Arçelik ADE 606 G Ankastre Duvar Tipi Davlumbaz Yorumları

Arçelik ADE 606 G Ankastre Duvar Tipi Davlumbaz yorum ve tavsiyeleri

(6 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Gayet kaliteli

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.01.2023
    (Ürünü satın aldı)

    Ürünün çekiş gücü mutfağın kapısını kapatırken basınç oluyor rüzgarı hissediyorsunuz efsane çekiş gücü otomatik kapanması ışık seçimleri 3 mod ayrıca otomatik kendini hızlandırma ve yavaşlatma çok güzel özellik, üründen memnunuz @arçelik yerli olması zaten ayrı bir +++

  • Trendyol aracılığıyla, 13.12.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Bana ulaşması 8 gün sürdü ürünün.Kargo ben evde yokken kapımın önüne kargo tulumba bırakılmış. Ne arayan ne haber veren oldu.Kartonu yırtık kapakları açık. Yahu bu kargoda cam davlumbaz var bu ne rahatlık. Yazıklar olsun Sürat Kargo..

  • Trendyol aracılığıyla, 13.12.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Sorunsuz teslimat güzel paketleme ve mağazaya göre uygun fiyat . Bu yüzden teşekkür ediyorum

  • Trendyol aracılığıyla, 25.07.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Yaklaşık 2 aydır kullanıyorum gayet güzel bir ürün.Sesi biraz belirgin ama rahatsız edici değil.Çok sesiz sevenler tercih etmeyebilir. Bu paraya gayet şık ve kullanışlı kaliteli bir ürün.Ayarlandığında 15 dakika sonra kendini kapatma özelliği var LED lambalara sahip.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Çok sesli çalışıyor şansım olsa başka alırdım

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Arçelik ADE 606 G Ankastre Duvar Tipi Davlumbaz kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Arçelik ADE 606 G Ankastre Duvar Tipi Davlumbaz yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat