Cloer 1445 Brüksel Waffle Makinesi Yorumları

Cloer 1445 Brüksel Waffle Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(2 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 08.11.2017
    Gerçek waffle

    Gerçekten kalın ve büyük wafflelar yapıyor. makine gerçekten sağlam bu kadar ağır olacağını beklemiyordum. kesinlikle yapışma yok. bir kere yağlayınca birkaç defa yağlamadan yapabiliyorsunuz. Alman kalitesi kendini hissettiriyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.09.2017
    Çok başarılı

    süper kalite, almanya üretimi ve plakaları çok sağlam ve ağır.... Çok hızlı ısınıyor ve pişiriyor. öyle 4-5 dakika falan beklemek yok. hamuru koyma zamanını ışıkla bildiriyor ve piştiğinde ışık yeşil oluyor ve kapağı sadece o zaman açıyorsunuz. Arada bir pişti mi yandımı gibi kontrole gerek yok. temizlemek için sadece siliyorum yapışma yok şimdilik... ince waffle yapmıyor baya doyurucu kalın ve büyük... Tavsiye ederim...

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Cloer 1445 Brüksel Waffle Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Cloer 1445 Brüksel Waffle Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat