Philips 70PUS7805 LED TV Yorumları

Philips 70PUS7805 LED TV yorum ve tavsiyeleri

(4 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • YorumBudur.com aracılığıyla, 12.05.2021

    Hiç tavsiye etmem bedava verseler bile almam insanların gözünü arkasına LED koyarak boyayıp kandırıyorlar tüplü televizyonlar bile bu TV den katkat daha iyidir kanal geçişleri çok yavaş internetten filim dizi izlerken donuyor hatta dizi izlenmiyor servis bu Philips TV lerde htlm5 sitesinden izlenir diyorlar ama öyle bir site yok Ekran yansıtmada kendini bir dakika sonra otomatik atıyor obile sıkıntılı yani hiç tavsiye etmiyorum paranıza yazık edersiniz.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 04.05.2021
    goruntu

    Olumsuz yönleri: goruntu kalitesi cidden cok çok kötü

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 26.04.2021
    ambilight çok hoş

    Olumlu yönleri: Ekran boyutu ve ambilight çok hoş fakat Olumsuz yönleri: Görüntü soluk geldi, 8 yıllık LG tv mdeki görüntü daha canlı ve net

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 17.12.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Tavsiyedir.

    Olumlu yönleri: Kaliteli bir televizyon, fiyat performans ürünü ve ayrıca ambilight özelliği var. Ambilight için aldım çok doğru bir karar vermişim. Kasma takılma yok, yeni nesil neredeyse tüm yeni teknolojiler var. Kargo horoz lojistikle 3-4 gün içinde geldi. Genelde Horoz Lojistikten geç geldiği söyleniyor ancak bana çok hızlı bir şekilde ve HASARSIZ geldi. Kurulumu sehpaya yapacağım için kendim yaptım servis çağırmadım. Philips müşteri hizmetleri kurulumu yaparken video çekin dedi kutu açılımından itibaren alın dedi. Kurulumu kendimizin yapmamızın garantiyi bozan bir durum olmadığını söyledi. Sorunsuzca kurdum kullanıyorum. Olumsuz yönleri: 70 inch ekran gerçekten büyük film izlerken bu ekrana göre televizyondan çıkan ses cılız kalıyor. Sesi kötü değil kesinlikle yanlış anlaşılmasın sadece bu ekran boyutunda beklenti daha çok oluyor. Biz bu durumdan rahtsız olduk ve dolby atmos destekli sony ses sistemi de aldık bir tane, harici bası olan tvnin önüne koyulan soundbar şeklinde olan modelleri öneririm. Şu an dört dörtlük bir görüntü ve ses performansı var.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Philips 70PUS7805 LED TV kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Philips 70PUS7805 LED TV yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat