Philips 58PUS8505 LED TV Yorumları

Philips 58PUS8505 LED TV yorum ve tavsiyeleri

(986 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Sorunsuz bir şekilde elime ulaştı. Görüntü kalitesi herşeyi fiyatını hakediyor. Satıcı çok ilgiliydi. Aynı gün elime ulaştı. Servisi aradım gelip kurulumunu yaptılar. Satın almadan kurulumuna kadar herşeyi birgün içinde gerçekleşti.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Philips Kalitesinden şaşmayın ,İşletim sistemi çok hızlı , görüntü kalitesi süper ayrıca ambilight emsalsiz👍

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Zamaninda ve kusursuz teslimat

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Çok çok memnun kaldik ekran görüntüsü çözünürlüğü çok iyi 11 aydır kullanıyoruz arkasında bulunan led ışıkları da film gecelerini daha keyifli hale getiriyor 🤩🤩

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    İzlemesi keyifli amblight özelliği de çok güzel, ekstra ses sistemiyle birlikte tam bir sinaema keyfi yaşatıyor

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Tek kelime.ile efsaneeeee

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Yaptığım araştırmalar sonucunda bu modele karar verdim yorumların çoğunu okudum ve baziyorumlari göz ardı ederek aldım aynen dedikleri gibi 1' panelde toz var 4 noktada ararsam dahada bulurum 2'panelde açıklık var 3,harici bellekten video veya resim açmak zulüm en az 15 20 dakika bekletiyor 4, kumanda sesli komut canı isterse algılıyor ve pilleri ışık hızında bitiriyor . ha bu arada satıcı olduğu gibi göndermiş kutuda deformeler ve aşınmalar vardı ALLAH'TAN TV ye zarar gelmemiş.simdilik izlenimlerim bu kadar yinede siz bilirsiniz.yorumum üste gorunsun diye 5 yıldız verdim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    İki yıldız bile fazla sorunları saymakla bitmez birde üstüne 16gb belleği olması gerekirken 5,2gb bir bellek kullanılmış bunun içinden 2,7gb sistem kullanmakta kalan 2,5gb da size kalıyor. Kim bilir içindeki hangi parçalar değiştirilmiş. Kumanda pil sorunu var cansıkıcı bir sorun kumandayı kullanamıyorsunuz resmen. Ekran kenarları karanlık, panel açıklığı var. Arada bir donmalar oluyor resmen rezalet bir durum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Philips kalitesi on numara beş yıldız

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.12.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Mükemmel biz çok beğendik ve severek kullanıyoruz

  • Amazzon aracılığıyla, 30.11.2022
    İyiii

    Aldık, 1.5 sene oldu, çok mutluyuz

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.11.2022
    (Ürünü satın aldı)

    ürün çok güzel depolaması dşında

  • Amazzon aracılığıyla, 10.10.2022
    Sorunsuz

    Gayet sağlam geldi ve güzel bir ürün

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.10.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Kumandası ağır bazen almıyor pilden değil servise sordum yaygın kumanda sorunu dedi babamlara Vestel aldık daha hızlı fazladan para vermeye gerek yok

  • Amazzon aracılığıyla, 26.09.2022
    Hue keyfi başka

    İyi teknoloji ancak macbook ile kablosuz yansıtma konusunda uyumu çok iyi olmadığını söyleyebilirim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.09.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Televizyonu yaklaşık 1 senedir araştırmaktaydım ve sonunda indirim yakalayıp aldım. Üründeki deneyimimi tam aktarabilmek adına değerlendirmelerimi ürünü satın aldıktan tam 6 ay sonra yapıyorum. • Ambilight özelliği süper, ama tam manasıyla ekrandaki renkleri birebir değil yaklaşık yansıtabiliyor. • Kasa plastik sadece ön çerçeve ve ayaklar metal, 58 inclik bir tv olduğundan duvara sabitleme kutllanmazsanız sallanma yapıyor. Kasanın ve ayakların arka mekanizmanın kalitesi plastik olduğu aşikar. Bir lg veya samsung kalitesi yok. • Tv nin sağa sola belli açıyla dönmesi çok güzel bir özellik. Diğer yorumları okuduğum tozlanma ile karşılaşmadım ama öndeki kasa ekran açıklığı üretimle alakalı olduğundan takılmadım. Kumanda havalı ama o da kaliteli değil daha birinci aydan parçaları sallanmaya ve aşınmaya başlamıştı. Kanal geçişleri çok yavaş (4/5sn ama buna bu kadar da takılmayın, artık tv kanallarında cirit atmıyoruz dijital servisler kullanılıyor genellikle. Cihazda android olması çok iyi, istediğiniz uygulamaları yükleyebiliyorsunuz. Menü gayet hızlı. arada takılma yapıyor ama düzeliyor yani. Ben hızını beğendim. Sesli asistana ulaşmak güzel, ama o da her zaman algılamıyor. Telefondan veya diğer android cihazlardan youtubeden hızlıca video paylaşabiliyor ancak cihazdan video veya görüntü aktarımında uğraştırıyor. Bir kötü yanı da metin alanlarına yazı yazmak zor illa bir mini klavyeye ihtiyaç duyuyorsunuz. Sonuç olarak değerlendirecek olursak, evde film keyfi yapacaklar için çok iyi ben keyif alıyorum film izlerken. 4K Hdr ve Dolby Atmos Dolby Vision gibi özellikli filmlerin seyir kalitesini inanılmaz arttırıyor. Çok hareketli sahnelerde görüntüde yırtılma oluyor bu kötü yanı diyebilirim. Bu da tv nin görüntüleme hz ile alakalı. Ambilight özelliğine bayıldıysanız alın ama onun dışında kliteli tv alacaksanız bunun yerine sony, samsung veya lg kesinlikle öneririm.

  • Amazzon aracılığıyla, 05.08.2022
    Ambilight Özelliği ve Android TV

    Ambilight mükemmel bir şey maç izlerken olsun gece film izlerken olsun gerçekten seyir keyfinizi ikiye katlıyorsunuz. Onun haricinde ekranda ölü piksel yok 4k izlemesi çok zevkli oluyor. ekran boyutu gayet iyi kesinlikle pişman olmazsınız alırken.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.06.2022
    (Ürünü satın aldı)

    fiyatına göre gayet iyi

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.06.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Televizyonun üst kısımında belirgin çizgiler var özellikle şömine de yanan ateş tarzı videolarda görüntülerde belli oluyor iade edip yenisini alamadık ülke ekonomisi sağolsun bozuk ürüne bile şükür ettiriyorlar.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.06.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Harika tv !

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Philips 58PUS8505 LED TV kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Philips 58PUS8505 LED TV yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat