Delonghi CGH900 1500 W 4 Adet Pişirme Kapasiteli Teflon Çıkarılabilir Plakalı Izgara ve Tost Makinesi Yorumları

Delonghi CGH900 1500 W 4 Adet Pişirme Kapasiteli Teflon Çıkarılabilir Plakalı Izgara ve Tost Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(33 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • YorumBudur.com aracılığıyla, 15.11.2019

    Yeni aldım. Tost konusunda çok başarılı kaliteli bir makina. İyi ki almışım.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 13.10.2019

    Berbat bir makine aldığımız günden beri ne yaparsak yapışıyor.birde fazla verip döküm plakalı aldım.paramı helâl etmiyorum

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 13.03.2019

    Tost için harika bir ürün. Sadece tost yapacaksınız direk alın. fakat ızgara için aynı şeyi söyleyemem ızgara konusunda çok zayıf. Yavaş yapıyor soguyor tekrar ısınmaya çalısıyor. o arada etler kuruyor. Yazılarıda hemen silindi. kısacası amacınız tost ise alın. ızgara ise almayın

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 23.12.2018

    Delonghi tost ve ızgara makinasının ısınması için 1 saat beklemeniz lazım ve sonrada sanırım ızgaralarının iletkenliği düşük olduğundan çok yavaş kızarttığı için kurutuyor, erken alırsanızda ıslak ve lastik gibi oluyor. Bu şartlarda kurutacağından malzemeyi ziyan etmemek için denemedim dahi. Derhal kaldırdım, atacağım. Kahve makinasınıda alacaktım ama Allahtan almamışım. Bu durumda bu markadan hiçbirşey almam. Çünkü satıcılarda ürünü iyi tanımıyorlar. Tavsiye etmiyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.03.2017
    Yazıları hemen silindi

    Ürünü aldığımızın ertesi günlerinde ürün kullanım özelliğini gösteren ısı derece ayarlayan, tost ızgara özelliğini seçmek için kullanılan düğmeler etrafında bulunan yazılar silindi, tost yapma konusunda ise abartılacak kadar güzel değil, bilindik tost makineleri ile aynı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.01.2017
    Hem Görüntüsü Hem de Performansı İyi

    Hem görüntüsü hem de performansı güzel bir tost makinası. Döküm plakalı olması yüzünden tercih ettim. Plakalar çıkarılabiliyor ve yıkanabiliyor. Temizlemesi kolay. Üst kapağın hareket ekseni güzel tasarlanmış. Kalın tostları da bastırmaya izin veriyor. Döküm olduğu için biraz geç ısınıyor ama çok kaliteli ve eşit bir pişirme sağlıyor. Izgara fonksiyonu da fena değil ama açıkçası pek tercih etmiyorum. Hepsiburada sayesinde çok iyi bir fiyata satın aldım. 2,5 senedir keyifle kullanıyorum. Herhangi bir sıkıntı yaşamadım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.01.2017
    kaliteli

    ürünü 6 aydır kullanıyorum gayet iyi kullanışlı yalnız düğmenin etrafındaki yazılar hemen silindi ama sıkıntı yok eliniz alışıyor ızgara-tost

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.07.2016
    Delonghi CGH900 .......

    Eski tost makineme göre biraz geç ısınıyor. görüntüsü kaliteli yakmıyor,kargo hızlı sorunsuz teşekkür ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.07.2016
    Delonghi CGH900 Izgara Özellikli Çıkabilir Plaka Tost Makinesi hakında

    sağlam ve fazla yer kaplamıyor bence mükemmel teşekkürler kolay gelsin

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.06.2016
    Harika

    Ürün gerçekten çok iyi. Resimde biraz büyük gözükebilir ama o kadar da büyük değil ve fazla yer kaplamıyor. Ürün üzerindeki düğmelerin ise görevi şunlar: Soldaki düğme ızgaranın sıcaklık ayarı, sağdaki düğme tost modunun sıcaklık ayarı, ortadaki düğme ise 2 fonksiyonlu, sol tarafa çevirirseniz ızgara devreye giriyor, sağ tarafa çevirdiğinizde tost özelliği devreye giriyor, ayrıca bu sayede fişi çekmeden makineyi açıp kapatıyorsunuz. Genellikle bu tip makinelerde eleştirilen bir nokta var, o da tostların kızarmaması ve ekmeğin içinin hamur kalması. Bu aslında makineyle alakalı bir durum değil. Bu makinede tost sıcaklık derecesini 180 dereceye getirip ekmekleri iyi yağlayıp 5-10 dakika arasında kızartırsanız harika ve çıtır çıtır oluyor tostlar. Izgara fonksiyonunu ise henüz denemedim ama tost konusunda gerçekten iyi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.06.2016
    iyi tost yapamıyor

    Ekmeği yumuşatıyor. Sanırım nemi içeride fazla hapsettiği için yarı haşlanmış yarı kızarmış, salam kıvamında bir tost yiyorsunuz. Makyajı güzel ama işe yaramıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.06.2016
    ...

    Biraz geç ısınıyor, ancak ısınınca kısa sürede tostlar oluyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.04.2016
    Babalar gibi makine

    Makine efsane! Teslimatta hiç bir sıkıntı yaşamadım. Daha ne olsundu?

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.02.2016
    fevkalede işte budur

    ürün parasını değecek kadar kaliteli enfes bir okadar muazzam ...tost yapacaksan ızgara yapacaksan ışte budur diyeceksin ..konu kapanmıştır....herkese hayırlı alışverişler

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.12.2015
    GÜZEL BİR ÜRÜN

    Makina çok güzel.En uygun fiyata hepsiburada.Yurtiçi kargo çok sıkıntılı ürün çok geç teslim edildi.Hepsiburada yetkilileri sorunla hızlı bir şekilde ilgilendiler.Ürün gayet iyi çok beğendim.Gönül rahatlığıyla alın

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.11.2015
    ŞAHANE TOSTLAR

    Harika bir tost makinası, inanılmaz güzel toslar yapabiliyorum artık, herkese tavsiye derim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.07.2015
    Sakın Izgara yapmayın

    Tost yaparken gayet başarılı bulduğum ürünü ızgara modunda aynı başarıyı sağlayamadığını gördüm. Öncelikle etrafa çok fazla yağ sıçrıyor. Isınması güzel ancak yiyeceklerin pişme süresi beklediğimin çok üzerinde çıktı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.06.2015
    Fiyatının üzerinde kalite

    Ürün şık olduğu kadar materyal olarak da sağlam, ısı plakaları çıkarma tuşuyla kolayca çıkarılıyor, pişirme yüzeyi geniş, uzun yıllar kullanılabilir. Fiyatının üzerinde bir kalitede.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.05.2015
    Fiyatını hak ediyor

    Genelde hepsi burada kanalıyla pazarlanan bütün üünler çok güzeli De Longhi de bunlardan biri. Çok şık bir tasarım ve faydalı bir alet. Belki tanınmıyor ama Herkese tavsiye ederim.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 25.04.2015

    kaliteye çok önem veririm. bu nedenle seçici davranırım. evimde her zaman kaliteli ve güvenli cihazları kullanırım. eski tost makinemden kurtulduktan sonra delonghi tost makinesi aldım. şimdi tostlarım tam istediğim kıvamda. her sabah hızlı ve pratik bir şekilde tost keyfini çıkarıyorum.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Delonghi CGH900 1500 W 4 Adet Pişirme Kapasiteli Teflon Çıkarılabilir Plakalı Izgara ve Tost Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Delonghi CGH900 1500 W 4 Adet Pişirme Kapasiteli Teflon Çıkarılabilir Plakalı Izgara ve Tost Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat