Franke FPJ 915 V BK A SS Siyah Ankastre Davlumbaz Yorumları

Franke FPJ 915 V BK A SS Siyah Ankastre Davlumbaz yorum ve tavsiyeleri

(5 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.12.2021
    Memnun kaldım

    Olumlu yönleri: Kullanmakta olduğumuz davlumbazdan memnun kalmadığımız için araştırmalarımın sonucunda bu ürünü satın aldık. Eğimli olması sayesinde görüntü açısından daha güzel bir görüntüye sahip oluyor. Ses seviyesi de benim beklediğimden daha düşük bir seviyede, kullanırken hiç rahatsız etmiyor. Dokunmatik kontrol paneliyle de ayarlamalarını yapmak çok daha kolay oluyor. Biz çok memnun kaldık.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.12.2021
    beğendim

    Olumlu yönleri: Öğrenci evimde davlumbaz olmadığı için çok ihtiyacım vardı hem kaliteli olsun hem de güzel görünsün diyerek bu ürünü satın almaya karar verdim. 71 dB’lik ses seviyesi de bir davlumbaz için yeterli bir seviye, ders çalışırken açtığımda bile beni rahatsız etmiyor. Görüntüsü de oldukça güzel, mutfağıma çok şık bir hava kattı

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.12.2021
    Kaliteli

    Olumlu yönleri: Annemin davlumbaz ihtiyacı olduğu için ona araştırma yaparak bu davlumbazı satın aldık. Dokunmatik kontrol paneliyle ayarlamalarını yapmak çok kolay oluyor. 3 kademesi ile de çekiş gücünü istediğim gibi ayarlayabiliyorum. Annem çok memnun kaldı, eski davlumbazına göre çok daha yüksek performanslı bir ürün. Yemek kokularını anında içine hapsediyor, eve koku yayılma sorunu yaşamıyorum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 09.07.2021
    Güzel

    Olumlu yönleri: bu davlumbazı gittigidiyor alışveriş sitesi üzerinden satın aldım. gayet kullanışlı bir davlumbaz benim işimi fazlası ile görüyor Fiyatına göre kalitesi oldukça başarılı satın almak isteyen tüm akrabalarıma bu davlumbazı tavsiye ettim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 29.05.2021
    beğendim

    Olumlu yönleri: Davlumbazımın filtreleri bozulduğu için onun parçalarıyla uğraşmak yerine yeni bir davlumbaz almak istedim. Beklentilerimi karşılayacak bir ürün gibi durduğu için sipariş verdim. Kargodan kırıksız bir şekilde ulaştı. Kurulumu yapıldıktan hemen sonra kullanmaya başladım. Çalışma gücü fazla. Kokuları da dağılmadan hemen çekiyor. Kızartma yapmaktan çekinmiyorum artık. Ben çok memnun kaldım. Şans verilebilecek bir ürün.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Franke FPJ 915 V BK A SS Siyah Ankastre Davlumbaz kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Franke FPJ 915 V BK A SS Siyah Ankastre Davlumbaz yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat