Teka TVT 60.1 Siyah Ankastre Davlumbaz Yorumları

Teka TVT 60.1 Siyah Ankastre Davlumbaz yorum ve tavsiyeleri

(14 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Trendyol aracılığıyla, 01.07.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün kaliteli.Tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 05.02.2022

    Olumlu yönleri: ürün kalitesi süper tavsiye ederim

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 17.01.2022
    beklentimi karşıladı

    Olumlu yönleri: Ben de ne zamandır iyi bir davlumbaz arayışı içerisindeyim. Bu davlumbaz da öncelikle dikey dizaynı ile oldukça beğenimi kazandı. Mutfağıma şık bir dekor oldu diyebilirim LED aydınlatması ile. Tasarımının yanı sıra programlanabilen çalışma süresi olması cihazın kullanışlılığını artırıyor. İhtiyacınız varsa kesinlikle değerlendirin derim. Performansı ve tasarımı ile benim beklentimi karşıladı.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 17.01.2022
    performansı baya güzel

    Olumlu yönleri: gri olması zaten benim hep istediğim bir şeydi ücretsiz montaj ve ücretsiz nakliye de cabası teşekkür ederim siyah bir Ocağınız varsa gerçekten kaçırmamanız gereken özelliklere de sahip ama tezat renklerin uyumunu seviyorsanız beyaz ocağa siyah davlumbaz da tercih edebilirsiniz tabii ki. 5 farklı hız konumu ile benim beklentimi karşılayan bir ürün oldu. Performansını çok beğendim. Tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 17.01.2022
    kaliteli

    Olumlu yönleri: Ürünün katmanlı bir duruşu var bence siyah olması da etkiliyor mutfağa ayrı bir hava katıyor. Yapısı da çok şık aynı zamanda loş ortam sevenler için de düğmeli bir ışığı mevcut ürünün . Bu fiyata bu kalite zor bulunur bu dönemde bence. Beş kademeye sahip olması benim ihtiyacım için yeterli oldu. Severek kullanıyorum .

  • Trendyol aracılığıyla, 21.11.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün gayet güzel sarılı bişekilde elimize çok kısa sürede ulaştı👍🏻 servis hemen taktı sorun yok daaa filtresi için ayrıca servis çağırıp 350 lira verecek olmak bizi biraz üzdü 🥴 6 ayda bir filtre değişimi gerekmeside tabi😖 bu bilgi olmadığı için bir yıldız kırdım✅

  • Trendyol aracılığıyla, 15.11.2021
    (Ürünü satın aldı)

    ürünü Teka diye aldım.Çekiş fena değil.Ses çooook yüksek.1-2 ci kademeler normal.3-4 felaket gürültülü .Çalıştığında etraftaki sesleri duyamıyorsunuz.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 01.10.2021
    Beyaz Aydınlatması var

    Olumlu yönleri: Henüz deneyemedim. Çalşma performansi hakkında fikrim yok. Olumsuz yönleri: Aydınlatması çiğ beyaz. Aydinlatma rengi de degistirilemiyor anladığım kadarıyla.

  • Trendyol aracılığıyla, 05.08.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Teka Davulumbazı özelliklerine göre tercih ettik kullandıkça kalitesini göreceğiz Ancak Borusan kargo çok geç teslimat yaptı edemezsiniz dediler konum istediler ama 2 gun sonra getirdiler çok kötü elemanları lakayt şekil de davrandı eleman içecek bir şey varmı diyor veriyoruz sonra diyorki bir arkadaş daha var dedi ona da verdik pencereden aracın torpidosuna koydu

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 05.06.2021
    Beğenemdim

    Olumsuz yönleri: Ankastre ürünler kategorisine girse de, kullanımı oldukça zor bir ürün. İstediğimiz verimi bir türlü alamadık. Otomatik kapanma özelliği yok, aynı zamanda çok fazla yağ biriktiriyor. Filtresini aydar bir temizlemek zorunda kalıyorum, yoksa performansı gözle görülür ölçüde düşüyor. Her mutfağa uyumlu olmayabilir, alırken özelliklerine ve ölçülerine dikkat etmek gerek. Hayal kırıklığı.

  • Trendyol aracılığıyla, 01.11.2020

    çekiş gücü çok yüksek. ama çok sesli çalışıyor. sadece birinci kademede sessiz çalışıyor. diğer dört kademe kk gürültü. ama çekişi süper ötesi

  • Trendyol aracılığıyla, 18.07.2020
    (Ürünü satın aldı)

    ürün güzel ve şık, ses seviyesi yüksek gibi. satıcı kargolamasına rağmen ceva lojistik ürünü çok çok geç teslim etti

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 11.05.2018
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) VASAT

    Olumsuz yönleri: DAHA ÖNCE GÖRDÜĞÜM BU CİHAZIN IŞIKLARI MAVİMSİ İDİ BİR FAKLI VE ORJ.GİBİ FAKAT GİTTİGİDİYORDAN GELEN CİHAZ KIRMIZI İŞIKLI VE DESİBELİ DAHA YÜKSEK BU DURUMDA ŞÜPHE DOĞUYOR...

  • NI1 aracılığıyla, 28.11.2016
    Teşekkürler

    Ürünü ben inceleyerek almistim. Model zaten benim terrcihim. Servisten arkadas geldi kurdu. Denedi teslim etti. Kullanıyorum hatta suan. ayni özelliker baska bir markada cok daha yuksek bir fiyata. özellikk arayana bunu tavsiye ederim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Teka TVT 60.1 Siyah Ankastre Davlumbaz kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Teka TVT 60.1 Siyah Ankastre Davlumbaz yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat