Bosch KGN56VWF0N F Enerji Sınıfı 505 lt Çift Kapılı Kombi Tipi Buzdolabı Beyaz Yorumları

Bosch KGN56VWF0N F Enerji Sınıfı 505 lt Çift Kapılı Kombi Tipi Buzdolabı Beyaz yorum ve tavsiyeleri

(52 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Dolap çok şık ve içi çok geniş. Biraz uzun bir dolap. Mutfak dolabını kesip yukarı çıkardık. Çok memnunum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Tek kelimeyle harika samimi bir şekilde herkese tavsiye ederim Ölçülerine iyi bakın dolap gayet güzel...

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    ürün güzel büyük ayrıca hepsijet kargo personeli çok ilgili 1 günde geldi

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.12.2023
    (Ürünü satın aldı)

    ürünü alalı 3 ay oluyor çok memnunuz.

  • Trendyol aracılığıyla, 07.03.2023
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün ebat olarak güzel ancak nedenini bilmediğimiz bir şekilde içinde bir koku oluşmaya başladı.

  • Trendyol aracılığıyla, 14.01.2023
    (Ürünü satın aldı)

    Büyüklüğü ideal ve burada daha uygun mağazalarda daha pahalı.

  • Trendyol aracılığıyla, 17.12.2022
    (Ürünü satın aldı)

    urun borusan lojistikle gonderiliyor . 23 gunde geldi . durumu fotografta mevcut . hayatimdaki en kotu internet alisverisiydi. trendyoldan son alisverisim.

  • Trendyol aracılığıyla, 31.10.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün çöm güzel ben 5 yıldır kullanıyorum. Kardeşime de alalım dedik aldık ama kargo yani Borusan o kadar kötü taşırdılar ki altını vurdukları için köşe kısmı kırıldı 20 gün iade ile uğraştık sağolsun satıcı iademizi yaptı ama Borusan tam bir faciaydı iadeden sonra media Marktan bir üst modelini daha uyguna aldık

  • Trendyol aracılığıyla, 05.09.2022
    (Ürünü satın aldı)

    ürün mükemmel tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.07.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Birebir aynı ürün geldi herşey dört dörtlük

  • Trendyol aracılığıyla, 11.06.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Bosh kalitesi ses duymak için stekeskop gerekiyor

  • NI1 aracılığıyla, 16.04.2022
    sorunuz aliş veriş

    ilgili mağaza almak isteyen alabilir gönül rahatlığıyla

  • Trendyol aracılığıyla, 22.03.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün gerçekten çok güzel fakat horoz lojistikten geldi ben hayatımda bu kadar berbat ve terbiyeyiz kargocu görmedim. Şöför hakarette bulundu. Aradılar ben çeyizim için evime aldım annemle bir sokak var aramızda annem geliyor bekleyin dedim bekleyemem diyip bagırıp telefon kapattılar rezalet eger horozdan alıyorsanız iptal edin.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 15.03.2022
    Bir Bosch klasiği..

    Olumlu yönleri: Ürünün görselliği ve tasarımı oldukça güzel. İç hacmi olabildiğince geniş ve kullanışlı. Birçok ailenin tamamını dolduramayacağını tahmin ediyorum. Sebze ve meyve alanı ürünleri dipdiri tutuyor. Son derece sessiz çalışıyor. LED aydınlatma iyi olmuş, karanlıkta kalan alan pek yok. Dış gösterge paneli görselliği artırıyor. Soğutması oldukça verimli, kısa sürede sonuç veriyor. Dondurucu alanı da normal kullanımda yeterli alan sağlıyor. Olumsuz yönleri: Hoşuma gitmeyen bir özelliği var; kısa süreli aç kapa yapmak gerektiğinde kapı vakumla kilitli tutuluyor, 20-30 saniye kadar ağaç oluyorsunuz :) Zannedersem çocuklar için bu özellik konulmuş. Bu aşamada açmak için zorlanmaması gerekiyor. Ürün için olumsuz özellik değil belki ama ölçülerini dikkate almakta fayda var. Mutfaklarda klasik bırakılan buzdolabı yuvasının boşluğunu dikkate almalısınız, bizde biraz ön kısmından dışarı taşma oldu, çok abartılı olmasa da. Tabi yük asansörü olmadığı için ve normal asansöre sigmadigindan taşıma yapılacak merdiven boşluğunu ve daire girişinin manevra yaptırmak için yeterli olup olmadığına da bakmak lazım, biz de bayağı uğraştırdı.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Göründüğü kadar büyük değil..ama sessiz

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 05.12.2021
    Güzel

    Olumlu yönleri: Annemin kullandığı dolap artık yeterince soğutmadığı için geçtiğimiz günlerde satın aldık. Dolap, mutfaktaki yere tam uydu. Soğutması ve dondurması oldukça hızlı. Enerji tasarrufu yüksek olduğu için rahatlıkla kullanabiliyoruz. Rengi de mutfak dolaplarımızın rengine tam uydu. Kontrol panelini annem rahatlıkla kullanabiliyor. Özelliklerine göre en uygun fiyatlı buzdolaplarından biri, rahatça tercih edebilirsiniz.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 05.12.2021
    Güzel

    Olumlu yönleri: Uzun zamandır istediğim bir buzdolabı tarzıydı. Fiyatının indirimde olduğunu görünce hemen satın aldım. Buzdolabı beklediğimden daha sessiz çalışıyor, hiç rahatsız etmiyor. Buzdolabının malzemesi de oldukça kaliteli görünüyor. A++ enerji sınıfı sayesinde enerjiden tasarruf edebiliyorum. Rengi ve tasarımı çok şık ve güzel, mutfağıma çok uydu. Bu özellikteki bir buzdolabı için fiyatı bana kalırsa çok uygun.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 05.12.2021
    Güzel

    Olumlu yönleri: Ailemle birlikte yeni bir daireye taşındık, önceki evimize göre daha büyük bir mutfağı var bu yüzden daha geniş iç hacmi olan bir buzdolabı aldık. Ürünün rengi çok güzel, şık ve temiz görünüyor. Önceki buzdolabımıza göre sesi oldukça düşük. Dondurucunun alt tarafta olması en beğendiğimiz özelliği oldu desem yalan olmaz.

  • Trendyol aracılığıyla, 04.11.2021
    (Ürünü satın aldı)

    dolabım tek kelimeyle harikaaaaaaa

  • Trendyol aracılığıyla, 12.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Korkunç ben hayatımda böyle bir rezalet görmedim.15 gün sürdü gelmesi geldiğinde dolap darbe içinde bir daha asla asla diyorum.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Bosch KGN56VWF0N F Enerji Sınıfı 505 lt Çift Kapılı Kombi Tipi Buzdolabı Beyaz kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Bosch KGN56VWF0N F Enerji Sınıfı 505 lt Çift Kapılı Kombi Tipi Buzdolabı Beyaz yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat