Aksu Gross 1800 W 6 Adet Pişirme Kapasiteli Teflon Çıkarılabilir Plakalı Izgara ve Tost Makinesi Yorumları

Aksu Gross 1800 W 6 Adet Pişirme Kapasiteli Teflon Çıkarılabilir Plakalı Izgara ve Tost Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(114 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    çok iyi 2 3 tane aldım

  • HepsiB. aracılığıyla
    BU FİYATA BU PERFORMANS, MUAZZAM!!

    Yaklaşık 1 haftadır kulanıyorum. Çıtır çıtır müthiş tostlar yapıyor. Açıkçası ilk yaptığım tostta hayal kırıklığına uğradım, lakin denedikçe ve tekniğini öğrendikçe sizi fazlasıyla tatmin ediyor. Temizlemesi de çok basit, yapışmaz plakalarına gerçektende hiçbir şey yapışmıyor. Üstelik plakaların çıkarılabiliyor olması, pratikliğine pratiklik katıyor. Güzel, çıtır çıtır tost yemek istiyorum diyorsanız yüzlerce lira harcamanıza kesinlikle gerek yok. Bu fazlasıyla iş görüyor. Gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    güzel ürün

    ürün elime zamanında ulaştı. başta hafifliğinden dolayı fazla bi kalite hissi vermiyor ama bence güzel ve başarılı memnun kaldım. fiyatı da uygun diğerlerine fazla para vermeye gerek yok. ihtiyacımızı fazlasıyla görüyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Köklü Bir Marka Aksu

    Çok dayanıklı ve çok hızlı bir şekilde tost yapıyor. Haznesi geniş, 3 tostu aynı anda rahatlıkla yaparsınız. Tostu 1 veya 2 derecede yapın, 3.derecede yaparsanız çok hızlı yapar ve yakabilir. Eski tost makinemin hemen içi soyulmuştu çöp oldu. Bu o konuda da çok iyi dayanıklı bir malzemeden üretilmiş.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Plaka yüzeyi

    Bu ürün bildiğim, güvendiğim ve kullandığım bir marka. Yıllarca ve güvenle kullanılabilir. Ancak benim aldığım t34 modelinin plakaları döküm değil, alüminyum. Yine de amacı doğrultusunda alınacak en iyilerinden birisi, hatta fiyatı ile en iyisi.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Fiyat/Performans Açısından Harika!

    Fiyat performans açısından değerlendirildiğinde süper bir ürün. İlk açtığımda hafif olmasından dolayı kalitesiz gibi hissediliyor ama kesinlikle öyle değil. Çıkarılıp kolay yıkanan plakaları ve yağ akması için kenarında bölüm var. Tavuk balık ve köfte yapıyorum akma damlama sorunu olmuyor. Tostları da çok hızlı ve güzel pişiriyor. Teşekkür ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 20.02.2022
    mükemmel

    Olumlu yönleri: süper bi ürün

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 20.11.2021
    harika bir ürün iyi almışım

    Olumlu yönleri: harika bir ürün iyi almışım

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 28.05.2021
    Tavsiye edilir

    Olumlu yönleri: Ürün özelliklerinde anlatıldığı şartları sunuyor.Marka takıntısı olup daha fazla para ödemeye gerek yok,aksu yıllardır kalitesinden ödün vermeyen ürünleri piyasa sunuyor.Bu fiyata piyasada benzerleri ile aynı işi gorecek nitelikte olan bu makinayı almanızı tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 01.05.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) güzel

    Olumlu yönleri: İsindiktan sonra geç soğuyor güzel pişiriyor yani tost Makinesi olarak fazla bişey aramıyorsaniz güzel derim Olumsuz yönleri: Ayağının altındaki parça çıkmadı ama çok da sorun değil

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 22.04.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumsuz yönleri: Daha önce aynı ürünü kullanmistim daha sağlam ve daha kaliteliydi yeni üründe kullanılan malzeme özellikle kullanılan plaka çok ince ve basit üzerine bastırınca bile yanlarının esnedigini gorrbilirsiniz

  • Trendyol aracılığıyla, 29.12.2020
    (Ürünü satın aldı)

    Fıyatına gore cok basarılı tavsıye ederım

  • Trendyol aracılığıyla, 20.12.2020
    (Ürünü satın aldı)

    Sol ayak kısmının tabanı yoktu. çalışmasına engel olmadığı için iade etmedik.Fiyat/performans olarak beklentilerimi karşıladı. Kargoya verildiğinin ertesi sabahı elimizdeydi.

  • Trendyol aracılığıyla, 07.12.2020

    üst kapağı çıkık bi şekilde geldi yani tam oturmuş değil ve takılmıyo bir türlü başına böyle bişiy gelen var mı

  • Trendyol aracılığıyla, 16.11.2020

    Süper tost makinesi

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 20.10.2020

    Geçende yazmışdım makinanın tutma kolu eriyor diye bu gün tost makınası patladı sigortaları attırdı hiç tavsiye etmiyorum hemde giç

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 18.10.2020

    Mrb ben yaklaşık 23 yıl aksu tost makınası kullandım gayet memnun dum 15 gün önce yenisini aldım eskisi ile alakası yok iki tost yaptık tutma kolu ısıdan eridi ve her tost yaparken eridiği için koku yapıyor iade düşünüyorum yenisini tavsiye etmiyorum

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 28.09.2020
    "Yerli ve kaliteli ürün"

    Olumlu yönleri: Daha önce başka marka bir ürün almıştım Antep ten gönderilmişti ayakları kırık gelmiş geri iade etmiştim, bu siparişimin Kilis ten geleceğini öğrenince eyvah yine yolda kırılırmı acaba diye düşündüm neyse ki düşündüğüm olmadı sağlam olarak elime geçti, gayet güzel kullanışlı hemde bayağı büyük ısıtması çok iyi hemen kullandım sonuç çok iyi bu marka çok eski bir marka ürünleri kaliteli teşekkürler

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 04.09.2020
    "Tost yapabiliyor"

    Olumlu yönleri: Ürün uygun fiyatlı ve tost yapmayı başarabiliyor. Bu bakımdan olumlu. Olumsuz taraflarını görmezden gelebilirim diyorsanız işinizi görür. Olumsuz yönleri: Sipariş verdiğim satıcının ilanında gri renk ürün gönderileceği belirtildiği hâlde beyaz renkli ürün gönderildi. Üstelik cihazın plastik bağlantı menteşelerinden biri kırıktı. Cihaz kutusundan çıktığında kullanılamayacak hâldeydi. Alırken kart kampanyasından da faydalandığım için iadeyle uğraşıp hakkımı kaybetmek istemedim. Kırık parçayı yapıştırarak onarmak durumunda kaldım. Üretim işçiliği de vasat altı. Cihaz üzerinde birkaç kılcal çizik mevcuttu.

  • Trendyol aracılığıyla, 28.08.2020

    Çok güzel pişriyo hemen usınıyo

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Aksu Gross 1800 W 6 Adet Pişirme Kapasiteli Teflon Çıkarılabilir Plakalı Izgara ve Tost Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Aksu Gross 1800 W 6 Adet Pişirme Kapasiteli Teflon Çıkarılabilir Plakalı Izgara ve Tost Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat