Frisby FK-W98QU Kablosuz Klavye Mouse Set Yorumları

Frisby FK-W98QU Kablosuz Klavye Mouse Set yorum ve tavsiyeleri

(27 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    iyi

    malzeme kalitesi fiyatına göre iyi. klavyesi normal bir klavyeden 1-2 cm daha kısa üstteki multimedia tuşları düz bir şekilde dizilmiş, benim tercih ettiğim bir diziliş. klavyenin tuşları alçak ve plastik sesli çalışıyor. mouse tekerleği çok kaliteli değil, sallanıyor. mouseun tutuş hissi güzel. mouse koltuk,halı,masa her yerde rahatça çalışıyor. genel olarak beğendim, salonda multimedia klavye mouse olarak kullanıyorum. 2 katına satılan touchpadli klavye olan multimedia modellerini almaktansa bu şekilde klavye mouse ayrı olmasını tercih ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    CAPS LOCK

    tam bir fiyat performans ürünü diyebilirm. okulda akılla tahtalarda kullanıyorum, herhangi bi problem yok. silikon kılıf gerçekten hoş. bir de caps lock tuşunun aktif olduğu görünseydi tadından yenmezdi.

  • NI1 aracılığıyla, 01.02.2020
    kablosuz klavye ve mouse

    ürünü çok beğendim anlatıldığı gibiydi tavsiye ederim

  • NI1 aracılığıyla, 01.11.2019
    gayet iyi

    Ürün de mağaza da gayet iyi, teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.10.2019
    güzel

    Öncelikle kargo cok hizli.fiayata göre klavye mouse kalitesi iyi. başarılı

  • NI1 aracılığıyla, 19.07.2019
    Güzel ürün kaliteli

    Bence gayet güzel klavyesi sessiz fiyat performans açısından gayet uygun.

  • NI1 aracılığıyla, 21.06.2019
    Hafif mouse klavye iyi

    Sadece mouse biraz hafif kalıyor. Klavye is görür

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.05.2019
    Beş Yıldız

    Gayet iyi. İhtiyaç olursa bir daha alırım bundan çok hoşuma gitti ürün. Piller + Silikon kılıf ile geliyor. Çok iyi.

  • NI1 aracılığıyla, 16.04.2019
    güzel ürün hızlı kargo teşekkürler

    güzel ürün hızlı kargo teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.07.2018
    rezil.

    rezil bi klavye mouse. aldığım günden beri takılmalar geç yazmalar vs zaten yapıyordu. daha 26 Nisan da almama rağmen mouse sol tuşu da takılıp sert basmaya başladı. başta fiyatından dolayı avantajlı görünse de 2 ay sonra daha iyi bir klavye almak için yeniden arayışa girdim. tavsiye etmem..

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.05.2018
    Dört Yıldız

    Ürün gayet güzel ve elime hızlı ulaştı. Klavyede kapatma tuşu yok ama ikiside kullanılmadığında kendini standby'a alıyor bu güzel bir özellik. tuş sesleri normal, kılıfını takınca sesi baya bire azalıyor ve kılıf ile hissiyatı çok güzel. Fiyat performans ürünü almak isteyen çok üst bir performans beklemeyen arkadaşlara öneririm.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.05.2018
    Üç Yıldız

    Malzeme kalitesi normal ancak klavyede takılmalar oluyor. Bi yazıyor bi yazmıyor... Bence başka bir modele bakın.

  • NI1 aracılığıyla, 19.03.2018
    beğendim

    ürün resimde gösterildiği gibidir. yanında 4 adet kalem pil ile geldi. tek usb girişi ile hem klavye hem mouse aktif oluyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.10.2017
    Harika ürün

    Yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum daha verilen pilleri değiştirmedim beklediğimden çok çok daha yüksek performans aldım kendiliğinden ( kullanılmadığında ) otomatik bekleme moduna alıyor ve pil yemiyor ayrıyetten yanında verilen şu silikon zımbırtısı çok işe yarıyor klavyenin içine hiç toz girmiyor. Ben çok memnunum düşünmeden alınabilecek harika bir ürün. Öve öve bitiremedim ama gerçekten tavsiye ederim :)

  • NI1 aracılığıyla, 22.08.2017
    SÜPER KLAVYE

    çok beğendim süper

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.03.2017
    Üç Yıldız

    gayet kullanışlı bir ürün ve sağlam fakat şarj konusunda vasat altı bence, yani 4-5 ayda vereceğiniz pil parası ürünün parasına denk gelecek seviyede

  • NI1 aracılığıyla, 10.03.2017
    Süper çalışıyor

    Klavye ve mouse artık tek usb alıcı ile çalışıyor. Herkese tavsiye ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 27.02.2017
    Kullanışlı ve güzel

    Kutusundan 1 adet kablosuz klavye, 1 adet beyaz silikon klavye koruyucu, 1 adet kablosuz mouse, 1 adet mini USB ve 4 adet ince kalem pil çıkmaktadır. 2 pili klavyeye, 2 pili mouse takıyorsunuz. USB'yi bilgisayara taktığınız anda direk klavye ve mouse çalışıyor, herhangi bir ekstra kurulum vs. gerekmiyor. Klavye kibar ve kullanışlı, mouse güzel ancak biraz küçük ama sıkıntı yoktur... Bu fiyata set olarak bulamazsınız. Tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.02.2017
    berbat

    Üründen uzak durun performansı gayet berbat içiniz rahat olsun su geçirmez olayından da fazla şey beklemeyin kılıf koyuyosunuz üstüne ve o zaman harfleri görmek neredeyse imkansız oluyor mouse i fena değil ancak klavyeyi kurtarmiyor 10 metre mesafede yalan 2 metrede cekmedigini çok net hatırlıyorum ve oyun oynayacaksaniz almayın bi ilerleyip bi duruyor sunuz ve bu yüzden klavyeyi parcalayip bu seruveninde sonuna geldim

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.11.2016
    fiyata değer

    silikon kılıf oldukça başarılı, hem temizlik hem de ses yalıtımı konusunda son derece başarılı. mouse ele çok uygun. klavye oldukça fonksiyonel. fiyat / performans olarak alınabilecek mantıklı bir ürün.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Frisby FK-W98QU Kablosuz Klavye Mouse Set kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Frisby FK-W98QU Kablosuz Klavye Mouse Set yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat