Vestel 55UD9281 LED TV Yorumları

Vestel 55UD9281 LED TV yorum ve tavsiyeleri

(16 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Babamlara aldım.. Gayet güzel kullanıyorlar.. TV den beklentiniz netflix exxen youtube pratik olsun yeterse ihtiyacı fazlasıyla karşılar..

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 04.06.2021
    Önermem

    Olumsuz yönleri: Hiç umduğum gibi değil beklentilerimin çok altında, bu yüzden parasını hak etmiyor. Ekran çözünürlüğü de çok vasat. Hiç net değil. Uygulamaları da çok yavaş. Kanallar arasında geçişe sorun var. Sesi hiç hoş değil. Hiç memnun kalmadım. Serviste çok vasattı. Bu kadar para verip karşılığında bu kadar sorun yaşayınca kimseye önermiyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Tebrikler Hepsijet şuan kargoya verilecek görünüyor sistemde ama tv elime ulaştı yarında kuruluma gelecekler daha tv'yi göremedim tv için değerlendirme kurulumdan sonra yapacağım.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 27.04.2021
    kailteli

    Olumlu yönleri: Ailecek pek sevemedik bu ürünü. Ekranda bir netlik sorunu var gibi gözüküyor. Aslında pek ucuz bir cihaz da değil neden böyle anlamadık. Uzun süredir araştırıyorduk. Ekrandaki sorunlardan dolayı ürünü istemedik. Geri iade ediyoruz. Biz şu anki fiyatından daha uygun fiyata almıştık. Ancak maalesef geri iade ediyoruz.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 26.04.2021
    Güzel

    Olumlu yönleri: Vestel eski ve çok da kaliteli bir marka . televizyon muhteşem çerçeve ince, kontrast süper, ses yüksek seviyede bile kalitesini bozmuyor. Televizyon düşünenler bu modeli değerlendirebilirler tavsiye ederim Olumsuz yönleri: Televizyon fiyatları da uçtu baya piyasaya baktığımızda normal desek de yüksek miktarlar

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Süper

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Renkler biraz kötü geldi, düzeltmesi uğraştırdı. Anladığım kadarıyla yazılımcılar kontrast ile parlaklık terimlerini karıştırmışlar. Onun dışında gayet güzel bir tv. Kumandası güzel, hızlı, görüntü kalitesi güzel.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Hiç umduğum gibi değil parasını hak etmiyor

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Bu fiyata alabileceğiniz performans olarak en yüksek tv, çok memnunuz. Tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 19.12.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Fiyatına göre bence iyi bir ürün.

    Olumlu yönleri: Geniş odalarda kullanılmalı. küçük odalar için pek iyi değil. Olumsuz yönleri: VA panel olması sebebiyle karsidan değil de yanlardan bakildikca renkler soluklasiyor ve parlaklik azalıyor. Yine de iyi. 2 aydır kullanıyoruz gayet memnunuz. Daha önce Samsung vardı, onda hiç renk ayarı filan yapmadik ama bu bir renk ayarı istedi, buna dikkat etmeli alanlar.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 02.12.2020
    "GAYET ŞIK VE TATMİN EDİCİ"

    Olumlu yönleri: Tv kasa olarak bence gayet güzel ve ince. Özellikle ses sistemi gayet yeterli ve başarılı. Ayrıca netfilix youtube gibi uygulamalar çok hızlı. Görüntü bana göre tatmin edici. youtube de izlediğim filmler HD olmasına ragmen çok net değil ama netfilix yada harici disk ile izlediğimin filmler gayet net ve berrak. İnternet browser üzerinde film de izleyebiliyorsunuz. Olumsuz yönleri: Olumsuz yönlerine gelirsek de ekranda ışık sızması ve bulutlanma var.Servis bunun normal olduğunu söyledi. Bu nedenle gece sahneleri bence net değil. Ama bana göre en büyük problem hareketli ve yakın çekimlerde ekranda ara ara görüntüde titreme ve dalgalanma oluyor. Nadirde olsa kendi kendine kapanıp açılıyor nedense. Ben şu anki fiyatından daha uygun fiyata aldım.Güncel fiyatından alırmıydım tartışılır.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 31.10.2020
    "bir türlü gelmedi."

    Olumlu yönleri: Tam tamına 15 gündür sipariş vermişim hala ürünüm gelmedi. Bakalım ürün geldiğinde nasıl olacak

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Teslimat aşaması hariç üründen çok memnunum .

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Parasını hak ediyor bi önceki televizyonum lg idi ona göre kanal geçişleri hızlı kumandasi biraz büyük ama hafif tepkileri çok hızlı ekran çok büyük sinemada gibi hissettiriyor ses kalitesi tatmin edici ürün bekledigim gibi ilk defa yerli ürün aldım ve çok şükür memnunum servis çok ilgiliydi

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Televizyonu öğlen sipariş ettim, 2 saat sonra vestel yetkili servis aradı ve ertesi güne kurulum için randevu verdi. Ertesi gün de akşam 7 de TV yi servis getirdi ve duvara kurdular. Duvar aparatı için ekstra ücret ödemedim. bu güzel birşey. Bu model ile Vestel 55U9500 model arasında kalmıştım ama bu model 2020 yılına ait olduğu, daha ince kenarlı olduğu ve youtube da ki videolarda tavsiye edilmesi üzerine 55UD9281 aldım. Televizyon profesörü değilim. Özellikleri hakkın da ahkam kesemeyeceğim. Yerli malı edebiyatı da yapmayacağım. Sonuç ta iç aksamı samsung ve farklı firmaların. Bu fiyata veya birkaç yüz TL fazlasına samsung olsa samsung alırdım. Vestel beyaz eşyalarından çok çektim, markaya karşı biraz önyargım var ama TVnin içinin samsung olması beni rahatlattı. Umarım bu TV den gol yemem. Genel olarak Servis hızı, gönderim şekli gayet memnun edici. TVyi de beğendim. Ses ve görüntüsü güzel. Bu fiyata alınabilecek en doğru TV.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 09.10.2020
    "Harika bir TV"

    Olumlu yönleri: Vestel Servis mükemmel.Çok kısa sürede ücretsiz kurulumu yaparak çok detaylı bilgi verdiler kumanda ve tv için.TV ye gelirsek Phılıps 8500 serisi alacaktım.Fiyat ve Teknolojik karşılaştırma yaptığımda 2 tv nin fiyat hariç hiç bir farkının olmadığını görerek yarı fiyatına Vestel aldım.Görüntü mükemmel ötesi.Çok şık bir ürün odamızın dekorunu kalitesi ile doldurdu.Kanal geçişleri harika.Netflix,Youtube gibi uygulamalara tek tuşla çok seri şekilde giriyor.Ben Memnun kaldım.Umarım bu 55 ud9281 slim tv serisini tercih edenler de memnun kalacaklardır.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Vestel 55UD9281 LED TV kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Vestel 55UD9281 LED TV yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat