Arnica Marmaris 4000 1800 W 6 Adet Pişirme Kapasiteli Teflon Çıkarılabilir Plakalı Izgara ve Tost Makinesi Yorumları

Arnica Marmaris 4000 1800 W 6 Adet Pişirme Kapasiteli Teflon Çıkarılabilir Plakalı Izgara ve Tost Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(6 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 12.02.2018
    iyi

    Çift plakalı sanmıştım ısmarlarken fakat tek plakayı çift taraflı yapmışlar . 6 buyuk tostu almiyor,ufak olursa alır,ama hızlı pişiriyor arka tarafta olanlar öndekilere göre daha iyi kızarıyor.Kotu degil tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.02.2017
    Dört Yıldız

    Beklediğimden daha iyi çıktı güzel bir ürün tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.07.2015
    Güzel

    Ürünü geçen hafta aldım, ertesi gün kargoya verildi. Plakalı kolayca çıkıyor ve teneke gibi ince değil, teflon yüzeyi güzel geldi bana, termostatı güzel çalışıyor ve içi oldukça geniş, iki yarım ekmeği rahatlıkla koyabilirsiniz. Isınması da normal. Fiyata göre çok kullanışlı buldum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.03.2013
    Gayet kullanışlı

    Ürünü 4 aydır kullanıyoruz Genelde tost için kullanıyorum Herhangi bir sorun göremedim Alınabilecek bir ürün bence (Gerisi 20 kelime doldurmak için yazıyorum Bari 10 kelime yapın şunu)

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.06.2012
    ücretinizin karşılıgını fazlasıyla verecektir...

    sevgili arkadaşlar bende mutfagımızdaki eksik olan tost makinasına günlerce baktım araştırdım.. arnica ya gerçekten güvenin ben bile bir müştersi olarak kefilim... tşk ederim arnica ve hepsiburada com..

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.03.2012
    UMDUĞUMDAN İYİ ÇIKTI

    Cihazı alalı bir süre geçti daha yeni kullanılabildi ben bunu kayınpederime aldım doğrusu kalitesi beni şaşırttı tefali düşünüyorduk ama inanın aşağı kalır hiçbirtarafı yok kalite aynı diyebilirim. Gönül rahatlığı ile alabilirsiniz iyi alışverişler, bu arada sorunsuz alışveriş için teşekkürler HEPSİBURADA..:))

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Arnica Marmaris 4000 1800 W 6 Adet Pişirme Kapasiteli Teflon Çıkarılabilir Plakalı Izgara ve Tost Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Arnica Marmaris 4000 1800 W 6 Adet Pişirme Kapasiteli Teflon Çıkarılabilir Plakalı Izgara ve Tost Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat