Breville BGR200EX 2400 W 6 Adet Pişirme Kapasiteli Teflon Çıkarılabilir Plakalı Izgara ve Tost Makinesi Yorumları

Breville BGR200EX 2400 W 6 Adet Pişirme Kapasiteli Teflon Çıkarılabilir Plakalı Izgara ve Tost Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(103 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Breville Profesyonel Izgara / Tost Makinesi Bgr200ex

    Ürün güzel ve kullanışlı,teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Kaliteli on numara beş yıldız

    2 yıldır kullanıyorum tostları muhteşem.Izgara olayı da çok çok iyi.Döküm olması ve kalitesi çok iyi.2 yıldır çok sık kullanmama rağmen ilk gün ki gibi yeni duruyor.Temizliği de çok basit.Verdiğim paraya değen bir ürün oldu.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 04.05.2022
    mükemmel

    Olumlu yönleri: hızlı ısınıyor çıtır çıtır tost yapıyor.tost makinesi almak isteyenler kaçırmasın derim. Olumsuz yönleri: açma kapama düğmesi yok. işiniz bittiğinde fişten çıkarmak zorunda sınız

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 12.02.2022
    kaliteli

    Olumlu yönleri: 2.kez alıyorum başka bir yere. Çok memnunum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 18.12.2021
    güzel ürün

    Olumlu yönleri: güzel ürün memnun kaldım

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 09.12.2021
    harika çok beğendim

    Olumlu yönleri: çok kaliteli çok hoşuma gitti bence parasının hakkını fazlasıyla veriyor ayrıca plakaları öyle kolay kolay çizilecek gibi durmuyor beğendim

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 02.12.2021
    Mükemmel

    Olumlu yönleri: Kargo ve paketleme gayet sağlamdı. Ürün fiyatı ve performansı açısından oldukça yeterli. Lezzetli tostlarimda vazgeçilmezim olacak gibi

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 15.11.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Ürün kaliteli

    Olumlu yönleri: Ekmeği olması gerektiği gibi kıtır kıtır yapıyor, olması gerektiği gibi ipincecik yapıyor. Başka markanın çok daha ucuz bir modelini aldım, bunların hiçbirini yapamadığı için iade ettim. Bundan memnun kaldım. Tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 15.11.2021
    piyasadaki fiyatı uygun olan en sağlıklı tost makinesi

    Olumlu yönleri: Gerçek manada tost makinesi ve sağlık açısından tost makinelerinden fiyatı en uygun olanıdır.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 26.09.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) KALİTE VE FİYAT PERFORMANSI

    Olumlu yönleri: DÖKÜM PLAKA, AYARLANABİLİR YÜKSEKLİK, ISI AYARI, YÜKSEKLİK AYARLARI Olumsuz yönleri: ÇIKMAYAN PLAKA, KAPATMA DÜĞMESİ

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 17.08.2021
    Güzel

    Olumlu yönleri: Tost makinam elime ulaştı. Makine çok güzel. Hızlı bir şekilde ısınıyor ve çok güzel tost yapıyor. Plakaları ağır olduğu için ekmeği gerektiği ölçüde eziyor ve kıtır bir ekmek olmasını sağlıyor. Ekmeği yakmıyor. Tam kıvamında yapıyor. Kargosu da çok hızlı. Özenli bir şekilde paketlenmişti. Biz çok memnun kaldık. Almanızı öneririm.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 04.06.2021
    Kullanışsız

    Olumsuz yönleri: Hiç pratik olmayan ve temizliği çok fazla zaman alan pahalı gereksiz bir ürün. Çok fazla yer kaplıyor. Hiç tasarruflu değil .Yapılan herşeyi yakıyor. İçi de hep çiğ kalıyor. Hiç memnun kalmadık ve parazınızı boşuna sokağa atmayın. Daha uygun fiyata daha iyi kalitelileri mevcut. Teslimatı da kötüydü, hem geç geldi, hem de özensizdi.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 28.04.2021
    Bayıldımmm

    Olumlu yönleri: "Geceleri tost yemek benim için vazgeçilmez bir öğün. Geçenlerde annemin makinesini bozunca mecbur almak zorunda kaldım. Bu makineden almak istediğini iliyordum fakat öğrenci olduğum için bütçemi aşıyordu. Yine de annemi mutlu etmek için değer dedim ve kardeşlerimle birlikte ortak aldık. Çok mutlu oldu. Makinen kalitesi tartışılmaz, efsane bir ürün. Artık her gece daha kaliteli tostlar yiyorum. "

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 19.01.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) ürün parasını hak ediyor

    Olumlu yönleri: Pratik ve hızlı pişirim, plakalar çıkmıyor ama plaka derinliği ve makinenin kapanma düzeneği dışarı sızıntı yapmıyor. Bu nedenle plakalar çıkmasa da kolay temizleniyor. Çok memnun kaldım

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 13.09.2020
    "GÜZEL DEĞİL"

    Olumsuz yönleri: Arkadaşım bir süreliğine kullanıp rafa kaldırdığı pek fazla memnun kalmadığı bir ürün oldu çünkü koyduğu yiyeceklere yeteri kadar ısı veremeyim üstünü yakıp içini pişirmemekte bu da oldukça olumsuz bir durum ve uzun süreli pişirme vadisiyle oldukça sıkıcı bir durum olup kullanmasını engelledi

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 15.08.2020
    "HARİKA"

    Olumlu yönleri: 2200 watt gücü ile hızlı ısınıyor, böylece enerjiden tasarruf sağlayarak hızlı ve yanmayan tostlar hazırlayabiliyorum işlevi olduça başarılı yüsek performans gösteren harika bir ürün.

  • NI1 aracılığıyla, 07.06.2020

    Sage marka zaten beğendiğim bir marka. Döküm olduğundan biraz ağır. Mağaza ürünü aldığım gün hemen kargoya verdi. Çok hızlıydı.

  • NI1 aracılığıyla, 03.05.2020
    Güzel ürün!!

    Ürünü genel olarak beğendim ancak 1 puan’ı ısı ayarını yaptığımız düğmesinden kırdım. Dokunduğunda sağ sola sallanıyor gibi, yani kalitesiz bir montaj yapılmış, yerinden çıkacakmış gibi duruyor. Bunların dışında kalitesi iyi, henüz sucuk ekmek yapmadık ama bakalım artık :

  • NI1 aracılığıyla, 03.05.2020
    Kullanimla ilgili gozlemler

    Urunu begendik. Iki tarafi da tirtikli yapiya sahip, yani yumurta vs pisirmek icin duz yuzeyi yok. Once isitip sonra tost u koyuyorsunuz. Yuzey isindiktan sonra tost 1 dakikada hazir. On/off tusu yok her seferinde prizden cikarmaniz gerek.

  • NI1 aracılığıyla, 24.04.2020
    ürün kalite

    oldukça geniş bir alanı var 4 adet tost yapabiliyor. ağırbir makine bastırmaya gerek yok. ızgara için kullanmayı düşünmüyorum tost makinası tost içindir ama yapılabilir. açma kapama düğmesi yok ama bilerek aldım. çabuk ısınıyor 3 dk da tost hazır. geç soğuyor. tek üzen tarafı sıfır ürünün çelik kısmında renk atması ve çizik var. virüsten dolayı iade edemedim ama üzdü. umarım daha çok açılmaz. bu yüzden 4 yıldız yoksa 5 i hakediyordu.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Breville BGR200EX 2400 W 6 Adet Pişirme Kapasiteli Teflon Çıkarılabilir Plakalı Izgara ve Tost Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Breville BGR200EX 2400 W 6 Adet Pişirme Kapasiteli Teflon Çıkarılabilir Plakalı Izgara ve Tost Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat