LG 43NANO796 LED TV Yorumları

LG 43NANO796 LED TV yorum ve tavsiyeleri

(156 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Trendyol aracılığıyla, 24.02.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Ses, görüntü kalitesi harika

  • Trendyol aracılığıyla, 18.01.2022
    (Ürünü satın aldı)

    İndirimde almıştım güzel bir tv tavsiye ederim, görüntü kalitesi çok iyi

  • Trendyol aracılığıyla, 09.01.2022
    (Ürünü satın aldı)

    İlk yılı dolmadan ekranı bozuldu.umarım garantı kapsamına gırer.yoksa dırek tuketıcı hakem heyetıne sikayet ederim.nasıl dünyanın parasını verıp daha yılı dolmadan ekran hatası verebilir anlamıyorum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 05.01.2022
    Kaliteli

    Olumlu yönleri: Kaliteli bir televizyon almak istiyordum. Son model akıllı televizyon arayışında olduğum için arkadaşım Lgnin bu modelini tavsiye etti. Ürünün görsellerinden etkilenmiştim zaten kullanımından da çok memnun kaldım. Üstün görsel kalitesi var. Renk kalitesi ve 4K çözünürlüğü izlerken keyif veriyor. Wifi bağlantısı güçlü. Ses kalitesi ayrıca etkileyici diyebilirim. Almak isteyenlere tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 05.01.2022
    Kaliteli

    Olumlu yönleri: Uzun süredir akıllı televizyon almak istediğim için LG’yi performans olarak değerlendirerek aldım, Ürünün görüntü kalitesi çok iyi. Zaten nanocell özelliği renk üzerine geliştirilmiş bir model. Multimedya özelliğinin son derece zengin olması tercih sebebim oldu. Fiyatını sonuna kadar hak eden kaliteli bir televizyon. Severek kullandığım için rahatlıkla tavsiye ederim. Tek kelimeyle harika.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.12.2021
    (Ürünü satın aldı)

    wıfı bağlantısı ve sesli komutta çok başarılı değil

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Fiyat performans ürünü diyebilirim.Kumandası bana biraz kullanışsız geldi sadece.Ekranda imgeyi hareket ettirmek felan.

  • Trendyol aracılığıyla, 05.11.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Çok güzel akıllı kumandası harika 1 aya yakındır kullanıyoruz Netflix vs donma kasma yapmıyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.11.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Samsung ile LG arasında kalmıştım. Tercihim LG'den yana oldu. Bugün kurum gerçekleşti. Ürünü incelediğimde iyi ki almışım diyorum. İleriki zamanlarda aklıma gelirse yorum yaparım :)

  • Trendyol aracılığıyla, 26.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    cok iyi bir televisyon tek sorun PTT kargo şirketi

  • Trendyol aracılığıyla, 23.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürünü Electro Connect den 100 TL indirim ile 5700 TL ye aldım yurtiçi kargo İLE gönderim sağlaması çok iyi kargolama çok iyiyidi tv de tek bir çizik yok 43 inch 108 cm olanını aldım 43 Nano 796 NE olarak geçiyor NE olması Ips panel anlamına geliyo Ve bu TV Direct led ve ıps panelin birleştiği nadir ürünlerden izleme mesafenize uygun olcak ise kesinlikle tavsiye ederim Lg Türkiye garantili servisi arıyorsunuz gelip kurulum yapıyorlar duvara monta edecekler için söylüyorum askı aparatı ürünün içinde mevcut deil kendileri 120 TL ücret alıyor 120 tl vermeyin internetin 50 60 TL ye alın öle kurdurun tv yi boşa para vermeyin ıps panelin en önemli özelliği uzun ömürlü bir panel olması daha canlı renkler izleme açısının hiçbir şekilde bozulmaması ve ayrıca nanocell özelliği ile film izlerken o karanlık kısımlar ıps panellerde grimsi Bi renk olur ya nanocell özelliği ile birlikte artık ıps panel de de o simsiyah arkaplana kavuşacaksınız ayrıca sihirli kumandası mevcut harika bişey zaten o anlatmaya gerek yok umarım bu değerlendirme kafanız da iyi bir ivme oluşturur tek diyeceğim gidip servis i rezil olan kazık çı samsung yerine veya ambilight özelliği bulunan dandik panelli Philips tv alacağınıza Lg ye güvenin dahada bişey demeye gerek yok anlayan anlamıştır.

  • Trendyol aracılığıyla, 11.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Tam aradığım ürün, görüntü kalitesi, ses ve akıllı kumanda süper.

  • Trendyol aracılığıyla, 07.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Gerçekden çok iyi ürün..

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Memnunum.

  • Amazzon aracılığıyla, 09.09.2021
    Güzel bir TV

    Çok televizyon kullandım. Pahalısından ucuzuna. Fiyatına göre en çok beğendiğim televizyon oldu diyebilirim. Ufak bir odada kullanıyorum. Boyutu mükemmel oldu. 1080p ile 120Hz, 4K ile 60Hz HDMI PC bağlantısı yaparak oyun oynadım. 39 yaşında oyun sever biri olarak demeliyim ki mükemmel bir oyuncu monitörü olabilirmiş. Bir tane daha almak isterim ama eş kriteri olduğu için almam imkansız olabilir :)Artıları:+ Mükemmel bir ses kalitesi var. Soundbar almaya kesinlikle gerek duymadım. Hala orta seviye sese kadar açamadım. Apartman :)+ Görüntüsü OLED kadar olamaz tabi ama ona çok yakın. Baya beğendim diyebilirim.+ İşletim sistemine şu ana kadar 5-6 kere güncelleme geldi. Hızı hala ilk günkü gibi akıcı.+ Netflix, Prime Video ve YoutTube'da 4K içerikler harika görünüyor.+ Wifi ile 5GHz bağlantı ile bağlanabiliyor ve internet tarayıcısı da fena sayılmaz.Eksileri:- Panelin parlaklık değeri gündüz perdeler açıkken beklediğimden düşük ve yetersiz geldi. Ama kişiden kişiye değişir gibi geldi. Beklentim yüksek olabilir. Çok da eksi sayılmaz aslında.- Telefon ve tabletlerden kablosuz görüntü aktarımında sıkıntılar yaşadım. Kopmalar ve stabil olmayan bağlantılar mevcuttu. Samsung, Xiaomi, Oppo ile düzgün bağlantı yapamadım. iPhone ile sorun yaşamadım.Sonuç: Kesinlikle iyi bir TV ve Türk Malı.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Daha güzel gösteren bir ekran daha görmedim..

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ürünü 5 6 aydır kullandım bu yorum beklettim biraz ama ürün fazlasıyla iyi uygulamaları hızlı açması falan tatmin edici ve iptv falan kullanıyorsanız internet hızınız iyiyse çok rahat işinizi görür ama eviniz falan büyükse aynı modelin büyüklerinden alın derim

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Çok araştırmalar sonunda doğru kararı vermişim.

  • Trendyol aracılığıyla, 16.07.2021
    (Ürünü satın aldı)

    fiyat performans televizyonu, görüntüler gayet güzel. ses de öyle. YouTube'a, internete girebiliyor, ihtiyaçlarımı karşılar durumda.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Çok memnunum teşekkürler hepsi burada harikasın

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
LG 43NANO796 LED TV kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. LG 43NANO796 LED TV yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat