LG OLED65CX6 65 inç 165 Ekran 4K Ultra HD Smart OLED TV Yorumları

LG OLED65CX6 65 inç 165 Ekran 4K Ultra HD Smart OLED TV yorum ve tavsiyeleri

(33 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Vatan Bilgisayar aracılığıyla, 02.10.2021

    Ürün çok güzel hayatımda ilk defa lg marka aldım ve çok mutlu oldum elvada samsung

  • NI1 aracılığıyla, 23.09.2021
    fiyat performans süper

    Evet anlatılan gibi eski TV 10 yaşındaydı bu süper.

  • Vatan Bilgisayar aracılığıyla, 24.08.2021
    Bu yorumun sahibi bu ürünü satın aldı.

    Malof İstanbul subenizdeki Ramazan beye ayrıca tşk ederim çok ilgili ve alakaliydi kendisi.benim için keyifli bir alışveriş oldu tekrar cihaz alacak olursam adres belli çok tşkler.

  • Amazzon aracılığıyla, 31.07.2021
    Hizmet süper .

    Cuma gecesi saat 23civarlarında siparişi verdim. 23.30 gibi nazik bir beyfendinin (yabancı olduğu belli 😊) bu saatte rahatsız ettim kusura bakmayın diyerek dönüş yapıp okeyini almaları , Cumartesi öğlen ürünün. tertemiz kolisinde elime geçmesi , böyle bir üründe. rakiplerinden biraz pahalı almama rağmen doğru tercih verdiğimi düşünüyorum. . Teşekkürler amazzon.

  • Vatan Bilgisayar aracılığıyla, 02.07.2021
    Bu yorumun sahibi bu ürünü satın aldı.

    Ürün hem tasarım hem teknoloji olarak oldukça ileride. Ps5 ile de mükemmel uyumlu.Erzurum mağazasında ilgi,bilgi ve alakası için de İlker beye teşekkürler.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 06.06.2021
    Kötü

    Olumsuz yönleri: Bozulan televizyonumuzdan sonra hemen ihtiyaç halinde sipariş verdik. Ancak gelen üründen de işlevlerinden de memnun kalmadık. Çok televizyon izleyen bir aile olduğumuz için bize göre televizyonun görüntü ve ses kalitesi çok önemliydi Ama maalesef gelen ürünün sesinden de göz yoran renklerinden de memnun kalmadık. Almak isteyenler olursa tercihinin bu yönde olmamalı, derim.

  • Vatan Bilgisayar aracılığıyla, 20.04.2021

    Gelecegin ekrani gelecegin tv si...Oled ekranlar artik alinabilir fiyatlara geldi gunluk yasamda dahada sik gorucez...Uzun arastirmalar sonucu cx e karar verdim cunuk lg hem oled ana panel uretici hem efsane kumandasi hemde tasarim harikasi ....

  • Vatan Bilgisayar aracılığıyla, 15.04.2021
    Bu yorumun sahibi bu ürünü satın aldı.

    Gerçekten sinema keyfi veriyor. Mükemmel

  • Vatan Bilgisayar aracılığıyla, 05.04.2021
    Bu yorumun sahibi bu ürünü satın aldı.

    Bir çok yere sordum internetten baktım fiyat araştırması yaptım ama insanların beklediği birazcık ilgi miş izmir Optimum'da çalışan Anıl arkadaşınıza teşekkür ediyorum

  • Vatan Bilgisayar aracılığıyla, 02.04.2021
    Bu yorumun sahibi bu ürünü satın aldı.

    Çok güzel

  • Vatan Bilgisayar aracılığıyla, 30.03.2021
    Bu yorumun sahibi bu ürünü satın aldı.

    Kasım Ayı'nda 77 CX'imi teslim aldığım, teslimat ve kurulum esnasında hiçbir sorunla karşılaşmadım. TV'yi ise söylenecek laf yok. Bugüne kadar tv izlemediğimi farkettim. Oled ayrıcalıktır.

  • Vatan Bilgisayar aracılığıyla, 23.03.2021
    Bu yorumun sahibi bu ürünü satın aldı.

    İzmir Bornova şubesinden LG 55CX modelini aldım. Gerek tercih gerek ürünü teslim alma aşamasında İlhami Bey çok yardımcı oldu. Kendisine çok kolay ulaşabildim mağazaya gitmeden pek çok sorum cevaplandı. Kendisi olmadığı süreçte de Erdem Bey aynı şekilde ilgilendi. Kasada Serkan Bey olumlu tavrı ile işlemleri sorunsuz halletti. Çok teşekkürler. Cihaza gelince Sony 9005 ve Samsung Q80T modellerini incelerken mağazaya gittikten sonra fikrim değişti. Siyah ekranlarda performansı, oyunlarda tepkime süresi çok iyi. Menü kullanımı çok kolay. Eğer bu benzeri bir ürün düşünüyorsanız mağazada inceledikten sonra satın alabilirsiniz.

  • Vatan Bilgisayar aracılığıyla, 19.03.2021
    Bu yorumun sahibi bu ürünü satın aldı.

    10 numara 5 yıldız tabirini hakediyor. Hizmet servis ve kurulum da gayet hızlı bir şekilde sonuçlandı. TV performansı özellikleri incelendiğinde zaten açıkça ortada. Ancak ince yapısından dolayı kesinlikle askı aparatı ile kullanılmalı (ki ben öyle yaptım) aksi taktirde çok sallanıyor.

  • Vatan Bilgisayar aracılığıyla, 15.02.2021
    Bu yorumun sahibi bu ürünü satın aldı.

    Urun çok güzel görüntüler kalitesi çok iyi. Ukarim ekran yanigi sorunu yasmamam. Tavsiye ederim Harika bir indirim ile aldiüim icin vatana teşekkür ederim.

  • Vatan Bilgisayar aracılığıyla, 14.02.2021
    Bu yorumun sahibi bu ürünü satın aldı.

    Televizyonu çok araştırarak aldım. Müthiş. Input lag yok gibi bir şey. Özellikle yeni nesil konsolunuz ya da oyun bilgisayarınız varsa tadı bu gibi cihazlarda çıkıyor. Oled gün ışığında iyi performans vermiyor gibi yazılar görürsünüz. Aldanmayın. Televizyonu pencerenin tam karşısına koymadığınız sürece sorun yok. Görüntü kalitesi olarak kusursuz. Kasası da çok karizmatik.

  • Vatan Bilgisayar aracılığıyla, 05.02.2021
    Bu yorumun sahibi bu ürünü satın aldı.

    PS5 ve film izlemek icin almıştım görüntü kalitesine hayran kaldım.Kesinlikle tavsiye ediyorum.Oled bambaşka bir teknoloji.

  • Vatan Bilgisayar aracılığıyla, 14.01.2021
    Bu yorumun sahibi bu ürünü satın aldı.

    Herkese iyi alış verişler öncelikle Bahçeşehir mağazasından tv almaya gittim başta Mücahit bey olsun Tayfun bey olsun ve LG promotörü Emre bey’e ilgi ve alakası ürün ile ilgili donanımlı bilgisi ürünün sunumu ve satış sonrası eve getirilme sürecine kadar desteklerini eksik etmediler. Samsung ta aklım vardı ama ürünü siz götürün siz servisi arayın gibir muhabbet olunca açıkçası soğudum bu tabi samsung un bir uygulamasıymış ve Vatan bilgisayarın değilmiş onuda öğrendim. LG ürünü kendisi getirdi kendisi kurdu. A dan Z’ye kadar Vatan bilgisayar ve LG her adımda bilgi verdi ve sonuçlandırdı tşkkr ederim

  • Vatan Bilgisayar aracılığıyla, 03.01.2021
    Bu yorumun sahibi bu ürünü satın aldı.

    Ben yaklaşık bir hafta önce Vatan'dan LG televizyon aldım. Çok memnun oldum. Özelikle satış elemanlarının ilgi ve bilgilendirmesi çok iyiydi. Teşekkür ederim

  • Vatan Bilgisayar aracılığıyla, 24.12.2020

    Vatanbilgisayar İstanbul Bostancı Şubesi’nden Satış Danışmanı Anıl Bey ve ona yardımcı olan mağaza müdürlerine ilgi ve samimiyetlerinden dolayı çok teşekkür ederim🙏🏻👍

  • Vatan Bilgisayar aracılığıyla, 24.12.2020
    Bu yorumun sahibi bu ürünü satın aldı.

    Hem mağaza hem montaj sırasında çok memnun kaldım

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
LG OLED65CX6 65 inç 165 Ekran 4K Ultra HD Smart OLED TV kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. LG OLED65CX6 65 inç 165 Ekran 4K Ultra HD Smart OLED TV yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat