyatını sonuna kadar hak eden bir televizyon. Bu üründen sonra daha önce hiç televizyon izlememişim dedirtti. Gerek görüntü kalitesi gerekse ses kalitesi muhteşem. Smart tv ve tabiki internet bağlantısı da var. 4K görüntü kalitesine sahip ve her türlü platformu keyifle kullanıyorsunuz.

  • Trendyol aracılığıyla, 04.05.2021
    (Ürünü satın aldı)

    ürünü genel olarak beğendim görüntüsü gayet güzel gelelim eksi yönlerine. 1. si yenileme hızı 120hz olmasına rağmen hareketli sahnelerde başarılı olduğunu söyleyemem bir yıldızı bu yüzden kırdım. 2. si ve en önemlisi sesli komut sistemi olduğu için kumanda üzerinde çoğu tuş konulmamış fakat sesli komut sisteminde Türkçe dil desteği yok haliyle aile büyüklerimiz tv yi kullanmakta güçlük çekecektir. ülkemize binlerce ürün satan Samsung bizim dil desteğimizi koymaya değer bulmamış bir yıldızda ona kırdım. birde önemsiz bir detay var kumanda üzerindeki kanal ve ses düğmeleri joistik şeklinde ve bazen takılma yapıyor muhtemelen uzun ömürlü olmayacaktır. satıcı ve kargodan memnun kaldım hızlıca kargolandı ve elime ulaştı.

  • Teknosa aracılığıyla, 03.05.2021
    Teknolojisiyle çok önde

    Görüntü ve ses çok başarılı. Qled ile siyahlar gerçek siyah. Netflix tarifemi yükselttim. Film ve dizileri 4K izleyebiliyorum. Önceden büyük kumanda kullanıyordum. Bu küçük kumandaya alışmam gerekti. Ama artık sorun yaşamıyorum. Cep telefonum ile de kontrol edebliyorum. Tizen yazılımı oldukça başarılı. TV kanal geçişleri çok hızlı değil ama kabul edilebilir seviyede. Cep telefonumu ekrana yansıtabiliyorum. Böylece yaına gitmeden PS oynayan oğluma mesajlar gönderebiliyorum :) Tek sorun TV bir süredir açıksa yeni uygulama yükleyemiyorsunuz. Google'da araştırdığımda bunun genel bir sorun olduğunu gördüm. TV'yi kapatıp biraz bekleyip açınca istediğiniz uygulamayı yükleyebiliyorsunuz. Genel olarak çok memun olduğumu söyleyebiirim.

  • Media Markt aracılığıyla, 01.05.2021
    KUSURSUZ SİYAH VE SES

    siyah renkler oldukça kusursuz ses çok başarılı odada muhteşem dağılıyor kolay kullanım hızlı internet sayesinde gayet iyi.

  • Vatan Bilgisayar aracılığıyla, 01.05.2021

    en iyi siyahı ve en ufak detayları bile görmek isteyen kişilere özel mükemmel bir cihaz.ses olsun detaylar olsun özellikle siyah renklerdeki başarısı gerçekten mükemmel.böyle bir ürün ile bizi karşılaştırdığı için samsunga bize ulaştıran satış danışmanı arkadaşa teşekkür ediyorum.tek kelime ile tv seyrediyorum gerçekten

  • Vatan Bilgisayar aracılığıyla, 01.05.2021

    uzun süre araştırıp aldığım bir tv .ama gerçekten detay görmek isteyen ve en iyi siyahı istyeyen kişiler hiç başka modele bakmasın direk nokta atışı bir cihaz.gerek ses dağılımı gerek detay en karanlık sahnede bile kaybolmayan görüntü kolay bağlanım (apple telefon dahil) gerçekten muazzam.full aray da gelinen en son nokta

  • Media Markt aracılığıyla, 30.04.2021
    Muhteşem görüntü

    Görüntü, hız, özellikler gerçekten mükemmel. Farkını her anlamda hissettiriyor. Youtube da kumanda mikrofonla arama içeriklere ulaşma da zaten kullanım kolaylığı açısından inanılmaz.

  • Vatan Bilgisayar aracılığıyla, 27.04.2021

    Vatan bilgisayardan uzun süredir alışveriş yapıyorum hem kişisel hem şirket olarak hiçbir sorun yaşamadık. Hizmet kalitesi ve personeli her zaman üst düzeyde, teşekkürler

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Samsung QE-55Q95T 55" 4K Ultra HD Smart QLED TV kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Samsung QE-55Q95T 55" 4K Ultra HD Smart QLED TV yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat