Vestel 43U9401 43" 108 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Yorumları

Vestel 43U9401 43" 108 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV yorum ve tavsiyeleri

(61 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ürünü aldım 2 günde hemen geldi. Beklediğimden daha kısa sürede geldi. Bir gün sonra Vestel servisi geldi kurulumu yapıldı çok memnun kaldım fiyatına göre gayet iyi tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Harika bir televizyon çok beğendim herkese de tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    ürünü hepsiburada dan aldım genel olarak iyi ürün ama bir samsung değil önceki ürünüm samsung tu görüntü kalitesi olarak samsung bunun 10 gömlek üstü

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    SİPARİSİ VERDİGİM TARİHTEN 2 GÜN SONRA ÜRÜN ELİME ULAŞTI VE 1 GÜN SONRADA SERVİS KURULUM İÇİN EVİME GELDİ...YANİ TOPLAMDA 3 GÜN İÇERİSİNDE ÜRÜN ELİME ULAŞTI...PAKETLEME KARGO SÜRESİ SERVİS SÜRESİ HARİKAYDI HİC BİR SORUN YAŞAMADIM.... BU YÜZDEN HEPSİ BURADA AİLESİNE TESEKKÜR EDERİM....ÜRÜNÜ UZUN VADELİ KULLANMADIĞIM İÇİN NET BİSEY DİYEMEM AMA SUAN İÇİN GÖRÜNTÜSÜ SES KALİTESİ GAYET GÜZEL TAVSİYE EDERİM.....

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Daha kurulmadı servis iyi deyil

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    7 temmuz salı günü Vestel Türkiye mağazasından sipariş verdim. Perşembe günü Vestel yetkili servisi tarafından arandım. Cumartesi günü televizyonun teslimi ve kurulumu yapılacağı söylendi. Kargo ve yetkili servis arama derdi olmadan yetkili servis cumartesi günü televizyonu kendisi getirerek kurulumunu yaptı. İlk izlenim olarak uygulama üzerinden video izlemeler de donma yok, hız ve ses kalitesi de güzel. 10 yıldız olsa 10 yıldızı hak ediyor. İyi ki almışım diyebilirim. Teşekkürler Hepsiburada. Teşekkürler Vestel Türkiye.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    11 temmuz 2020 de sipariş verdim.14 temmuzda ürün Mersin merkez horo lojistiğe geldi.Tarafıma 18 temmuzda tesliö edildi.Adresim mersin merkezde olmasına rağmen 3 gün bekledim.Araya 15 temmuz resmi tatil girdi.Ama şu horoz lojistiğin müşteri hizmetlerinden tutun da şubelerine kadar bu kadar berbat iş ciddiyeti olmayan bir kurum daha görmedim.Lütfen şu lojistiği değiştirin.Tv harika.Bu özellikleri bir lg samsung philips de görmek isterseniz üzerine en rahatı 2bin lira daha vermeniz gerekebilir.Herşey var televizyonda olmayan yok . Smart ve kanal geçişleri uydu görüntüleri süper..

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ürünü Hepsiburada dan aldım yaklaşık 5 günde elime ulaştı. Satın alırken belirtilen tarihi geçmiş oldu. Horoz lojistik daireme kadar getirdi. Vestel servisi 24 saat içinde kuruluma geldi. Teslim gecikmesini saymazsak herhangi bir problem yaşamadım. Tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla

    Bu fiyata bundan iyisi olmadığını düşünüyorum tüm özellikleri ile üst düzey, kanal geçişleri normal hızda, ses iyi, HD olmayan kanallarda dahi görüntü kalitesi güzel.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Öncelikle Hepsi Burada ile güvenli alışveriş yapmanın huzuru bir başka, Cumartesi vermiş olduğum siparişi çarşamba günü horoz lojistik ile teslim aldım, Paketleme gayet iyiydi, servisin garantiye girmesi için Vestel servis ile irtibata geçtim ertesi gün servis geldi ücretsiz kurdu astı gitti, Yerli üretim olması ve fiyatına göre güzel bir tv olduğunu düşünüyorum, sonuç olarak bu fiyatlara alınabilir tv. Güvenli Alışverişin adresi Hepsi Burada ve Yerli üretim Vestel Teknolojisi ile almış olduğum ürünümden memnunum... Daha güvenilir alışveriş için Hepsi burada, daha gelişmiş ve gelişecek teknoloji için yerli üretim Vestel diyorum... :))

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Güzel televizyon

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Harika bir televizyon, hem yerli hem hem kaliteli. Büyük paralar vermeye gerek yok, tam bir fiyat performans ürünü

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Normalde Hepsiburada dan ara ara alışveriş yaparım satıcı ve kargo kaynaklı sorunlarınların dışında çoğu zaman memnun kaldım internette fiyatı uygun diye Televizyonu 2330 tl nakit fiyatla ilk defa alışveriş yaptığım bir site olan hakkında hiç araştırma yapmadığım tv reklamlarını gördüğüm İstanbul Bilişim sitesinden 19 Haziran 2020 de aynı gün kargo ibaresiyle aldım daha sonra 22 Haziran Pazartesi günü iş yerinden satılalma dan arkadaşa söyleyince ve site hakkındaki olumsuzlukları araştırınca çok pişman oldum hemen arayıp cuma günü çıkmayan kargomu sordum 6 Temmuz'da tedarik edilip gönderilecek dedi hemen iptal ettirdim 14 gün içinde parayı yatıracaklarını söylediler ama internet yorumlarında iade süresini çok uzakttıklarını sözlerinde durmadıklarını okudum ve aynı gün 22 Haziran da Hepsiburada dan 6 taksitle 2699 tl ye aldım. Babalar günü Hediyesi olarak Babamların adresini verdim Ürün elime çok hızlı ulaştı sitede 3 Temmuz a kadar teslim yazıyordu ama 25 Haziran Perşembe günü babamın adresine gelmiş, direk olarak Hepsiburada satıcısından ürünü almıştım kargo ve kurulum ücretsizdi, kargomu annemlere teslim eden HOROZ lojistik çalışanı televizyonu getirdiğinde bir kaç defa bahşiş istemiş annemlerden annemler vermemiş bana söyledikler sen nerden aldın böyle böyle oldu diye çok mahçup oldum. Aynı gün Hepsiburada temsilcilerine telefonla durumu bildirdim. Üründen ve Hepsiburada sitesinden çok Memnun kaldım. Alacaklara Tavsiye ederim. Kötü niyetli kişi ve kurumlara dikkat ederek internet alışverişlerini yapmanız dileğiyle sağlıklı günler dilerim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Televizyonu Temmuz 2020 de aldım. Şubat 2021 de aydınlatma ledleri arızanlandı. Yerli marka diye tercih etmiştim fakat tam bir hüsran. Görüntü kalitesi güzel ama; sadece bu yeterli değil. 7 aylık cihaz servise gitmek zorunda kaldı. Bundan önce philips kullanmıştım, tam onuncu senesinin sonunda arızalandı. Alma niyetiniz varsa bu hususları değerlendirmenizi öneririm.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ananeye aldık güzel güzel dizilerini izliyor

  • Trendyol aracılığıyla, 29.09.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Ses konusunda çok iyi değil. Gerisi şahane. Kumandasındaki Netflix YouTube ve Prime tuşları çok akıllıca.

  • Trendyol aracılığıyla, 21.03.2022
    (Ürünü satın aldı)

    ürün gayet guzel paketlenmesi ve tarafima saglam bir sekilde ulasmasi gayet iyiydi.

  • Trendyol aracılığıyla, 07.11.2021
    (Ürünü satın aldı)

    İlk zamanlar bi kaç sorun oldu ekran kararması kendiliğinden kapanıp açılma vs ama hiç zorluk çıkarmadan evdeki tv yi alıp götürdüler kapalı kutu yeni tv getirdiler

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.07.2021
    (Ürünü satın aldı)

    çok memnun kaldım. tavsiye ederim

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Vestel 43U9401 43" 108 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Vestel 43U9401 43" 108 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat