Beko BKK-2118 2400 W 4 Adet Pişirme Kapasiteli Teflon Çıkarılabilir Plakalı Izgara ve Tost Makinesi Yorumları

Beko BKK-2118 2400 W 4 Adet Pişirme Kapasiteli Teflon Çıkarılabilir Plakalı Izgara ve Tost Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(10 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • YorumBudur.com aracılığıyla, 09.09.2019

    Kesinlikle tavsiye etmem. Makinenin rezistansı yandı bununla birlikte ızgaralarda eskidiği için hem rezistans hemde ızgaraları değiştirmek için servisi aradım. Elinizde fatura varmı diye sordular bende olmadığını beyan ettim. Fatura yoksa Parça temin edemeyiz dediler. Genel merkezi arıyorum karşımda yetkili bir muhatap bulamıyorum. Santralde bir bayan çıkıyor ne dediğini kendiside bilmiyor. Paramı verip parça alacağım diyorum Beni müşteri temsilcisine aktarıyorlar. Geri dönüşte yapan kimse yok. Anlayacağınız paramla rezil oldum. Kimseyede Arçelik-Beko ürün almalarını tavsiye etmiyorum. Hem yedek parça temin edilemiyor hemde karşınızda yetkili bir muhatap bulamıyorsunuz. Bundan sonra kesinlikle Arçelik ve Beko ürünlerini tercih etmem kimseyede tavsiye etmiyorum. Tüm çevremede bu şekilde tavsiyede bulunacağım onlarda mağdur olmasınlar.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.11.2017
    Şık

    Çok şık, sapı yukarı doğru eğimli olmadığı ve dik de durabildiği için az yer kaplıyor, pratik. Tek sıkıntısı arkadan ve önden yağ damlatıyor. Hani sadece önden ve tek bir yerden olsa neyse. Bir de ızgaranın deseni dalgalı, keşke düz olsaydı. Hepsini geçtim diğerleri gibi yağ haznesi olsaydı keşke. Yani çok et köfte sucuk pişirmeyecek sadece tost yapacaksanız süper hemen alın.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.06.2017
    on numara ürün...

    Çok çok iyi ... tostu iyi yapıyor ve çok şık kendileri... çok beğendim... diğer tost makinem 3 /4 tost yapıyoradık faturaya 15 lira etkiliyodu ... maşallahı var faturayı da etkilemiyor...

  • NI1 aracılığıyla, 16.03.2017
    hem tost hemde ızgara yapma fikri!!!!!!

    Bir Makinada hem iyi Tost hem de iyi Izgara yapmak fikri yanlış oldu. Bu makine çok güzel; ama dışı kıtır içi yumuşak tost için, sadece tost amaçlı tavsiye edilen makine alın.

  • NI1 aracılığıyla, 01.10.2016
    mükemmel

    ürünü alırken korktum fakat çok beğendim tavsiye ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 19.06.2016

    Yağ toplama haznesi yok

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.12.2015
    Kullanışlı ve Sağlam gözüküyor

    Merhabalar, ürün elime çok kısa sürede ulaştı. Ürün için 10 gündür kullanıyorum gayet memnunum, sağlam gözüküyor eski tost makinam kırıldığı için değiştirmek zorunda kalmıştım, bu ürünü sağlam gözükmesinden dolayı aldım. Görüntüsü de oldukça zarif, umarım sağlamlığı konusunda yanıltmaz bizleri.

  • NI1 aracılığıyla, 09.04.2015
    Ürün gayet güzel.

    Ürün güzel ve  kullanışlı.Teşkkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.02.2015
    kaliteli

    cabuk isitiyor temizligi kolay ustteki cam ayri bir şıklik katiyor teflonu kalin gozukuyor hizli kargo icin teşekkürler tebrikler hepsi burada

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.05.2012
    kaliteli ve şık

    Çok şık görünmesinin yanında teflon kaplamasıda çok kaliteli. elinize aldığınız zaman teflonun kalınlığını dokusundan anlıyabiliyorsunuz. Üç kademeli kalınlık ayarı var kilitli üst kapak ve dik konumda saklanabiliyor olması güzel. Kapağındaki cam kısım çok şık duruyor.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Beko BKK-2118 2400 W 4 Adet Pişirme Kapasiteli Teflon Çıkarılabilir Plakalı Izgara ve Tost Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Beko BKK-2118 2400 W 4 Adet Pişirme Kapasiteli Teflon Çıkarılabilir Plakalı Izgara ve Tost Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat