Toshiba 65UL2063DT 65" Ultra HD Smart LED TV Yorumları

Toshiba 65UL2063DT 65" Ultra HD Smart LED TV yorum ve tavsiyeleri

(8 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 22.02.2022
    Güzel

    Olumlu yönleri: alalı birkaç ay oldu gelen misafirlerimiz de dahil tüm aile üyeleri çok severek televizyonu izliyoruz ve her izlediğimde de iyi ki bunu tercih etmişim diyorum satıcı çok ilgiliydi paketlemede çok güvenli bir şekilde geldi çok memnunum herkese tavsiye ediyorum son teknoloji tüm işlevsellikleri içeriyor gerçekten. Smart TV özelliği sayesinde Netflix, Youtube, Web Tarayıcı özelliklerine sahip olabiliyoruz.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 22.02.2022
    Güzel

    Olumlu yönleri: Nişanlılık aşamasındayız müstakbel eşimle beraber pek çok televizyon araştırması yaptık gerçekten her şey çok pahalı ve yeniden bir ev kurmak zorlaşmış derken televizyon konusunda bu markaya karar verdik. 65 inç geniş ekran boyutu ile hem fiyat performans ürünü olduğunu düşünüyoruz hem de günümüzdeki tüm modern teknolojik özellikleri taşıdığını biliyoruz tv aalcaklara da gönül rahatlığı ile öneriyoruz

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 22.02.2022
    Güzel

    Olumlu yönleri: Öncelikle bu televizyonu üretenden tasarlayandan herkesden Allah razı olsun herşeyiyle kusursuz bir ürün enerji tasarrufu yapmak istiyorsanız zaten bir numara otomatik kapanması mevcut görüntü kalitesi ve çözünürlüğü kusursuz. ekran yansıtma özelliği Netflix YouTube web tarayıcı gibi özellikleri de bünyesinde barındırıyor zaten yeni çıkan bir televizyon kusursuz bir tercih olacağını düşünüyorum.

  • NI1 aracılığıyla, 10.01.2022

    Ürünü çok beğendim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 03.07.2021
    kaliteli

    Olumlu yönleri: Boyut olarak ta benim istediğim gibi bir ürün diyebilirim. Tam olarak bu aradığım ürünü bulduğum için ayrıca mutluyum çünkü üründen aşırı memnunum. Çözünürlüğü yüksek ve oldukça da kaliteli film keyfi yapabiliyorsunuz. Kargo da çok güzel ve özenli bir paketleme ile bana hasar ya da çizik olmadan ulaştı. Kaliteli televizyon ihtiyacı yaşıyorsanız düşünmeden alın derim. Öneriyorum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 23.05.2021
    Kaliteli

    Olumlu yönleri: Görüntü kalitesi bozulan televizyonumu yenisi ile değiştirmek istedim. Uygun fiyatlı ve de kaliteli bir televizyon araştırmaya başladım. Birçok markayı karşılaştırıp kıyasladım. Toshiba marka televizyon dikkatimi çekti. Yorumlar olumlu yöndeydi. Eşime bahsettim. Onayladı. Aldım ve çok beğendik. Görüntü netliğinden görselliğine kadar tüm özellikleri muhteşem. Eşim ve kızım ile televizyon keyfini yaşıyoruz. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 07.05.2021
    güzel

    Olumlu yönleri: Ekran boyutu tam istediğim gibi inceliği de öyle gerçekten çok şık duruyor. Çözünürlüğü yüksek bir ürün. Görüntü kalitesi yüksek. Ürünüm iyi paketlenmiş şekilde geldi. Hasar ve çizik yoktu. Ürünün garantisi de var. Eğer kaliteli bir televizyona ihtiyacınız varsa ben çok memnun kaldım. Herkese tavsiye ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 10.04.2021
    Çok memnun kaldım

    Ürün hızlı ve temiz bir şekilde teslim edildi , kurulum sorunsuz yapıldı. Teşekkür eder , iyi çalışmalar dilerim

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Toshiba 65UL2063DT 65" Ultra HD Smart LED TV kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Toshiba 65UL2063DT 65" Ultra HD Smart LED TV yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat