Beko BKK-2123 A 700 W 4 Adet Pişirme Kapasiteli Teflon Çıkarılabilir Plakalı Izgara ve Tost Makinesi Yorumları

Beko BKK-2123 A 700 W 4 Adet Pişirme Kapasiteli Teflon Çıkarılabilir Plakalı Izgara ve Tost Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(7 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Trendyol aracılığıyla, 28.08.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Çok büyük beklentim yoktu ama çok da pratik değil. Kullanıyorum ama çok memnun değilim.

  • Trendyol aracılığıyla, 11.02.2021
    (Ürünü satın aldı)

    KALİTESİNE GÜVENDİĞİM BİR ÜRÜN FAZLA YER KAPLAMIYOR EN ÖNEMLİSİ TAM KIVAMINDA PİŞİREN BİR TERMOSTATI VAR.

  • Trendyol aracılığıyla, 17.11.2020
    (Ürünü satın aldı)

    iade ettgim ürünün degerlendirmesini yapamam

  • Trendyol aracılığıyla, 16.06.2020
    (Ürünü satın aldı)

    Ürünü çeyizime aldım kontrolünü sağladım geldiğinde tam istediğim boyutta 2 adet tost ekmeği tam sığıyor kibar görüntüsüyle şıklık katıyor hızlı teslimat içinde teşekkür ediyorum:)

  • Trendyol aracılığıyla, 25.03.2020

    Ürün çok hızlı elimize ulaştı. Fiyatı da gayet uygundu. Daha önce aynı makineyi 18 yıl kullandık ve çok memnun olduğumuz için tekrar satın aldık. Tek sorun cihazın üst tarafında kaplamasında çizik vardı. Değiştirmedik ama biraz daha özenli olunsaydı 5 yıldız da alırdı😊

  • NI1 aracılığıyla, 07.07.2019

    Ürün güzel diye almıştım ama sanırım bana gelen üründe şanssızlık fişe takar takmaz evin sigortalarını attırdı. Tekrar denedim sigorta tekrar attı. Hiç kullanmadan servise gönderdim ürün değişecek dediler. Ama üretilmediği için ellerinde hiç yokmuş anlayacağınız ya ürün elimde kalacak ya da ücret iadesi olacak.

  • NI1 aracılığıyla, 29.11.2016
    BAŞARILI MAĞAZA-GÜZEL ÜRÜN

    2 tost kapasiteli küçük aileler için ideal vede çok şık görünümlü bir ürün. Çıkarılabilir plakaları olması tercih etmemde ilk sebep oldu. Fiyat olarak ta Ar-Ticaret'in en uygun fiyata satması ayrı bi tercih sebebi oluyor. Güvenilir firma,kesinlikle tercih edilebilir.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Beko BKK-2123 A 700 W 4 Adet Pişirme Kapasiteli Teflon Çıkarılabilir Plakalı Izgara ve Tost Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Beko BKK-2123 A 700 W 4 Adet Pişirme Kapasiteli Teflon Çıkarılabilir Plakalı Izgara ve Tost Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat