Fitbit Charge 4 Fırtına Mavi Siyah Akıllı Bileklik Yorumları

Fitbit Charge 4 Fırtına Mavi Siyah Akıllı Bileklik yorum ve tavsiyeleri

(9 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Amazzon aracılığıyla, 30.07.2023
    Tracker

    Güzel bir tracker

  • Amazzon aracılığıyla, 19.02.2022
    Harika

    Fitbit'i yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum. Artıları: + Şarjı oldukça uzun gidiyor. Telefona sürekli bağlamıyorum ve GPSi kullanmıyorum. Pazar akşamı şarj ettiğimde bir sonraki pazar en az %25 şarjı oluyor. Elbette tüm özelliklerini aktif olarak kullanırsanız daha kısa gidecektir. + Oldukça sık, güzel bir tasarımı var. + Kutudan kalın bilekliler için ekstra uzun bir kordon daha çıkıyor. Bence çok güzel düşünülmüş. + Üygulaması başarılı, geçmiş günleri ve haftaları görebiliyorsunuz. + Uyku ve adım sayma isabetli. Adımları doğru sayıyor. + Sessiz alarm başarılı. Eksiler: - Araç içinde seyahat ederken bazen adım sayması. Benim gözlemim yol bozuk olduğunda bunu yapıyor. - Telefon sessizdeyken aramaları göstermiyor. Android telefon için böyle bir problem var. Ben ayarlayamamış olabilirim.

  • Amazzon aracılığıyla, 31.01.2022
    En dayanıksız fitbit

    1. senenin sonunda parçalandı, saate bağlanan vidalar kırılıyor ve fitbit sorumluluk kabul etmiyor. Fitbit inspire çok daha dayanıklı ve kullanışlı, charge2im hala çalışıyor. Upgrade için almıştım, pişman oldum. Sakın almayın!

  • Amazzon aracılığıyla, 31.01.2022
    Ürün suya dayanıklı değil.

    Bu ürün suya dayanıklı, yüzenler için uygun olarak lanse ediliyor. Elektronik suya dayanıklı, ancak kayışı saate bağlanmasına yarayan küçük bir parça var. O saate vidalanmış. 12 ay içinde vidalar çürüyüp kırıldı. Problemi kayışı değiştirerek çözebileceğimi sandım, ama yanılmışım. 4000 TL'lik ürün 12 ayda çöp oldu.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Senesini doldurmadan kordonları eridi gitti, geriye kalan kasayı kullanmak için yemi kordon sipariş ettim. Yazık verdiğim paraya tavsiye etmiyorum.

  • Amazzon aracılığıyla, 30.06.2021
    Kötü bir ürün

    Çok araştırdım ve iyi bir ürün olarak görünüyordu. Uyku ve adım sayma konularında sıkıntı var. 6 gecenin 2'sinde detay uyku analizini yapamadı, veriyi toplayamamış. Adım sayarda da fazla ölçüyor, yürümeden kolunuzu oynayınca (yürüyüş şeklinde gibi) adım sayacını arttırıyor. Ben evde olmama rağmen hergün 15bin adım en az çıkıyordum, saçmalıyor. İade ettim, tavsiye etmem, bir işe yaramıyor...

  • Amazzon aracılığıyla, 07.12.2020
    Fiyatının karşılığını veren bir ürün değil

    Kutu bana ulaşmadan önce açılmıştı, bir gün kullandım, ertesi gün iade ettim. OLED ekranı var ama çözünürlük düşük, ekran pikselleri görülebiliyor. Ekran çok küçük. Sınırlı sayıda watchface (kadran) var, en fazla 10-12 tanedir. Uygulama yüklenemiyor. 7 gün kullanım süresi, 5 saat GPS süresi vaad ediyor. Ancak bu vaadi karşılayamadığı iddia ediliyor(fitbit forumlarında). Mobil uygulaması kullanıcı dostu değil, bana göre karışık bir menüsü var. Akıllı bileklik de kullanıcı dostu değil bence. GPS kapatmak istediğimizde aktivitelere teker teker girip, her aktivitenin GPS'ini kapatmak gerekiyor, mesela. Tek bir tuşla GPS açılıp/kapatılabilmeliydi. Bilekliğin bilekte verdiği hissiyat rahatsızlık hissiyatıydı. Belki zamanla alışılır(saat kısmı biraz kalın). Bildirimler sıkıntılı. Ard arda gelen whatsapp mesajlarının tamamını görüntüleyemiyorsunuz mesela. Hiç yürüyüş ya da koşu yapma fırsatım olmadı. Zaten GPS açıkken şarjı su gibi içtiği dile getiriliyor.

  • Amazzon aracılığıyla, 25.10.2020
    Memnuniyet

    Urunun kurulumu basit, icerisinden cikan bir boy buyuk kordon cok iyi dusunulmus. Ekrani Alta serisine gore oldukca buyuk geldi. -Hizli ve sorunsuz siparis icin tesekkurler. -Ilk kurulum sirasinda guncelleme yuzunden, kurulum ekraninda biraz bekliyorsunuz. Kurulumdan sonra guncelleme dusunulebilir.(~10dk)

  • Amazzon aracılığıyla, 18.08.2020
    Defolu urun dikkat

    Oncelikle urunu iade ettim. Sorun su: urunun ekrani ile cikabilen ust banti arasinda bir bosluk vardi. Elime ulastiktan sonra bunu gorunce once forumlari arastirdim cok yaygun ve cozumu zor bir problem oldugunu gordum. fitbit amerikayla gorustum iade etmemi ve yenisiyle degistirilmesi gerektigini sorun olursa bilgi vermemi istediler. amazzoni hemen aradim cok yardimci oldular ve hemen para iadesi onayi verildi. Fakat urunu degistirmek istememe ragmen yeni urunde ayni sorunun olmayacagi garantisi olmadigindan tekrar alamadim urunu. Ayrica amazzonun calistigi mng kargo firmasinin adresiniza iade icin gelmemesi tam bir sacmalik. Sizin gidip kargoyu teslim etmeniz gerekiyor. Hem hizli kurye ucreti odedim hem urun defolu cikti hem de gidip elimle kargoya birakmak zorunda kaldim. amazzonun hizmeti iyi fakat mng yerina baska bir kargo bulmali

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Fitbit Charge 4 Fırtına Mavi Siyah Akıllı Bileklik kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Fitbit Charge 4 Fırtına Mavi Siyah Akıllı Bileklik yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat