Silverline 4113 Siyah Venezia Isola Ada Tipi Davlumbaz Yorumları

Silverline 4113 Siyah Venezia Isola Ada Tipi Davlumbaz yorum ve tavsiyeleri

(4 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 31.05.2021
    öneririm

    Olumlu yönleri: Duruşu görünüşü çok modern resmen mutfağıma yeni bir hava kattı. Ayrıca çok etkili yani kesinlikle parasına değiyor. İlk başta fiyatını karşılar mı performansı diye bi tık kararsızdım fakat iyi ki almışım karşılıyor ben bayıldım. Emiş gücünün bu kadar kuvvetli olacağını düşünmüyordum. Ayrıca kargo elime çok hızlı ulaştığı için de satıcıya teşekkür ederim. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 29.12.2020
    ivigo ısıtıcı

    Olumsuz yönleri: bekledim sıcaklığı vermedi boş bir tane odaya bıraktım 40 dakika sonra geldim baktım ürün sıcaklık derecesini yüksek ayara aldım halde derece 15 den yukarı çıkmadı

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 18.12.2020
    İvigo

    Olumlu yönleri: Beklediğimden daha güzel ısıtıyor

  • NI1 aracılığıyla, 07.03.2020
    Mükemmel Alışveriş

    Açıkçası bu denli büyük bir davlumbazın montajından korkmuştum. sağolsunlar servis çok çabuk kurulumu yaptı ürünü detaylı anlattılar. çekişi harika tam aradığım ürün..:)

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Silverline 4113 Siyah Venezia Isola Ada Tipi Davlumbaz kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Silverline 4113 Siyah Venezia Isola Ada Tipi Davlumbaz yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat