Onvo OV65350 LED TV Yorumları

Onvo OV65350 LED TV yorum ve tavsiyeleri

(4 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Trendyol aracılığıyla, 18.08.2021
    (Ürünü satın aldı)

    kargonunnn ulaşması biraz uzun sürdü bulunduğum yerden dolayı ama baya yardımcı oldu trendyol. ürünü zaten çokça araştırıp almıştım. fiyat performans ürünü. görüntü kalitesi çok iyi. android olması büyük avantaj. ses konusunda zayıf. bunu da almadan bildiğim için daha tv gelmeden bir ses sistemi aldım. alacaklara bu şekilde tavsiye ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 24.06.2021
    Ürünün faturası gelmedi mağaza cevap vermiyor

    Mağazanın iletişimi sıfır ürünü teslim aldım ama faturam gelmedi mağazaya yazıyorum ama dönüş yapan olmadı bugün de iletişime geçilmezse maliye ve tüketici haklarına şikayet edeceğim. Ürünün kurulumu için servis ücreti isteniyor

  • Trendyol aracılığıyla, 23.03.2021
    (Ürünü satın aldı)

    530365444 nolu siparişimin faturasını tüm yazışma ve müracaat yollarını tükettiğim, her yere başvurduğum halde 09 Mart 2021 tarihinden beri alamadım. lütfen ilgi gösterip faturamı yollarsanız teknik servise ibraz edip garanti başlatacağım.

  • Trendyol aracılığıyla, 09.03.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Malesef ürünümüz hasarlı geldi

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Onvo OV65350 LED TV kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Onvo OV65350 LED TV yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat